Hayırlı günler kızlar bi sorum olacak oğlum 3 yaşında bugün gözünde kanlanma gördüm ama öyle soluk renkli birşey değil bildiğin kanamış gibi görünüyor hani yorgunluktan uykusuzluktan felan kızarır ya öyle görünmüyor ilk defa böyle bir kanlanma gördüm korktum bilgisi olan var mı her hangi bir şikayeti yok bugün sabah eşimle bir yere gittiler köpekle bayağı oynamış ama köpek vurmamış hiç sadece yüzünü kafasını felan yalamış köpek onunla ilgisi var mıdır? Resim koyacağım ama net belli değil görünenden daha canlı kırmızı korkutucu geldi bana daha önce görmediğim için heralde
Oyyyyy Masallahh Toprak beyee 🌸❤️🤍 Bilmiyorum ki canım hiç başıma gelmedi bilenler çıkar İNŞALLAH olmadı bı acilemi gostersen köpekle alakalı olurmu bilemedim🙄
Bacımm❤️❤️❤️Vallahi bende bilemedim bacım ya hani vurma olmadı da mikrop felan mı kaptı anlamadım ve resimde normal kızarma gibi duruyır ama öyle değil bildiğin kanamış gibi duruyor içim bi tuhaf oldu 😟eşimde bi bakalım olmadı hastaneye gidelim dedi
Kız bilmeden bı yeremi çarptı acaba sen görmedin ayy biledimki bacım ya 🥹Aciyoor falan diyorum peki
Yok ya çarpsa ağlardı dedim acaba banyo yaptı Şampuan mı yaptı ama orda da hiç gözüm oynadı diye ağlamadı anladım vallahi🤦🏻♀️
Olabilir de şampuan değişti mi ondanmi? oldu baktin azalmıyor götür bacım bı
Yeni şişe ama kullandığımız Şampuan
Bırsey falan mı vurdu acaba gözüne oynarken oyuncaklarla falan o zamanda kanlanma olur böyle darbe almış gıbı sankı
Yani oyuncak felan olsa darbe alsa hemen ağlar çok ağlak bir çocuk zaten o yüzden çok düşünmedim o ihtimali dedim acaba köpek mi vurdu eşimle gitmişlerdi dışarı o da hayır deyince hemen korktum darbe almış gibi resmen
Hiç belli olmuyor kı canım çocuklara hanı sor bakalım ne diyecek vurdunmu bır şey gözüne dıye
Gecmıs olsun bu arada
Sordum resmini çektim gösterdim acıyor i mu diyorum yok diyor nasıl oldu diyor bilmiyorum diyor yani bekleyeğim düzelmezse götürcem inşallah
Teşekkür ederim 🤲
Gecmiş olsun canım neden olduki ya :(
Hiç bilmiyorum dün yoktu bugün oldu aniden bende çok pimpirikliyim hemen korktum 😟
Maşallah gözlere🌸
Canım geçen aylarda benim oğlanın gözüde bu şekilde kanlandı.arka kısımdaydı.kanlanmadan 2 gün sonra şişti akıp durdu öyle göz enfeksiyonuna yaklanmıştı.damlayla geçti şükğr
❤️❤️❤️Teşekkür ederiz ❤️
Yaaa anladım canım muhtemelen bu da enfeksiyon olur bu ara sürekli hastalık içindeyiz çünkü 😟
Geçmiş olsun sizede canım ❤️
1,488,067 soru
24,324,606 cevap
345,435 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın