0 oy
126 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (453 puan) tarafından

Kızlar selam iyigeceler hemen zoruma geçiyorum ben çok iyi niyetliyim ama bu iyi niyetlilik çok fazla mesela biri benim kalbımi kırsa bile ben özür dilerim öyle bi salaklık yapım var insanlar hep iyi niyetimi süistimal ederler kızarlar eserler aşağılarlar başka biri olsa konuşmaz ama ben hatayı hep kendimde ararım acaba ben mi bişey yaptımda bu insan bana böyle davranıyor diye insanlar hep kötülük yapsa bils iyilik yaparım konuşurum zaman geçtikçe dahada çok farkındayım herşeyin ama bu huyumu değiştiremiyorum insanlar benim kalbimi kırdıkca incittikce ben şakaya vuruyorum artık böyle olmak ıstemıyorum sizce ne yapmalıyım

4 Cevaplar

0 oy
(1,117 puan) tarafından

Bende çok iyi niyetli biriyim, kin beslemem çabuk barışırım ama kendimi asla ezdirmem . Böyle insanlardan uzak durman kâfi canım , hayatta hiç bir zaman sana yararı olmayacak insanlar bu kişiler 

(453 puan) tarafından

O insanlar eşimin ailesi ve herzaman bir aradayız çok yıprandım artık

(1,117 puan) tarafından

O zaman sende aşağılayacaksın. İ.te i.t gibi davranirsan padişah olursun bunu unutma . Açık sözlü ol kimse senden daha değerli değil. Önce kendine değer vereceksin daha sonra insanlara

-Reklam-
0 oy
(7,246 puan) tarafından

Bı söz var bize düşman kendimiziz diye insan  gerçekten kendinin düşmanı. Ezdirme cnm haksızlık oldu mu izin verme tavrını köy çok iyi saf olabilirsin. Ama senin ekmeğin suyun onlardan gelmiyor mesafeni koru yoksa daha çok kullanırlar seni . Bu arada yaşın kaç?

0 oy
(5,255 puan) tarafından

Bende biraz zaman gecince birsey yok gibi davrananlardandim. Küsmem kolay kolay ama unutmam yapılanı. Mesafemi koyarim, ararsa arar, sorarsa sorarım. Yani cok buyuk bir mesele yoksa bagi koparmam ama eski ilgi alakayi bulamaz benden yana. 

0 oy
(25,373 puan) tarafından

Bence git tedavi ol kendini hiç bir şeye layık görmeme ve hep sorunu kendinde arama normal değil aşağılayan bile alttan alınır mı alınmaz farkındayım ama yapmaya devam ediyorum dersen insanları çok önemsiyorsun 

Sana şöyle söyleyeyim günün birinde ( Allah gecinden.versin ) annemiz babamız bile gidecek hayatımızda bize kendimizden başka bir tek evladımız lazım o da bencilce bizi kırmadığı müddetçe bir silkelen kendine gel. İnsanlara ayna ol bence kim sana nasıl geliyorsa aynı duyguyu yansıt önce değiştin diyecekler sonra yavaş yavaş durmaları gerektiği yeri öğrenecekler ya saygı duyacaklar ya da senden uzaklaşacaklar her durum bu yaşadığından daha iyi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 186 göst.
11 Eylül 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 380 göst.
+2 oy
4 cevap 164 göst.
+1 oy
14 cevap 475 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler