0 oy
341 göst.
önce Diğer kategorisinde (18,903 puan) tarafından

image

hayatimin ilk kar küresi. Çocuk gibi sevindim. 26 yaşındayım. Biri bana dese bu kadar çok sevinecen yok ya çocuk muyum ben derdim ama ilk olunca gerçekten de çok güzel oluyormuş 😍

9 Cevaplar

+1 oy
önce (3,183 puan) tarafından

Bende çok severim şimdi benimde kar kürem olsa bende çok mutlu olurdum sanırım 🥰 ama iki çocukla biraz zor kar küresi sahibi olmak 😀

önce (18,903 puan) tarafından

Valla öyle çocuklar görünce hemen istediler de olmaz  sizin bir sürü oyuncağınız var benim bir tek bu dedim🤣 gizli gizli oynayıp kirmazlar umarım 

önce (3,183 puan) tarafından

Oğluma babası almıştı aynı gün içinde hatta birkaç saat sonra kırdı 😄 inşallah seninki sağlam kalır 🥰

İnşallah 🤣

-Reklam-
+1 oy
önce (6,672 puan) tarafından

35 yaşındayım hiç kar kürem olmadı, kimse de almadı. en iyisi gidip kendime bir tane alayım😂

Kendine hediye al sende 😁 bana ablam aldı İstanbul'dan. 

+1 oy
önce (44 puan) tarafından

33 yaşındayım hiç kar kürem olmadı ben de çok severim gerçekten bir de o müzikli kutu var ya içinde balerin döner onu da çok severim. 

Ay evet o da çok güzel ya 

0 oy
önce (644 puan) tarafından

İlk babane olduğumda burdan grup kurup tanistigimiz bir arkadaşım almıştı bana taaa siirten Konya ya kargo yapmıştı bak o geldi aklima dede ile nine benimki de ilk kar kuremdi 

image

.

Hep böyle güzel dostluklar biriktirmen dileği ile. Ne güzel düşünmüş o arkadaş çok tatlı.

önce (644 puan) tarafından

Çok teşekkürler canim sende hep böyle mutlu ol kadınlar nekadar tuhafiz değil mi minik şeylerden mutlu oluyoruz

Minik şeylerle mutlu olduğumuzu erkekler de anlasa keşke 🤣

0 oy
önce (24,865 puan) tarafından

İlk kar küremi eşim almıştı doğum günümdü ve 30 yaşına girmiştim gerçekten büyülü bir etkisi var 

Aynen öyle sanki insanı başka diyara götürüyor kürenin içindeymisim gibi hissettiriyor.

0 oy
önce (2,086 puan) tarafından

Benimde çok hoşuma gidiyor öyle şeyler 

Güle güle kullan 

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (6,996 puan) tarafından

Bana da eşim almıştı nisanliyken ama kızım kırdı sağlık olsun 🥲 

Çok güzelmiş çok beğendim umarım kırılmaz 

İnseAllah kırılmaz. Cocuklar sağ bırakır mı bilmem 

0 oy
önce (3,725 puan) tarafından

Eyülsultan da mı yaşıyorsun kızz 😄 bende Fatih'te yaşıyorum bende çok severim kar küresini

Yok canım hayatımda hiç İstanbul'a bile gelmedim 🤣. Ablam gitmisti Ağustos ayında bana da bunu hediye almış. Ablam Adana'da ben Mardin deyim. Daha bugün yolladılar Adana'dan bana 😁 kar küresi şehir şehir geze geze geldi bana 🤣🤣

0 oy
önce (2,816 puan) tarafından

Hayatımda en sevdiğim şeylerden biridir kar küresi ama bi tane bile yok 😁 insana aşırı mutluluk veriyor bence 

İlgili sorular

+5 oy
29 cevap 1,038 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Emine S (18,903 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 763 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
1 cevap 157 göst.
4 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde asafegemom (149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,856 soru

24,230,144 cevap

339,089 kullanıcı

...