Bende çok severim şimdi benimde kar kürem olsa bende çok mutlu olurdum sanırım 🥰 ama iki çocukla biraz zor kar küresi sahibi olmak 😀
Valla öyle çocuklar görünce hemen istediler de olmaz sizin bir sürü oyuncağınız var benim bir tek bu dedim🤣 gizli gizli oynayıp kirmazlar umarım
Oğluma babası almıştı aynı gün içinde hatta birkaç saat sonra kırdı 😄 inşallah seninki sağlam kalır 🥰
İnşallah 🤣
35 yaşındayım hiç kar kürem olmadı, kimse de almadı. en iyisi gidip kendime bir tane alayım😂
Kendine hediye al sende 😁 bana ablam aldı İstanbul'dan.
33 yaşındayım hiç kar kürem olmadı ben de çok severim gerçekten bir de o müzikli kutu var ya içinde balerin döner onu da çok severim.
Ay evet o da çok güzel ya
İlk babane olduğumda burdan grup kurup tanistigimiz bir arkadaşım almıştı bana taaa siirten Konya ya kargo yapmıştı bak o geldi aklima dede ile nine benimki de ilk kar kuremdi
.
Hep böyle güzel dostluklar biriktirmen dileği ile. Ne güzel düşünmüş o arkadaş çok tatlı.
Çok teşekkürler canim sende hep böyle mutlu ol kadınlar nekadar tuhafiz değil mi minik şeylerden mutlu oluyoruz
Minik şeylerle mutlu olduğumuzu erkekler de anlasa keşke 🤣
İlk kar küremi eşim almıştı doğum günümdü ve 30 yaşına girmiştim gerçekten büyülü bir etkisi var
Aynen öyle sanki insanı başka diyara götürüyor kürenin içindeymisim gibi hissettiriyor.
Benimde çok hoşuma gidiyor öyle şeyler
Güle güle kullan
Teşekkür ederim canım
Bana da eşim almıştı nisanliyken ama kızım kırdı sağlık olsun 🥲
Çok güzelmiş çok beğendim umarım kırılmaz
İnseAllah kırılmaz. Cocuklar sağ bırakır mı bilmem
Eyülsultan da mı yaşıyorsun kızz 😄 bende Fatih'te yaşıyorum bende çok severim kar küresini
Yok canım hayatımda hiç İstanbul'a bile gelmedim 🤣. Ablam gitmisti Ağustos ayında bana da bunu hediye almış. Ablam Adana'da ben Mardin deyim. Daha bugün yolladılar Adana'dan bana 😁 kar küresi şehir şehir geze geze geldi bana 🤣🤣
Hayatımda en sevdiğim şeylerden biridir kar küresi ama bi tane bile yok 😁 insana aşırı mutluluk veriyor bence
1,480,794 soru
24,229,230 cevap
339,059 kullanıcı