0 oy
163 göst.
önce Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından

Hanimlar selamünaleyküm bebek arabama puset aldim yeni dogacak bebegime kullanmak icin sitede pusetin tentesi var gozukuyo eve geldi tentesi yok sinirlendim aradim arkadaslar yablis foto yuklemis bu tentesiz urun isterseniz iade yapin dediler zaten tek siyahi kalmis bitek o sitede vardi arabamada siyah rengi uyuyo yoksa ikinci ellerini alicam siyahini arada kaldim iade yapip ikinci elmi baksam bunla iaderemi etsem puset ortun var ayriyeten tentesiz duzgun kullanilirmi bilmiyorum napsam bilemedim

5 Cevaplar

0 oy
önce (31,773 puan) tarafından

Ben o kısmını çıkarıp kullanmıştım çünkü tente olduğu zaman puset örtüsünü zor takıyorsun puset örtüsüyle de kullanılır yani fotoyu öyle koymuş olabilirler ama o olmadan satıyolardır büyük ihtimalle istersen iade et istersen de öyle kullan ama bana kalırsa puset örtüsüyle daha kullanışlı 

önce (44 puan) tarafından
+1

Oylemi bende tentesiz arka kismi iceri girermi acaba diye tereddut etmistim aslinda boylede idare ederim bi sekilde kullanirim zatne kis bebegi kullanacagim sunun surasinda 4 5 ay tenteli foto atip eksik urun gondermelerine sinir oldum hatta o anlik sinirle iade talebinde bulundum simdi aksam esim gelince onada bi danisayim belki gondermem:D

önce (31,773 puan) tarafından

Yok içeri girmez zaten aşağı doğru sarktığı için bişey olmuyor ben 7 aylık olana kadar puset kullanmıştım o örtüyle 

önce (44 puan) tarafından
+1

Iyi bari canim rahat kullaniliyorsa o sekilde 

-Reklam-
0 oy
önce (4,613 puan) tarafından

Bende tente yoktu zaten poşet örtüsüne yeterli oldu 6 aydan sonra normalin geçiyorsun  zaten poşet örtüsü yeterli.oluyor

0 oy
önce (1,250 puan) tarafından

Tentesiz nasıl olacak ya bi yağmurda rüzgarda falan koruyucu olur , madem açıklama falan yazsalarmış altına tente temsilidir diye 

0 oy
önce (2,608 puan) tarafından

Tentesiz zor örtü uçuşur bebeğin kafasına gelir arkadan kullanışsız

0 oy
önce (163,672 puan) tarafından

puset cok uzun sure kullanilmiyo zaten bi kac ay is goruyo bide tente varken ortuye gerek yokki 

önce (163,672 puan) tarafından

bi foto atsana 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
30 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Elifff.. (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde dobrabirisii23 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 224 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu