0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (2,911 puan) tarafından
Sorum başlıkda               

11 Cevaplar

0 oy
(752 puan) tarafından

Daha ne olsun ki bu bile çok büyük bir avantaj :D Yaz ayları sıcak oluyor diye uyuyunca ben hep muslin örtü örtüyorum üstüne 

-Reklam-
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Yazları battaniye olarak kullanıyordum bornoz olarak kullandığımda oldu cantamdan hiç eksik etmezdim 
0 oy
tarafından
Üstünü örtmek için, banyo için, uyurken çok terlerse altına seriyordum terini çeksin diye
0 oy
(424 puan) tarafından
Yıkadıktan sonra ya da denize falan gittiğinizde kurulamak içinde kullanabilirsin.
0 oy
(8,644 puan) tarafından
muslun tulum. tsort sort. yapiyorlar. birauru satiliyorda.. ter bezi agiz silme mendili falan da olur annem birton dikmisti.muslun bornoz dikti annem havuc cikisi havlu tarzi silinmek yada odaya dogru giderken uzerine gecirmek icin kimono gibo
0 oy
tarafından
Ben yazın duş sonrası havlu niyetine ona sarıyordm bazende yazın üstünü örtüyorm
0 oy
(14,736 puan) tarafından
Herhangi bi yere gittiğinde altına serebilirsin, pusetin içine koyabilirsin o sungerleri terletiyor yazın ben pusetin içine koyup bebeği öyle koyuyordum
0 oy
(4,316 puan) tarafından
Ben yukaridakilere ek olarak battaniye ve banyo havlusu olarak kullandım.

Hatta büyük 3 parça var,kizim icin hala banyo havlusu gibi kullanmaya devam ediyorum acayip su çekiyor güzel kuruluyor 
0 oy
(4,834 puan) tarafından
İlk zamanlar gazını çıkartırken kusma olayı nedeniyle omzuma atardım, yazın örtü diye uyurken üzerine örterdim, saçları dökülürken yatağına kafa kısmına sererdim. Bence her işe yarıyor. 
0 oy
tarafından
ağız bezi olarak kullandım ben, kaynanam küçük küçük kesip dikmişti, battaniye, emzirme önlüğü. kaynanam iki tane de tulum dikti müslinden
0 oy
(762 puan) tarafından
Ben her kakada altını yıkardım ve poposunu kurulamak için kullandım. Ayrıca yazın çok sıcaklarda üstünü örtmek için kullandım.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 279 göst.
11 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde e2000 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.
22 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde DENiZ Lilia (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
20 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde kaavimsi (2,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,554 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,712 soru

23,975,326 cevap

326,270 kullanıcı

...