Kızlar acil cvp verir misiniz eğer anlarsa çok kızar hemen sileyim bilgi verin nolur
Rahatlıkla anlar giriş yaptığının msji ona gidiyor
Bazen WhatsAppa bildirim geliyor, yarım saat yada bit kaç saat içinde. Bazen ise gelmiyor. O bildirim gelmezse ve sen ondan önce mesajlara aramalara cevap vermezsen anlamaz
Evet gidiyor bilgi
Nasıl yaptın ne oldu anlat detaylj
Neden bağladın peki
Anlar direk sil
Onun telefonundan WhatsApp bildirimini engelle
Nasıl yaptın hangi uygulama üzerinden
Ben anlamadım nasıl anlar ki eşimde vatsabımı kendi tlfununa kaydetmiş kavga ettik diye. Hiç bişekilde anlamadım. Tartışma esnasında kardeşlerine bunu anlatın bunu dediler vatsabın bende kayıtlı dedi öyle anladım
Nasıl oluyo bende ona yapayım
Arada kontrol etmek için köşedeki üç noktaya bas bağlı cihazlar var . Bişey varsa bağlamıştır. Bağlantıyı kese basınca kesiliyor.
Ayarlar kısmında mi bağlı cihazlar yazıyor canım anlamadım
Senin eşin senden habersiz watsabini kendine baglams tam sende onunkine bağlan ve kavga meselesi asil sende bunun için kavga et o zmn watsapa gör orda 3 nokta var tıkla bağlı cihazlar diye tıkla eğer varsa orda görünür tıkla çıkar sil göremez şuanda watsaptan kimle ne konuştun majlarinun hepsini okuyabiliyor Eşin çünkü onada msjlarin gidyr 🤷 neden böyle birşey yaptığını sordum mu
Ya maddiyat konusunda anlaşamadık oda ailen sana bu aklı veriyo dedi kimlr ne konuşuyorum öğrenmiş oldu böyle
Bu arada baktım tlfunm şuan bağlı değil
Arada bak bağlı cihazlarda gorunur .
Whatsap bildirimlerini herşeyi kapatsam anlamaz bide msjlara ilk o baksın
Köşede üç çizgi var ona bassa bağlı cihazlardan hemen görür.
1,481,367 soru
24,236,801 cevap
339,697 kullanıcı