Dun aksam o herıfle kızlarım kaynanamdaydı gormek ıstemıstı yollamıştım hafta sonu dun almak ucun beraber gıttık .yolda aılelerden laf lafı actı benım halam evlendı bosandı bir daha evlendi. O bosandıgı esna ben dogum yapmıştım o herıfın dedigıne gore benim odada olmadığım bir sırada halam ona kuyruk sallamıs oda benim yanımda böyle yapma demıs oda kalkmış gıtmıs odadan. Ben halamı tanıyorum öyle bırsey yapmaz . Bunu yapmaz dedıgım herkes herseyı yaptı. .o herıfede guvenmıyorum . Durumu bırune desem ortalıgı pıslık goturur herkes ıyice bana dusman olur
Senin kocanın da yaşlı merakı nedir böyle
Birde böyle bir durum yoksa iftiraya girer hiç mi korkmuyor
Halam benden genc duyulsa kıyamet kopar
Kaç yaşında
yaslida olsa farketmezki. bosanmis falan diye kendi aklinca fantazi kurmus iste. halana o sekilde fantaziler kuran annene kardesine de kurar yani zihniyet belli
o herif dedigin esinmi anlamadim. halan esinemi kuyruk sallamis guya. oleyse herkrs icindeki pisligi disavutut . bodanmis dul diye kkrnfo kafasinds fantazi kurmustur belliki. soyle yok ortaligi kendi ihrenc fantazilerini elaleme iftira atarak disa vurmaya calismasin
Bende agzına gelenı saydım
iyi etmisin. millet onun anasi ablasinkardesinkarisi hakkinda kizi colugu cocugu hakkinda fantaziler kursa ne hissedermis once bi onu dusundun
O herif dedigin kişi kocan mi?
Ayyy çok şey yazdım sildim sana ve kocana 😂yazsam linç olacak yazmasam gönül razı değil bilemedim herkes kalbinin ekmeğini yesin
Evet kocam desene merak ettm
esin son derece guvenilmez birisi
Ben anlamıyorum nasıl bu kadar ağzı bozuk olabilir öyle bişe olsa dahi sen nasıl eşine bunu bu şekilde söylersin ki ,olsa dahi şimdiye kadar sustun yine sus şu evliliklerde neden birbirinin aileleri hakkında ileri geri konuşuyorlar böyle evlilik yıpranıyor sadcee
1,489,153 soru
24,340,458 cevap
346,016 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın