0 oy
225 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (337 puan) tarafından

Mamayla bekleniyordu 2 aylikten belli reddediyor olduk 8 aylık ama halen redediyor önce uykuda içiyordu şimdi onuda içmiyor kaşık mamaları yemiyor süt içmiyor ek gıda yemiyor artık delirmek üzereyim herşeyden.midesi bulanıyor benim ne yapmam lazım hiç bişey yemiyor saatlerce aç kalıyor bazen 1 gün aç kalıyor doktora götürüyorum yer diyor ama ne zmn yicek bu çocuk  

Asagidaki sebeplerle 1 kez uyarildi
  • 🚩 Diğer

1 cevap

0 oy
önce (17 puan) tarafından

Ek gıda hayatı boyunca yiyeceği bir şey  acele etmemek lazım ama hem süt içmemesi hem yemek yememesi çok zor bir durum, sütün içine vanilya çubuğu veya pekmez koyabilirsin tatlandırır böylece içecektir, gıdaya gelirsek benimde kızım yemek yemezdi baktım yemiyor sofrayı yere serdim kızımı koydum önüne yaptığım püreleri koydum ağzına götürürdü dökerdi yerden alır yerdi, hallende öyle yapıyorum birazda başka yol çizmek lazım, süte pekmez veya vanilya çubuğu koyun tatlandırır içer

önce (337 puan) tarafından

Yaptım vanilya pekmez aklinoza neler gelirse 

önce (17 puan) tarafından

Yutkunmada sıkıntı varmı peki, belki yutkunamadığı için red ediyor

önce (337 puan) tarafından

Hyair sıkıntı yok şuana kadar kilosu iyidi artık vermeye basladi

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
9 cevap 460 göst.
1 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (7,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 290 göst.
12 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Azra05 (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.

Kategoriler

1,474,873 soru

24,146,314 cevap

334,685 kullanıcı

...