0 oy
448 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından

Merhaba kızlar başlıkta gördünüz gibi eşim beni evden kovdu. Şöyle anlatayım, dün aramızda hiçden başlayan bir sebepten kavga ettik ve benle inatlaşması beni çıldırtıyor artik, kötü bir eş değil aslında bana hiç bir zaman kötü sözü vs söylemedi, ama dün ne olduysa kavga ettik ve ben bağırdım önceden böyle değildim ama bazı sorunlardan ötürü artık kendimi tutamayıp bağırıyorum. Ve o bundan nefret ediyor. Neyse bağırdım ve o beni kollarımdan sım sıkı tutarak kapının önüne koyup : defol dedi. 

Orda şok oldum o da şok oldu dondu hatta titremeye başladı ilk defa böyle bir şeyler karşılaştık. Ben içeri gidip üstümü giyip çıktım bidaha yürüdüm peşimden arabayla geldi bin falan dedi binmedim neyse sonra parka gittim çocukla oraya geldi

Yanımdaydi ama nerdeyse benle konusamdi. Sonra eve donmek zorunda kaldım çocuk okula gidiyor diye çünkü mecbur ben uyutuyorum. Uyuduktan sonra evden çıktım çünkü orada uyumak istemiyordum, peşimden gelip pişman olduğunu bidaha böyle birsey yapmicagini falan söyledi kendinde değilmiş. Yani şu an ne yapacağımı bilmiyorum, aklıma hep o sahne geliyor .. 

8 Cevaplar

0 oy
önce (5,544 puan) tarafından

Ne diyerek bağırdın peki.erkeklerin bam teli oluyor oraya basarsan gözü bişey görmüyor genelde. Tabi yaptığı doğru değil . Ama konuşup anlatıp orta yolu bulursunuz belliki aranızda sevgi var 

önce (22 puan) tarafından

Tam olarak ne dediğimi hatırlamıyorum ama evet ben zaten kabul ediyorum bağırdım çünkü artık hiç bir şeye tahammülüm yok bazı şeylerden dolayı 

Ama beni öyle kapıya koymasi o kadar zoruma gitti ki kendi bile şok oldu yaptığından. Sevgim dün olanlardan sonra kaldı mı bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (868 puan) tarafından

Affet ama hep aklında heran kapı dışarı edilenilecegin olsun kendini garantiye al 

Ama sende de çocuğu bırakıp gidebilme eğilimi var  babası bunu görmüş ve belki de tek bakamayacak olduğu için seni geri almış da olabilir 

Nasıl affede bilirim ki.. aklımdan hiç çıkmıyor o an. Hayır asla çocuğu bırakıp gitmem ben o benim her şeyim bunu da çok iyi biliyor. Ve tek de bakar o boyle şeyler de kendini kuratarir. 

Affetme ve deki benim bu evde varlığım senin dilinin ucundan çıkana bağlıymis benim varlığını garanti altına almam lazım bu evden bir daha kovmaman için de

Mesela nasıl gatantiye alabilirim? O bana dedi ki bundan sonra herseyi yapacam, asla sözünden filmi cam dedi hep senle olacam vs vs .. ama inanmalı mıyım bilmiyorum 

0 oy
önce (8,263 puan) tarafından

Benim eşimde bağırmaktan nefret eder. Bazen cidden insanın sevmediği bir hareket yapılsa insan ani hoş olmayan tepkiler verebiliyor. 

Ayrıca keşke çocuğunuz bu sahneleri görmeseydi 

Eşim de öyle nefret ediyor ve bu sefer kendini tutamadı ama ne olursa olsun yapmamaliydi bu yaptığını omrum boyunca unutmam. Evet çok üzüldüm çocuğun yanında olmasına daha 3 yaşında. Ağladım baya oğlum yanıma gelip anne ağlama dedi ve bana sakinleşmem için oyuncak ayisini verdi .. 

Kocan bagirmandan nefret ediyorsa seni bağırmak zorunda bırakmasın dinlemeyi öğrensin o dinlemeyi bilmiyor ki sen sesini duyurmak için bağırmak zorunda kaliyorsun

Evet canım tamamen öyle çünkü beni hiç kimse anlamıyor. 

0 oy
önce (5,036 puan) tarafından

Eşin seni daha önce bağırmaman konusun da uyardırsa ve sen de onun hoşlanmadığını bile bile bunu yaptıysan kusura bakma ama haksızsın. Herkesin zayıf noktası farklıdır sen onu burdan vurursan adamın da istemeden yaptığı hareketlerden sorumlu tutamazsın. Sen her bağırmadan sonra kendime hakim olamıyorum tahammülüm kalmadı diye savunursan karşındakinden de aynı savunmayı duyarsın. Bunun için trip atıp küsmeye konuyu uzatmaya değil karşılıklı konulup çift terapisine gidin. Olayları sadece kendi açınızdan düşünemesiniz.  Bu evliliği iki kişi yaşıyorsunuz. 

Ben haklıyım demedim ki zaten. Evet bağırmam lazımdı ama şöyle özetleyim. Ben hafta ici çalışıyorum eşim de öyle ama ben sabah 5 de ise gidiyorum sonra eve gelip çocuğu günde 3 kez okula getir götür yapıp akşam yemeğini evin temizliğini vs herseyi ben yapıyorum. Hafta sonları bana yardım etmesini istedim sadece. Ve dün ona arabayı temizlemesini istedim o da reddetti. Benim de dinlenmeye ihtiyacım var .. ve o anda patladım bana yardımcı değil diye. Sadece çocukla ilgileniyor hafta sonların. Ne olursa olsun bir kadini kapının önüne koyacak bir sebep yok bence .. 

Bu detayları postunda yazmadığın için bilemem . Dediğim gibi insanlara hoşlanmadığı şeyleri inatla yapmaya devam edersen sen de karşılığında hoşlanmadığın şeylerle karşılasırsın. Bu eşin için de senin için de aynı . Yemek temizlik yapma . Madem çalışıyorsun eve hafta da bir yardımcı al 3 günlük yemeğini de yapsın dolaba koysun , arabanı da yıkamacı da yıkat ha o zaman para kalmıyor dersen de bırak da onu da eşin düşünsün. Niye her şeyin sorumluluğunu sen alıyorsun 

Haklısın sana katiliyorum ama ben ev düzenli kalsın temiz kalsın istiyorum, evet iyi bir şey değil ama sanki bazı şeyleri unutmak için temizliğe girişiyorum. 

Boşver ev de düzenli olmasın senin canından kıymetli değil. Bazı şeyleri unutmak için de arkadaşlarınla vakit geçir . Ev işlerine daldıkça eşinin yardım etmemesi gelecek aklına ve daha çok çatmaya başlayacaksın ona. Bu da seni psikolojik olarak bitirecek. 

Evet haklısın, burda bir tane arkadaşım var onla da ara sıra görüşebiliyoruz çalışıyor. 

Komşularım da kaynanamlar iki bekar görümcem var onlar la da başka sikintilarim var zaten. Hiç umurlarında değilim. Asla gelip beni sormazlar bile, sadece oğlumu alıp giderler sevmek için 

0 oy
önce (6,523 puan) tarafından

İkinizin de tedavi olması lazım öfke kontrolü ile ilgili. Maalesef bir sonraki kavganızda çok rahat rahat defol diyecek sana. Çocuk da varmış, bunlara şahit olması çok üzücü. Çift terapisi ile çözülecek bir durumdur inşallah. 

Bilmiyorum ama ben çok sakin çok sabirli bir insandım. Ne ara böyle oldum bilmiyorum belki yorgunluk belki ailevi nedenlerden dolayı..

önce (6,523 puan) tarafından

Gayet iyi biliyorsun :) Yorulmuşsun, desteksizsin ve bundan eşin de sorumlu. 

Ben de çalışıyorum. Ev, iş, çocuk hepsi bir kadının tek başına altından kalkacağı bir şey değil. Eşin de paşa destek olacak. Olmayacaksa baba da olmayacaktı. Ya da sen çalışmayacaksın bakacak size. Ama böyle bir karakterin sen evde durursan seni daha da desteksiz bırakma ihtimali çok yüksek. Alacaksın tek tek anlatacaksın. Ben işten gelince uzanıp dinlenemiyorsam sen de beni desteklemelisin falan diye. Ev ikinizin, iş de ikinizin. Çalışacak evde de kusura bakmasın. 

Bunların hepsini söyledim güya kendi çapında destek oluyormuş o da yediği sofrayı toplayıp tezgaha koymasi, çocuğu duş aldırması gezdirmesi gibi şeyler, geri kalanla hep ben ilgileniyorum. 

Evet ben tam saat çalışmıyorum haftada 22 saat çalışıyorum ama erken gittiğim için ise yorucu oluyor. O daha çok çalışıyor ve inşaat da onun işi de zor anlıyorum ama hafta sonları yardım edebilir. 

Ailesi de çok  yordu beni, ailesinin tavırları, laf sokmalari, küsmeleri falan o yüzden çok yoruldum artık hiç bir desteğim yok 

0 oy
önce (6,589 puan) tarafından

valizimi hazırlayıp gitmiştim çoktan. gidecek yerim olmasa bile. 

çoğu erkek kadın gidemez nasıl plsa diye bunu kendine hak görür. bak öyle bir giderim ki mal gibi kalırsın orda demek lazım. sonra tıpış tıpış gelir zaten

Canım inan çocuk olmasa giderdim, oğlum 3 yaşında okula yeni başladı bir ay oldu ve yurt dışında yaşıyoruz bir kaç gün okula gelmese devlete şikayet edip eve sosyal hizmetleri yolluyorlar. Elim kolum bağlı anlayacağın.. ve kontratlı çalışıyorum gitsem bütün haklarım çöp.. 

önce (6,589 puan) tarafından

öyle gitmekten bahsetmiyorum canım, blöf yapmaktan. 

veya çocuğun var küçük o zaman onun valizini verirdim sen gideceksin diye. 

bugün bunu yapan yarın başka bir kavga da daha ileriye gidebilir. gözünü karatttığını bilsin.

yalnız ikinizin de düzelmeniz lazım. 

Blöf yaptım dün çocuğu uyutup cantamini hazirladim evden çıktım burda kovuldum evde uyumam dedim. O da peşimden geldi 2 saat boyunca ikna etmeye çalıştı eve donmem için. Bende donmek zorunda kaldım çünkü oğlum uyandı geri uyuttum yanında uyuya kaldım 

0 oy
önce (31,766 puan) tarafından

Öncelikle onun yaptığı tabiki doğru değil ama seninde bağırmayı bırakman gerekiyor her şeye bağırılmaz normal zamanda aranız iyiyse ufak bi şeyde bağırıp çağırma her evlilikte sorunlar oluyor bağırmak çözüm değil asla 

+1

Tabi ki biliyorum ama bende yoruldum artık. Hafta içi çalışıp eve gelip herseyi yapıyorum, hafta sonları ikimiz de  calismiyoruz ve bu halde bile yardim etmiyor. Yorgunum digince de işi bırak o zaman diyor. Ben Burda yanlizim küçük bir şehir canım sıkılıyor iş bana iyi geldiği için gidiyorum. 

0 oy
önce (49 puan) tarafından

Ben önceden böyle degıldım dıyorsunuz. Sızın de sabır noktanız var bı noktadan sonra patlamıssınız. Sızın bu duygularınızı neden empatı yapmıyorsunuz kı. Belkı esınızın de bı patlama noktası olmuş. Yada başka bı sorunları varmış kı olay sızde de patlamıs olabilir  . O an kı sınırle agzından istemeden cıkıvermıs sızın anlattığınız kadarıyla esınız gerçekten pısman olmuş ama şunu da unutmayın bunu da sızın ıcın de söylüyorum sinirliyken agızdan çıkan herşey ıcınde bastırılmış cümlelerin dısarı çıkmasıdır. Burda ben sadece esınızın suçlu olduğunu düşünmuyorum. Sızde de hata var. Damarına basmıssınız  . Ama böyle bı davranısı hıcbır sekılde kabul edilemez. Bence ufak çaplı bedel odetmelısınız kı bu tekrarlanmasın . 

Tabi ki ben sana nerde hata yaptığımı biliyorum bağırdım ama çok yorgunum, kimse bana destekçi olmuyor.. 

önce (49 puan) tarafından

Muhakkak senınde onunda haklı tarafları vardır. Konuşmak lazm. Mutlaka bedelde ödenmesi gerekir 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 423 göst.
+1 oy
18 cevap 1,386 göst.
+2 oy
28 cevap 1,136 göst.
9 Eylül 2025 Diğer kategorisinde cocopops (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 360 göst.

Kategoriler

1,480,431 soru