+2 oy
1,355 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından

Kızlar 1 aylık evliyiz. Eşim 9 gündür sadece iki gün çalıştı ve hep benle evde. Evliliğimizin ilk gününden beri hiçbir işe elini sürmez şöyle söyleyeyim yediği çöpü bile atmaz. Öylece orada bırakır ilk günler gayet iyiydim evi toplar temizler düzenli yemek yapardım. Ancak artık dedim ki madem evdesin en azından ortalığı toplamak gibi, ev süpürmek gibi işleri yapabilirsin sonuçta evde olarak hem bana mani oluyor hem ev sürekli dağılıyor üstelik bir ******* gibi hiçbir işi yapmıyor 4 gündür tüm işleri bıraktım yemekte hazırlamıyorum. Çünkü kendisi sorumlukları yapmıyor benle paylaşmıyorsa neden yapayım ki ben ? 

Bugün baya kavga ettik bana dedi ki geldiğimde evde olma evden git babanın evine git sizce ne yapayım ?

28 Cevaplar

+18 oy
(24,252 puan) tarafından

Koşarak uzaklaş. Çocuğun olmadan kurtul

(9,122 puan) tarafından
+1

yol yakınken kaç kurtar kendini

bu heriften ne koca olur ne baba

(2,232 puan) tarafından
+1

:) neden mi. kiz daha bir aylik evliyken boyle seyler olurmu kovmak nedir. bide zaten niye calismiyo bu arada izindemi evlilik izni yillik izin falan.pasa gonlumu calismak istemio. izindeyse gezin tozun yani. ama  cani keyfi istemio diye calismiyosa boyle kisiyle omur gecermi sence. sakin cocuk yapma.  her erkek yardim etmez mal.ak gibi yatmayi seven adam cok. ama  daha yeni evlisiniz bastan nasi alisirsa oyle gider.   yardima varana kadar en onemli sey neden calismadigi ve evden kovacak kadar saygisizlasmasi

(116 puan) tarafından
+1

Eşimin işi var canım sadece 9 gündür çalışmama nedeni bu aralar müşteri olmaması gibi bir şey maddi olarak bir sorun yok yani 

(2,232 puan) tarafından
+1

ne meslekte bilmem ama  gdip isinin basinda durmassan musteri zaten olmaz. musteri olmasada gdip

oturacan dukkanda. bi kisi gelip fiyat sorsa bile potansiyel

kusteri demektir o bugun fiyat sorar yarin gelir siparis verir  yada alir .mesela yani.  enteresan. evde oturacagina gezin madem voluk yok vocuk yok ne guzel hayat mis gibi yeni evlisiniz sonucta

(4,124 puan) tarafından
+1

İnan ki önemli olan maddi değil daha tazesiniz seni evden koyması sence normal mi sjmdi kovan ileri vakitler daha ileri gider baştan tepkini büyük göstermen lazım sonra der ben kovuyorum gitmiyor dahada üstüne gelir seni ezer bayanlar hakli

-Reklam-
+7 oy
(11,115 puan) tarafından

Boşanamıyorum çocuklarım var dememek için kaç kurtul daha bismillah 1 ayda böyleyse sonrasının ne olacağı açık 

+5 oy
(8,477 puan) tarafından

Bana gerçekçi gelmedi

(116 puan) tarafından
+1

Tamam oturdum burada bir hikaye yazayım dedim pakize 

(8,477 puan) tarafından
+1

Çok basit olmuş ama biraz allayıp pullaman lazım ikinci bölümü heyecanla bekliyorum🤣

Şöyle olabilir 

Öhöm öhöm 

O bana vurdu ben ona vurdum o üzerimde vazo kırdı ben ona tekme attım 😁

(4,124 puan) tarafından
+1

Ahahahhahahahahhahahahqyuauayay 

+4 oy
(8,591 puan) tarafından

Eğer normalde çalışıyorsa bu süreç geçiciyse bu kadar üstüne gitmeseydin. 

1 ay da işlerden sıkılmış ve yapmamaya başlamışsın bile. Bu hayat böyle geçecek sonrasını düşünemiyorum. İkiniz de evlilik insanı değilsiniz sanırım 

(1,165 puan) tarafından

Cok dogru bir yorum herkez adama yürumus 

Yarın çocuk olsa bu sefer de onun yüzünden kavga edecekler Sen şu kadar saat bakacaksın Ben bu kadar saat bakacağım ben emziriyorsam Sen de başka bir şeyini yapacaksın

(8,591 puan) tarafından

Çocuk yok bişey yok yapılacak şey bi günlük ev temizliği. Dağıtmasın bıraktığını alsın anladıkta 4 gün greve girer gibi ev temizlememek saçma. 

Çocuk bakar ev batmıştır ya bi el at dersin o zaman adam sadece keyfine bakamaz derim. 

(1,165 puan) tarafından
+1

Yok dogruyu deyinci esimiz bizi yemek ve temizlik icin almis oluyor 

+4 oy
(161 puan) tarafından

Daha yolun başında bu olduysa uzatma gerek yok bence

+3 oy
(6,158 puan) tarafından

Niye bekliyorsun ki kovuldugun evden 

Arkana bakmadan git 

İlk günlerde böyle oluyorsa ilerisi daha kötü olur 

Düzelir derler ama düzelmez emin ol 

İki gün sonra çocuğun olsa iş daha zor olur emin ol 

Kendi hayatını da çocuğunun hayatını da mahvedersin 

Sizin evlilik başlamadan bitmis 

Kovmuş evden 

Kaybetme korkusu olsa zaten bunu demez 

Kimsenin lafına sözüne bakma daha yeni evlisin bi de 

Hiç Arkana bakma 

Düzelir derler ederler 

Düzen tutmuyor emin ol 

+3 oy
(6,348 puan) tarafından

1 aydır ne ara sıkıldın ev işinden hatta eşin ne ara senden bıktı

Biz 1 ayda ev işini dert etmek yerine gezip dolaşıyorduk

+3 oy
(1,120 puan) tarafından

Erkeklerin bir cogu boyle herkes karisina yardim etmez.Alistiklari hayatinda etkisi oluyor sen onu 4gunde deyisemezsinki.Bence bunu guzel dille yapmalisin kavga ederek deyil.Mesela esim evde olurken bana yardim etmez tabaginida kaldirmaz amma bebeye yardim eder o bebekle ilgilenir bende islerimi gorurum

+3 oy
(107 puan) tarafından

Adam git demiş evden daha uzatacak bir durum yok gibi ailen destekse durma dön aile evine

+2 oy
(1,165 puan) tarafından

Afedersin de 4 gun is ve temislik yapmasam Benim esimde git der yani herkez görevini bilmeli bence

(1,980 puan) tarafından
+1

Yemek temizlik kadının işi mi? Bunları yapmayınca eşi evden kovacaksa o zaman adam bizi hizmetçi olarak mi almış oluyor? Evet erkek dışarda çalışıyor, yoruluyor geliyor kadın da çalışmıyorsa evde bu işleri yapar ama adam calismiyormus evdeymis. Evde yan gelip yatarken de hizmetci olarak kullanmasın yani kadını. İş yapmayinca kovuyorsa hizmetçi almış demekki eve. Ayrıca kendi çöpünü atmayan adamdan adam mı olur başta belli etmiş kendini

(9,122 puan) tarafından
+1

ülkemizin genel sorunu bu. hatanın erkekte olduğunu kabul etmeme. ve bunu kadınların da yapıyor olması acı verici 

tacize uğrar, e kıyafeti giymeseymiş, o saatte orada ne işi varmış 

evden kovulur, e 4 gün iş yapmazsan kovulursun 

herifler, nur nimet ama kadınlar tü kaka, her şey müstehak onlara. 

kadın olarak, kadınların arkasında durmazsanız bu erkekler dah açık ağzımıza sçar!

(1,980 puan) tarafından

Adam kendi çöpünü bile atmıyor. Kadından bekliyor 😂 valla benim 4 gün değil kaç ay iş yapmadığım oldu evde. Ben de çalışıyorum tabi ama çoğu çalışsa da de elini sürmez. Eşim bu dönemde evi topladı süpürdü bulaşık da yıkadı. Şuan doğum iznindeyim mesela çamaşırı her zaman o asar. Banyoyu o yıkar vs. Arada eve Süpürge tutar. Hatta şuan baya baya onun yapmasına alıştım zorlanıyorum yapmakta 😂😂

(1,165 puan) tarafından

Aynen canım Bak nasıl ki ev işi sadece kadına ait değilse evin rızkını kazanmak da o zaman sadece kadına ait geldi değil mi o zaman eşinin de sen de çalışıp para kazanacaksın gibisinden baskı mı yapması gerekiyor Adam çalışıyormuş Şu an iş olmadığı için müşteri olmadığı için evdeymiş

Evet buradaki İngilizler kadın erkek mutlaka çalışırlar O yüzden bütün görevleri birlikte üstlenirler hatta kadın kendi parasını harcar adam kendi parasını harcar asla kendimizi İngilizlerle veya başkasıyla kıyaslayamayız Çünkü onlar da aile denen bir şey zaten yok

(1,165 puan) tarafından

Kocası ile yaşadığı sorunlar bu duruma gelmişler ve inan kocası git dediğine rağmen gitmeyip evinde kalacağını adım gibi eminim Bu durum da kendisi için eksi puan oldu çünkü artık eşi Ben kovduğum halde gitmedi Demek ki Ben ne yaparsam yapayım bu kadın elimden gitmeyecek gibisinden bakacak inşallah gider diyorum ailesinin yanına gitmezse kendisine daha çok eksi puan olacak 

+2 oy
(1,946 puan) tarafından

O adamdan ne koca nede baba olur uzaklas

+2 oy
(398 puan) tarafından

Evliliğin devamı başından bellidir. Daha ilk ay böyle bı duruma düşülüyorsa huzurlu ilerlemez 

+2 oy
tarafından

Fazla hızlı başlamışsınız kavgaya şaşırtıcı 

+2 oy
(229 puan) tarafından

Daha 1 ay içinde bu kavgalar neden ki ya sabır şimdiki evlilikler de bir garip çocuğun yok evin işi çok olmaz birbirinize zitlasmaya ne gerek varki canım ben mutfağı toplayım.sende şunları yaparmisin desen belkide sen inatlasiyon yada o inatlasiyo senle bu duruma geldiniz çocuk olmadan halledin yoksa ayrilin 

+2 oy
(7,324 puan) tarafından

Şimdi seni babanın evine gönderen ilerde her zaman gönderir böyle birinden ne eş ne baba olur ben olsam giderim çocuk yokken 

+2 oy
(2,514 puan) tarafından

Daha yolun basında böyleyse ilerde daha kotu olur cocuk yokken ayrıl bu tipler değişmez 

+2 oy
(12,356 puan) tarafından

Neden çalışmıyor yıllık izin mi işsiz falan mı ? Evlenmeden önce çalışıyor muydu?  

2kisinin çok bir dağınıklığı olmaz toplanır ama ama desem ki adam işten geldi yorgun eyvallah ayyy yol yakınken dönsen mi? Böyle bir adamla evli kalıp helede çocuk yapmak bile bile lades olur 

+2 oy
(277 puan) tarafından

9 gündür eşin evde yeni evlisin ve maddi sıkıntınız yok 

9 günün 9 unuda gezerdim yada evde film gecesi olur kahve saati olur hiç olmadı dışarda yürüyüş olur canım biçimli geçerdi yanii 

9 günlük yan yana olmanızda yeni evliyken 

Sen işlerime mani oluyor bide iş yapmıyor diye söyleniyorsun 10 yıllık evli gibi evde olmasın başım ağrımasın modındasın yani

Oda iş yapmıyor dediğin için seni evden kovuyor 

Çok değişik ama saçma yani 

Bu sorunun altında başka altta yatan bir neden var bence konu sadece ev işleri değil 

9 gün beraber olmak istemeyen biri üstelik bu kadar az sürede bılan birileri başka nedenlerle kötü duygular beslemeli bence birbirine ki bu denli kovulma olsun 

İkinizde de hata var yani bence bu ilişkimde başında oturmayan bişiler var sanıyorum 

+1 oy
(2,473 puan) tarafından

Henüz balayinda bu sözleri söyleyen insan 1.yılınızda allah korusun düşünmek bile istemiyorum eğer şimdi alttan alıp taviz verirseniz bi daha eşinizi yola getirme şansınız yok tek kurşununuz var çok iyi düşünün

+1 oy
(5,440 puan) tarafından

Bir ayda bu kadar sorun yaşıyorsanız zaten boşanın 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 633 göst.
0 oy
7 cevap 606 göst.
0 oy
27 cevap 1,544 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,294 göst.
22 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,915 soru

24,407,592 cevap

350,658 kullanıcı

...