Kızlar 1 aylık evliyiz. Eşim 9 gündür sadece iki gün çalıştı ve hep benle evde. Evliliğimizin ilk gününden beri hiçbir işe elini sürmez şöyle söyleyeyim yediği çöpü bile atmaz. Öylece orada bırakır ilk günler gayet iyiydim evi toplar temizler düzenli yemek yapardım. Ancak artık dedim ki madem evdesin en azından ortalığı toplamak gibi, ev süpürmek gibi işleri yapabilirsin sonuçta evde olarak hem bana mani oluyor hem ev sürekli dağılıyor üstelik bir ******* gibi hiçbir işi yapmıyor 4 gündür tüm işleri bıraktım yemekte hazırlamıyorum. Çünkü kendisi sorumlukları yapmıyor benle paylaşmıyorsa neden yapayım ki ben ?
Bugün baya kavga ettik bana dedi ki geldiğimde evde olma evden git babanın evine git sizce ne yapayım ?
Koşarak uzaklaş. Çocuğun olmadan kurtul
yol yakınken kaç kurtar kendini
bu heriften ne koca olur ne baba
:) neden mi. kiz daha bir aylik evliyken boyle seyler olurmu kovmak nedir. bide zaten niye calismiyo bu arada izindemi evlilik izni yillik izin falan.pasa gonlumu calismak istemio. izindeyse gezin tozun yani. ama cani keyfi istemio diye calismiyosa boyle kisiyle omur gecermi sence. sakin cocuk yapma. her erkek yardim etmez mal.ak gibi yatmayi seven adam cok. ama daha yeni evlisiniz bastan nasi alisirsa oyle gider. yardima varana kadar en onemli sey neden calismadigi ve evden kovacak kadar saygisizlasmasi
Eşimin işi var canım sadece 9 gündür çalışmama nedeni bu aralar müşteri olmaması gibi bir şey maddi olarak bir sorun yok yani
ne meslekte bilmem ama gdip isinin basinda durmassan musteri zaten olmaz. musteri olmasada gdip
oturacan dukkanda. bi kisi gelip fiyat sorsa bile potansiyel
kusteri demektir o bugun fiyat sorar yarin gelir siparis verir yada alir .mesela yani. enteresan. evde oturacagina gezin madem voluk yok vocuk yok ne guzel hayat mis gibi yeni evlisiniz sonucta
İnan ki önemli olan maddi değil daha tazesiniz seni evden koyması sence normal mi sjmdi kovan ileri vakitler daha ileri gider baştan tepkini büyük göstermen lazım sonra der ben kovuyorum gitmiyor dahada üstüne gelir seni ezer bayanlar hakli
Boşanamıyorum çocuklarım var dememek için kaç kurtul daha bismillah 1 ayda böyleyse sonrasının ne olacağı açık
Bana gerçekçi gelmedi
Tamam oturdum burada bir hikaye yazayım dedim pakize
Çok basit olmuş ama biraz allayıp pullaman lazım ikinci bölümü heyecanla bekliyorum🤣
Şöyle olabilir
Öhöm öhöm
O bana vurdu ben ona vurdum o üzerimde vazo kırdı ben ona tekme attım 😁
Ahahahhahahahahhahahahqyuauayay
Eğer normalde çalışıyorsa bu süreç geçiciyse bu kadar üstüne gitmeseydin.
1 ay da işlerden sıkılmış ve yapmamaya başlamışsın bile. Bu hayat böyle geçecek sonrasını düşünemiyorum. İkiniz de evlilik insanı değilsiniz sanırım
Cok dogru bir yorum herkez adama yürumus
Yarın çocuk olsa bu sefer de onun yüzünden kavga edecekler Sen şu kadar saat bakacaksın Ben bu kadar saat bakacağım ben emziriyorsam Sen de başka bir şeyini yapacaksın
Çocuk yok bişey yok yapılacak şey bi günlük ev temizliği. Dağıtmasın bıraktığını alsın anladıkta 4 gün greve girer gibi ev temizlememek saçma.
Çocuk bakar ev batmıştır ya bi el at dersin o zaman adam sadece keyfine bakamaz derim.
Yok dogruyu deyinci esimiz bizi yemek ve temizlik icin almis oluyor
Daha yolun başında bu olduysa uzatma gerek yok bence
Niye bekliyorsun ki kovuldugun evden
Arkana bakmadan git
İlk günlerde böyle oluyorsa ilerisi daha kötü olur
Düzelir derler ama düzelmez emin ol
İki gün sonra çocuğun olsa iş daha zor olur emin ol
Kendi hayatını da çocuğunun hayatını da mahvedersin
Sizin evlilik başlamadan bitmis
Kovmuş evden
Kaybetme korkusu olsa zaten bunu demez
Kimsenin lafına sözüne bakma daha yeni evlisin bi de
Hiç Arkana bakma
Düzelir derler ederler
Düzen tutmuyor emin ol
1 aydır ne ara sıkıldın ev işinden hatta eşin ne ara senden bıktı
Biz 1 ayda ev işini dert etmek yerine gezip dolaşıyorduk
Erkeklerin bir cogu boyle herkes karisina yardim etmez.Alistiklari hayatinda etkisi oluyor sen onu 4gunde deyisemezsinki.Bence bunu guzel dille yapmalisin kavga ederek deyil.Mesela esim evde olurken bana yardim etmez tabaginida kaldirmaz amma bebeye yardim eder o bebekle ilgilenir bende islerimi gorurum
Adam git demiş evden daha uzatacak bir durum yok gibi ailen destekse durma dön aile evine
Afedersin de 4 gun is ve temislik yapmasam Benim esimde git der yani herkez görevini bilmeli bence
Yemek temizlik kadının işi mi? Bunları yapmayınca eşi evden kovacaksa o zaman adam bizi hizmetçi olarak mi almış oluyor? Evet erkek dışarda çalışıyor, yoruluyor geliyor kadın da çalışmıyorsa evde bu işleri yapar ama adam calismiyormus evdeymis. Evde yan gelip yatarken de hizmetci olarak kullanmasın yani kadını. İş yapmayinca kovuyorsa hizmetçi almış demekki eve. Ayrıca kendi çöpünü atmayan adamdan adam mı olur başta belli etmiş kendini
ülkemizin genel sorunu bu. hatanın erkekte olduğunu kabul etmeme. ve bunu kadınların da yapıyor olması acı verici
tacize uğrar, e kıyafeti giymeseymiş, o saatte orada ne işi varmış
evden kovulur, e 4 gün iş yapmazsan kovulursun
herifler, nur nimet ama kadınlar tü kaka, her şey müstehak onlara.
kadın olarak, kadınların arkasında durmazsanız bu erkekler dah açık ağzımıza sçar!
Adam kendi çöpünü bile atmıyor. Kadından bekliyor 😂 valla benim 4 gün değil kaç ay iş yapmadığım oldu evde. Ben de çalışıyorum tabi ama çoğu çalışsa da de elini sürmez. Eşim bu dönemde evi topladı süpürdü bulaşık da yıkadı. Şuan doğum iznindeyim mesela çamaşırı her zaman o asar. Banyoyu o yıkar vs. Arada eve Süpürge tutar. Hatta şuan baya baya onun yapmasına alıştım zorlanıyorum yapmakta 😂😂
Aynen canım Bak nasıl ki ev işi sadece kadına ait değilse evin rızkını kazanmak da o zaman sadece kadına ait geldi değil mi o zaman eşinin de sen de çalışıp para kazanacaksın gibisinden baskı mı yapması gerekiyor Adam çalışıyormuş Şu an iş olmadığı için müşteri olmadığı için evdeymiş
Evet buradaki İngilizler kadın erkek mutlaka çalışırlar O yüzden bütün görevleri birlikte üstlenirler hatta kadın kendi parasını harcar adam kendi parasını harcar asla kendimizi İngilizlerle veya başkasıyla kıyaslayamayız Çünkü onlar da aile denen bir şey zaten yok
Kocası ile yaşadığı sorunlar bu duruma gelmişler ve inan kocası git dediğine rağmen gitmeyip evinde kalacağını adım gibi eminim Bu durum da kendisi için eksi puan oldu çünkü artık eşi Ben kovduğum halde gitmedi Demek ki Ben ne yaparsam yapayım bu kadın elimden gitmeyecek gibisinden bakacak inşallah gider diyorum ailesinin yanına gitmezse kendisine daha çok eksi puan olacak
O adamdan ne koca nede baba olur uzaklas
Evliliğin devamı başından bellidir. Daha ilk ay böyle bı duruma düşülüyorsa huzurlu ilerlemez
Fazla hızlı başlamışsınız kavgaya şaşırtıcı
Daha 1 ay içinde bu kavgalar neden ki ya sabır şimdiki evlilikler de bir garip çocuğun yok evin işi çok olmaz birbirinize zitlasmaya ne gerek varki canım ben mutfağı toplayım.sende şunları yaparmisin desen belkide sen inatlasiyon yada o inatlasiyo senle bu duruma geldiniz çocuk olmadan halledin yoksa ayrilin
Şimdi seni babanın evine gönderen ilerde her zaman gönderir böyle birinden ne eş ne baba olur ben olsam giderim çocuk yokken
Daha yolun basında böyleyse ilerde daha kotu olur cocuk yokken ayrıl bu tipler değişmez
Neden çalışmıyor yıllık izin mi işsiz falan mı ? Evlenmeden önce çalışıyor muydu?
2kisinin çok bir dağınıklığı olmaz toplanır ama ama desem ki adam işten geldi yorgun eyvallah ayyy yol yakınken dönsen mi? Böyle bir adamla evli kalıp helede çocuk yapmak bile bile lades olur
9 gündür eşin evde yeni evlisin ve maddi sıkıntınız yok
9 günün 9 unuda gezerdim yada evde film gecesi olur kahve saati olur hiç olmadı dışarda yürüyüş olur canım biçimli geçerdi yanii
9 günlük yan yana olmanızda yeni evliyken
Sen işlerime mani oluyor bide iş yapmıyor diye söyleniyorsun 10 yıllık evli gibi evde olmasın başım ağrımasın modındasın yani
Oda iş yapmıyor dediğin için seni evden kovuyor
Çok değişik ama saçma yani
Bu sorunun altında başka altta yatan bir neden var bence konu sadece ev işleri değil
9 gün beraber olmak istemeyen biri üstelik bu kadar az sürede bılan birileri başka nedenlerle kötü duygular beslemeli bence birbirine ki bu denli kovulma olsun
İkinizde de hata var yani bence bu ilişkimde başında oturmayan bişiler var sanıyorum
Henüz balayinda bu sözleri söyleyen insan 1.yılınızda allah korusun düşünmek bile istemiyorum eğer şimdi alttan alıp taviz verirseniz bi daha eşinizi yola getirme şansınız yok tek kurşununuz var çok iyi düşünün
Bir ayda bu kadar sorun yaşıyorsanız zaten boşanın
1,493,915 soru
24,407,592 cevap
350,658 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın