Merhaba kızlar başlıkta gördünüz gibi eşim beni evden kovdu. Şöyle anlatayım, dün aramızda hiçden başlayan bir sebepten kavga ettik ve benle inatlaşması beni çıldırtıyor artik, kötü bir eş değil aslında bana hiç bir zaman kötü sözü vs söylemedi, ama dün ne olduysa kavga ettik ve ben bağırdım önceden böyle değildim ama bazı sorunlardan ötürü artık kendimi tutamayıp bağırıyorum. Ve o bundan nefret ediyor. Neyse bağırdım ve o beni kollarımdan sım sıkı tutarak kapının önüne koyup : defol dedi.
Orda şok oldum o da şok oldu dondu hatta titremeye başladı ilk defa böyle bir şeyler karşılaştık. Ben içeri gidip üstümü giyip çıktım bidaha yürüdüm peşimden arabayla geldi bin falan dedi binmedim neyse sonra parka gittim çocukla oraya geldi
Yanımdaydi ama nerdeyse benle konusamdi. Sonra eve donmek zorunda kaldım çocuk okula gidiyor diye çünkü mecbur ben uyutuyorum. Uyuduktan sonra evden çıktım çünkü orada uyumak istemiyordum, peşimden gelip pişman olduğunu bidaha böyle birsey yapmicagini falan söyledi kendinde değilmiş. Yani şu an ne yapacağımı bilmiyorum, aklıma hep o sahne geliyor ..