0 oy
172 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (673 puan) tarafından

Kizlar dünden beri zorluyorum kendimi gerçekten bir anda midem bulandı sigaradan canım istemiyorum ama başım ağrıyor oyuzden tuzum kasılıyor ama bırakacak inşallah. Kıyafetlerim ağzım tenim çok kötü kokuyor öğrendim kendimden resmen. Bir anda bırakacak diyip bırakan oldumu. Ben sabah uyanır uyanmaz sigara içen birisiyim 2 gündür zorluyorum dün 2 tane yarım içtim. Bugün insalllah hiç icmezssem bu başımın ağrısı geçerse birakirim 

6 Cevaplar

0 oy
(1,518 puan) tarafından

Baş ağrın için kahve içebilirsin. Bende hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım hala içmiyorum 😊 Bir sebebe bağla kendini. O zaman daha dirençli olursun 

(673 puan) tarafından

Zaten kahve sigara bağımlısıydim kahve severim içerim herturlu :) inşallah bırakırım ya içmek tamam ayıp değil ama bir kadinin üstünde kokusu gerçekten hoş değil 

(1,518 puan) tarafından

Evet bende hamileyken anladım ne kadar kötü koktuğunu. Bi yerden sigara kokusu gelse kusuyodum

(673 puan) tarafından

Daha başlamasın degilmi nekadar zaman oldu 

(1,518 puan) tarafından

Yaklaşık bir yıl kadar oldu canım . 

(673 puan) tarafından

Bende hamilelikte bırakmıştım ama doğumdan sonra hemen başladım. İnşallah bukarar tam olacak daha baslamiyacam zaten kış temizliğine başlıyacam uğraşırım onunla iyice unuturum 

-Reklam-
0 oy
(6,960 puan) tarafından

aklına geldiği gibi kalk bir şeyler yap canım. 50 sene sigara içen annem de şak diye kesti birden. 2 ayda kronik bronşiti geçti hemen

(673 puan) tarafından

Canım istemiyor aslında hatta dün yaktim midem bulandı yarıda attım sadece şuan başım ağrıyor. Sigara gerçekten çok rezil birşey gece uyuyanamisim başımın ağrısından ama yinede kalkıp içmedim 

(6,960 puan) tarafından

o zaman kafada bitmiş senin, tebrik ederim. inşallah devamı gelir 

ve gerçekten içmeyen biri olarak sigaranın kokusu iğrenç, iç 3 saaat içme yine iğrenç kokuyor. 

çocukluğumda annemi sigara kokusuyla hatırlıyorum. şükür bıraktı şimdi annem nasıl korkuyormuş öğrendim. 

(673 puan) tarafından

Bitirdim gercekten de çünkü diş taşı temizliği yapıldı oradakiler sigaradan dolayı çok kotu olmuş dediler öğünden sonra karar verdim. İnşallah devamı gelir. Kızımda beni öyle hatirliyacak işte. :(

(6,960 puan) tarafından

senin gerçek kokunu alınca onu unutur endişe etme🤗 

(673 puan) tarafından

İnşallah :) 

0 oy
(1,349 puan) tarafından

Birden kesmezsen olmaz zaten, sigara içilen ortamlarda bulunmamaya çalıışın bir süre . Başlarda zor gibi oluyor çayın kahvenin yanı bomboş geliyor ama alışıyorsun, ben ara ara ayda bir 2 3 ayda bir içtiğim oldu ama sonra onu da bıraktım şükür  

(673 puan) tarafından

Vallaaksam dedim yakayım 1 yudum aldım kokusu midemi bulandirdi attım gitti bugün hiç içmedim bu haftayı atlatsam devamı gelir 

(1,349 puan) tarafından

İnşallah canım, içmedikçe kötü gelmeye başlıyor zaten 

0 oy
(6,197 puan) tarafından

Ben biraktim gece uyanir icerdim sabah kalkip icerdim bi kahve icerdim pesine bi daha sigara icerdim butun gun tek lokma yemezdim aksam yemeginde bi tas corba icerdim ekmek bile yemezdim ful sigara tamam oyle cok icmiyodum gunde 5 6 tane ama hep ac karna ve gun icinde hep aklima o geliyodu sonra bi anda kestim arada citgimi oldu kardesim falan gelince kacamak yaptim ama geri baslamadim asla paket almayacaksin markete gidince ilk aklina gelen sigara olmayacak ve gercekten istemeyeceksin o zaman birakirsin 3 sene oluyo birakali arada kacamak diyorum ya mesela 2 3 ayda bi oyle dusun bayadir da icmiyorum 

(673 puan) tarafından

Okadarida olur bende senin gibiyi aç karnına 2 3 içtiğim oluyor sabahlari az kaldı bir iki gün daha dayanirsam gerisi gelir 

(6,197 puan) tarafından

Cicegim valla ne yalan soyleyim su gun oldu hala bi tane yakasim geliyo ama icinden gelmeyecek istemeyecen icmeyi oyle yenersin yiksa bak hala meyilliyim 

(673 puan) tarafından

Ya valla hı bende istiyorum 1 tane kmyakayim diyorum eşim bütün sigarlari almış gitmiş icemedim evde olsaydı içerdim :)) 

(6,197 puan) tarafından

Iste onu yaptin mi devami geliyo hic yapmamaya calis 

(673 puan) tarafından

İnşallah ya yani birakamasan bile sartlandiracam kendimi günde bir tane yeterli olacak yani 

0 oy
(7,155 puan) tarafından

Bende bir anda bıraktım canın sigara istedikçe 7 adet kuru üzüm ye gerçekten faydasını göreceksin kanıtlanmış etkisi 

(983 puan) tarafından

Bunu daha önce duymuştum ama nefsim hiç izin vermiyor bırakmaya 😂

(673 puan) tarafından

Yaa evde var deniyeyim :) 

0 oy
(2,919 puan) tarafından

Ayy iki gündür birakmissin asla pes etme eğer dönersen bu sefer daha zor olur aklına asla getirme birseylerle ilgilen sürekli beyin yorulursa dusunmezsin

(673 puan) tarafından

Temizliğe başladım zaten oyuzden onunda desteği olur elbette 

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 365 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 366 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 901 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
24 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,385 soru

24,249,906 cevap

340,852 kullanıcı

...