Kızlar öncelikle beni kırmayın bu konuda zaten çok üzülüyorum 6 aylık oldum hala sigarayı tek tükte olsa içiyorum ve bu durumdan hiç memnun değilim ilk oğlumda tek başınaydım bu kadar ev işim olmuyordu rahattım ıvır zıvırla bıraktım oğlum doğduktan sonra 9 buçuk ay filan emzirdim bıraktıktan sonra dayanamadım eşimin düşüncesizlipi yanımda içmesi yüzünden geri başladım 11 aylıktı hamilr olduğumu öğrendiğimde oğlum biraz zor bir çocuk iş yaptırmaz sürekli ilgi bekler eşimde ilgilenir ama ben bir mutfağa gireyim hemen Yeşim gel ben zaptedeöiyprım diye sinirlenir sinir küpü oluyorum yani kendime bu konuda çok kızıyorum nefsime hakim olamadığım için bir yandan da vicdan azabı çekiyorum sigrayı dişimi sıksam biraz bırakırım bıraktım da daha önceden yapabiliyorum sonuçta ama çok kötü geçiyor bırakma sürecim ilk iki üç hafta sinir krizleri geçiriyorum ağzım filan hep yara oluyor vb. Şeyler işte yaşayan bilir şimdi annemdeyim çocuğun maması filan derken Param kalmadı eşime de yarın gelecek gönderecek ama imkanım varken annemgildeyken bırakayım diyorum nolur bana dua edin şu süreci kolay atlatayım şu lanet sigarayı bırakayım