0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından
Kızlar öncelikle beni kırmayın bu konuda zaten çok üzülüyorum 6 aylık oldum hala sigarayı tek tükte olsa içiyorum ve bu durumdan hiç memnun değilim ilk oğlumda tek başınaydım bu kadar ev işim olmuyordu rahattım ıvır zıvırla bıraktım oğlum doğduktan sonra 9 buçuk ay filan emzirdim bıraktıktan sonra dayanamadım eşimin düşüncesizlipi yanımda içmesi yüzünden geri başladım 11 aylıktı hamilr olduğumu öğrendiğimde oğlum biraz zor bir çocuk iş yaptırmaz sürekli ilgi bekler eşimde ilgilenir ama ben bir mutfağa gireyim hemen Yeşim gel ben zaptedeöiyprım diye sinirlenir sinir küpü oluyorum yani kendime bu konuda çok kızıyorum nefsime hakim olamadığım için bir yandan da vicdan azabı çekiyorum sigrayı dişimi sıksam biraz bırakırım bıraktım da daha önceden yapabiliyorum sonuçta  ama çok kötü geçiyor bırakma sürecim ilk iki üç hafta sinir krizleri geçiriyorum ağzım filan hep yara oluyor vb. Şeyler işte yaşayan bilir şimdi annemdeyim çocuğun maması filan derken Param kalmadı eşime de yarın gelecek gönderecek ama imkanım varken annemgildeyken bırakayım diyorum nolur bana dua edin şu süreci kolay atlatayım şu lanet sigarayı bırakayım 

5 Cevaplar

0 oy
(862 puan) tarafından
Inşallah bırakırsın kayinbabam da damar hastalığı cıktı kesinlikle icmiceksin dedi ama bırakmıyor benim amcam da her içmek istediğinde ağzına sakız atarak bıraktı 
(2,481 puan) tarafından
Baştan beri bırakacağım diye kafaya koydum 2 kere filan deneyeyim dedim eşim ortada bırakınca sigarayı dayanamadım şimdi burda kimse içmiyor gelmeden önce niyetlendim bırakacağım bu sefer diye 2 gün oldu geleli dalgınlığma geldi ilk geldiğimde aldım son 2 sigara kaldı kuzum hem istesem de alamam annemden istemem hem burda sigara içen yok inşallaj bırakırım ya gönülden istiyorum
(862 puan) tarafından
Inşallah bırakırsın gerçekten yanında içen olduğu zaman bırakmak isteyene zor oluyor teyzemden biliyorum ama isteyince yapmicak bişey yok inan ki teyzem artık kim içerde içsin içmiyor inşallah sende bırakabilirsin
(2,481 puan) tarafından
Eşim içer canım vallahi ilk bıraktığımda da içti o yüzden tamamen aklımdan çıkaramadım ya zaten
-Reklam-
0 oy
(7,934 puan) tarafından
İnsallah rahatlikla bırakabilirsin ama aşiri strese giriyosan karnindaki bebekte giriyo doktorlar bu yüzden günde 1 tane yada 1 yudum izin veriyolar
(2,481 puan) tarafından
Çok zor geçiyor evet bildiğin krize giriyorum elim ayağım titriyor mallaşıyorum ama bebeğimin sağlını etkiliyor oda var benim ona zarar vermeye hakkım yok
0 oy
(241 puan) tarafından
Malesef bende aynı durumdayım. 6 aylık olduk hala bırakamıyorum günde 1 paketten 5 e düşürdüm . Ama yok olmuyor malesef. İnşallah bırakırız canım
(2,481 puan) tarafından
Ay inşallah kuzum ben de senin için dua edeceğim inşallah sende bırakırsın rahatlıkla
(1,908 puan) tarafından
Doğumuma bir ay var hala bırakamadım diğer iki oğlumdada kullandım hemde bir paket çok şükür bir sıkıntı yaşamadım rabbimin bileceği iş ol der olur gerisi yalan diye dusunuyorum
(2,481 puan) tarafından
Mutlaka bir zararı olmuştır canım olmaz olur mu şuan yoksa bile ilerde çıkar ortaya
(1,908 puan) tarafından
Oğlum 15 yaşında çok şükür biseyi yok birinci sınıfta gördü ilk doktoru rabbim bilir
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Ben evlendgm  gün birakdim  ondan önce defalarca  deneyip  basarisiz  olmusdum  hazır annenin  evindeyken  daha rahat olur sadece 1 hafta sık  disini  inan gerisi kolay oluyor en zor 3. Gun onu atlattimi  tamam benim 1.5 sene oluyor birakali  hala aklima  gelmiyor  deil ama boswer bide benden sana tavsiye biraya yazip sohbet  etme  konusdukca  motive  olmazsin  daha çok aklina  getirirsin ben esime  aşkım canim sigara isdiyor  diyemeden  konuyu  kapat ir  di öle bole derken bitti gitti cook  şükür  sigarayi  brknca  6 kilo aldım çünkü her aklıma sigara geldgnde  yemek yedim ama olsun :) bu arada sakız gev  sureklo
(2,481 puan) tarafından
Ben 25 haftalığım en son 7 kilo almıştım hamileliklerim de çok yiyorum çok kilo alıyorum tabi sigarayı bırakacağım için artı kilo alırım  önemli değil veririm ama son sigaramı içtim yarım saat önce hadi inşallah bırakırım hayır yani insanlarda anlayışsız babam bile biraz önce bana kızıyor sen aybars’ta bıraktın bunda niye bırakmıyorsun diye herkes sanıyor ki ben karnımdakini önemsemiyorum öyle birşey olabilir mi ya oda benim evladım
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Sana bi kitap önericem o kitabı bitirene kadar   devam et kitabın sonunda birdaha ağsına almayacaksın  

ALLENCARR SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU BANADA DUA EDERSİN
(2,481 puan) tarafından
Kuzum kitap okuyacak kadar vaktim olmuyor ki normalde de şimdi annemin kolu alçıda anneme bakmaya geldim ama normalde de evde hiç durmuyorum sağolsun oğlum 10 çocuğa eşim de 10 çocuğa bedel :))
(5,328 puan) tarafından
Anladım ama o kitap çok etkili bir ara oku derim

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 347 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 862 göst.
+1 oy
8 cevap 204 göst.
7 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MutluSakine (275 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 207 göst.

Kategoriler

1,471,531 soru

24,100,056 cevap

332,370 kullanıcı

...