0 oy
63 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (93 puan) tarafından

Hanımlar bebeğimin iki gündür düşmeyen ateşi var. Hastanede de evde olduğu gibi geçiçi düşürebiliyolar. 13 aylık bebeğim. Şu an uyuyor fakat ateşi 38 var mı böyle tecrübeleriniz. Evde atlattığınız günler?  Hastaneye gitsem kalıcı bir şey yapmıyolar kalabalık desen cabası, evde beklesem içim rahat değil

3 Cevaplar

0 oy
önce tarafından

Geçmeyen ateş enfeksiyon sebebi olabiliyor. Yani doktor değerlerine baktı mı peki 

önce (93 puan) tarafından

Evet enfeksiyon sebebiyle geçmiyor. Doktor hastanede tedavi uyguluyor eve geliyoruz yine aynı :(( şu an ateşi 38'i gördü artık ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Çokta güzel uyuyor 

-Reklam-
0 oy
önce (908 puan) tarafından

39 olunca ılık duşa sok canım enfeksiyonla savaştığı için normal bir durum o yüzden çocuğu sürekli takip et 

Sürekli duş, ateş düşürücü idare ediyoruz, bugün de aynı nasıl bi enfeksiyonmuş ben anlamadım üçüncü gün oldu antibiyotikte etkisini göstermedi hala

Teşekkür ederim canım bu arada 💕

önce (57 puan) tarafından

Ya benim kızda soğuğa hiç gelemiyo bide daha kış görmedi kışın napıxam hiç bilmiyorum annem kendine benzetti resmen havalar iyiyken bile üşür o deyip giydiriyordu en küçük esintiye burnu doluyo ateşi çıkıyor 🥺 Öyle olunca da sürekli ateş düşürücü veiriyp annem tedirgin oluyorum 

Ateş insanı çok korkutuyo ya yoksa çocuklar illaki hasta olacak burnu akacak öksürecek benim annemde görüntülü arar uyurken üzeri açık falan görsün ateşi olsa da üşür üzerine ince bir şey ört diye kızar :)) 

önce (57 puan) tarafından

Ya ben çok nazlı büyütmek istemiyorum kaç yaşındayız annem halen öksürünce kızar dondurmaya izin vermez hamileudim sancım vardı üşüttün deyip kızmıştı hatta halbuki doğum sancısıymış😂

Yani bazı ülkelerde bebekken buzlu suya bile atıyorlar vücut direnç kazansın alışsın diye

Bende çok narin olsun istemiyorum ama annem kendi bebeği gibi davranıyor 😅

0 oy
önce (64 puan) tarafından

Bir bezi ıslat başına koy yavaşça inşallah uyanmaz çok yükselirse de banyoya koy ben çok korkarım havaleden ya bu arada dişi mi çıkıyor acaba 

alt dördüncü dişi de çıkıyor fakat enfeksiyon var ateş ona bağlı yüksek olasılık

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
+1 oy
4 cevap 365 göst.

Kategoriler

1,480,693 soru

24,227,671 cevap

338,999 kullanıcı

...