0 oy
161 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,825 puan) tarafından

Kızlar yüzüme lazere gittim kaç yıl etki etmedi . Şuan usturayla alıyorum ama hamile kaldım diye aşırı erken çıkıyor resmen ustura bile acı veriyor 

Sizce agdayla alsam seyrelme vs olur mu ? Daha mı rahat olur sizce ? 

Bide en iyi ağda hangisi boncuk ağda daha iyi olur 

Bir ara elimde boncuk ağda kalmıştı yüzümü aldım ertesi gün çıktı hepsi  belkide eski ağda olduğu içindir şuan napicam bilmiyorum çok rahatsızım yüzümden doğumdan sonra inşallah nasip olursa lazere gitmeyi düşünüyorum şimdilik uzun süre kurtulmak istiyorum kuaföre gitsem daha mı iyi ? 

6 Cevaplar

0 oy
önce (9,825 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bide tüy inceltici geciktirici Krem kullanıyorum ama etki etmiyor kökten alsam belki etki eder tavsi lütfennnn🥺

-Reklam-
0 oy
önce (1,829 puan) tarafından

Bence kuaföre gitsen daha iyi canim yaa senin Bebiş kaç aylık oldu 🤗

Geç çıkar mı onlarınki acaba 

19 haftalık olduk ablacım 

önce (1,829 puan) tarafından

Oooo maşallah yolun yarısına gelmişsiniz 🤗 sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim benim 🤲💜

Benim bildiğim kuaforlerin ağdasi daha iyi oluyor canim

Sağol ablacım Allah razı olsun ay evet yariladik hiç farkında değilim olmadı kuaföre giderim teşekkürler 

0 oy
önce (979 puan) tarafından

Veet ağda kullandığımda hem geç hem seyrek çıkıyor. Hazır ağda bantlarından alıyorum hem vücudumda hem yüzümde kullanıyorum

Ayyy o çok ağrıtıyor amaaa🥺

0 oy
önce (702 puan) tarafından

Kuaföre git önce ağda sonra iple geçsin daha geç çıkar insanın yüzü oldumu çok sıkıntı ya bende lazere gityim 3 seans sonra durumlar bozuldu gidemedim ama 3 seansta bile faydasını gördüm gene gitmek nasip olur inşallah 

Evet ya çok zor gerçekten benimki inceydi kalınlaşti malesef ve çok rahatsız oluyorum hamile kalınca iki kat erken çıkmaya başladı şimdilik kuaförde alıyım tüy inceltici Krem kullanırım belki faydası olur 

Onlari hiç kullanma hepsi para tuzağı canım benim görümcem kuaför eğer dinlersen kuaförde ağda ip yaptır yeter yani 

Ahah 3 kutu almışım valla denicem bakalım göz altındaki ince tüyleri yok etti 

İnşallah ise yarar bari 

İnşallah canım sagol

0 oy

Başka fikri olan yazsın lütfen 

0 oy
önce (5,178 puan) tarafından

Yüz için en güzeli iğneli lazer onuda gercekten iyi yapanı bulman lazım, epilasyon merkezi değil bazı özel hastanelerde lazer bölümü var oralara bakabilirsin. Ben bir ara gidiyordum devam edemedim çalışıyordum bıraktım devam etseydim biterdi.  Kuaföre gidiyorum onların ki daha azaltıyor hemde daha geç çıkıyor kendim evde yapınca 2 gün sonra hop çıkıyor. 

Ayrıca kullandığın kremin ismi nedir? 

Epilasyona anca bir buçuk yıl sonra giderim canım şimdilik en azından aylık temizlik istiyorum iki günde bir almaktan bıktım yaa 

Bu the ceel markasının ısırgan otlu tüy inceltici sütü var canım goz altimdaki ince tüyleri bitirdi resmen kökten alirsam belki yüzümdede etkili olur 

Teşekkür ederim.  Evet kökten almak gerekiyor ki etki etsin. Bir kere kuaföre git canim sonra o kremi sur dene bakalım. Ayrıca hamile olduğunu okudum hormonları da etkisi var 

Evet hamile olduğum için aşırı çabuk çıkıyor yoksa 3-4 gün idare ediyordu 

+1

Malesef öyle canim. 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 240 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 219 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu