+2 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (1,564 puan) tarafından

Yüz tüylerinizi nasıl alıyorsunuz iple tahriş oluyo agdayla cilt sarkıyor diyorlar neyle almalıyım siz neyle alıyorsunuz hamileyim lazere gidemiyorum gittiğim de de yüzümdeki tüyleri lazer görmüyordu ama biri yakınıma gelince farkediliyo

3 Cevaplar

+2 oy
(562 puan) tarafından

Evde lazer makinasi alma imkanın varsa ondan al . Benim var sene de 2 defa filan atış yaparım misss 

(1,564 puan) tarafından

Hamilelikte lazer yask değil mi bir de lazer görmüyor ya benim tüylerim sarı ya ama ben rahatsız oluyorum

(562 puan) tarafından

Kollara yüze yasak değil diye biliyorum.  Kimisi mini ustura ile yani jilet yöntemi ile alıyor ama ben asla yapamam onu 

-Reklam-
+2 oy
(1,570 puan) tarafından

İpli epilasyon aleti aldım. Ağda atıyordum yüzüm sivilce çıkarıyordu bu gayet iyi geldi

tarafından

O nasıl bişey canım ayy benimde çok çıkıyor bıktım bu işten

(1,564 puan) tarafından

Hamilelikte yasak 🥹

(1,570 puan) tarafından

Kız niye yasak iple yüzünü alıyor işte.  Çok pratik valla. Geçen sene 350 küsur bı fiyatta aldım. 

image

(1,564 puan) tarafından

bunlarmi ben lazer sandimmm bunlar çok acitior dayanabilir miyim bilmiyorum 🥹

(1,570 puan) tarafından

Kız yok acımıyor çok az bı acısı var

+1 oy
(1,369 puan) tarafından

Valla iple beceremiyorum ağda çok kötü yapıyor sivilce oluyor hemen bende ilk defa jiletle aldım hemen lazerle atış yaptim ama inşallah kalinlasmaz yüzüm hassas galiba jilette hafif sivilce yaptı bakalım nolacak en iyisi kökten lazer bence bir kaç kere git tertemiz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 301 göst.
29 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Sehnazmurat1 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 151 göst.
5 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sinem48300 (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 269 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Gulguzeli1 (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,148 cevap

329,244 kullanıcı

...