+3 oy
81 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (156 puan) tarafından

Merhaba hanımlar bugün tam bir hafta olucak normal doğum yaptım suni sancı ile suyum patlamıştı. Sorum şu doğum yaptım ama hala ara ara karnımda sancı oluyor ve alt tarafıma doğum sancısı gibi baskı yapıyor ilk iki gün iyiydim yürüyordum ediyordum şimdi ağrım çok fazla oluyor dayanamıyorum ilk doğumum kendi sancim ile oldu böyle bir şey yoktu. Sizce neden olur doktora gitmeye de çok korkuyorum açıkçası 10. Gün gelin dedi normalde. Dogumdan sonra alttan mi muayene yapılıyor yoksa ultrasonla mi gitmekte tereddutte kaldım ☹️

2 Cevaplar

+2 oy
(413 puan) tarafından

canım suni sancinin etkileri devam ediyor ozellikle bebegi emzirirken falan daha cok agri giriyor bol su iç idrarla aticaksin etkisini benimde öyleydi doktorum oyle soyledi bana ben kivraniyodum yani agridan bi anda giriyor dogum sancisi gibi 

-Reklam-
+1 oy
(725 puan) tarafından

Alttan muayene yapılıyor canım dikişleri kontrol ediyor eliyle duruma bakıyor sonra da kamera ile içine bakıyor pıhtı var mı parça kalmış mı rahimin durumu nasıl diye kendini kuru tut sürekli tıpkı pansuman yaparkenki gibi peçeteyi hafif hafif bastırarak kuruttum ben kendimi hiç enfeksiyon kapmadım yetişkin bezi ya da ped yerine de kumaş parçaları kullandık tavsiye ediyorum 

(156 puan) tarafından
+1

Kamera ile bakılıyor yani ama dikişler var nasıl bakıyor ki iyileşmedi dikişler 

(725 puan) tarafından

Ona dikkat ediyorlar merak etme acıtmıyor sadece kontrol için daha rahat görüyorlarmış

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
0 oy
7 cevap 225 göst.
20 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _ebrulii888_ (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
3 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,473,635 soru

24,127,600 cevap

333,835 kullanıcı

...