sabah işe gitsin diye uyandırmaya kalktım yerde buldum nefes alamıyorum gogusum de batma var diye hemen ambulansı aradım hastaneye gittik egk tomografi falan çekindi temiz ama kan değeri yüksek çıkmış yatış verdiler şuan yoğun bakımda, kalbinde enfeksiyon mu var yoksa kalp krizi mı geçirdi ona bakmak icin anjiyo yapılması gerekiyormus ,ama olmak istemiyorum diyormuş doktura:(( daha önce böyle bir durum yaşayan vat mı acaba ?
Canım dua ederim tabiki
Allah razı olsun canım
Allah şifa versin inşallah canım
Amiin canım Allah razı olsun
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah benim kayinvalidem öyle olmuştu anjo oldu iki gün yoğum bakımda kaldı çıktı evine geldi ondan sonra iyidi yani ilaclarlarini falan kulaniyordu
inşallah bizimki de öyle olur
İnşallah eşinizde iyi olur anjiyo kötü değil aksine
Allah şifa versin...
Amin canım
Kalp ihmale gelmez canım
Babamda kalp krizi geçirdi yıllardır kalp ilacı kullanır.
Rabbim şifa versin inşallah
Anjıo olsun zor bırsey degılkı sağlık ıcın babamda kontrole gıtmıstı amelıyat olacaktı mıdesınden anestezı kontrol verıyor ya bır gün önce amelıyata girmeden anestezi kalp kontrolu yazmış ,meğer ara ara kalp krızı gecırıyormus babam ama sıddetlı olmadıgından Hafıf atakları farkına varmıyormuş efor testinde ufak bır krız daha gelmıs ama babam farkında degıl koşmasına devam etmıs acil anjıoya grıp açtılar ayakta gıttı anjıoya yanı bırdeyı yoktu canım ,kriz gecırıyorsa ılerde daha büyük sıkıntı yaşar damarını anjıoda açarlar zaten ha enfeksıyon ıse de anlar doktorlar ona göre tedavısıne başlarlar her türlü doktorlar ne olduğunu anlaması ıcın anjıyoya gırmesı gerek , anlamadan tedavıye başlayamazlar canım sağlık bu ıhmal etmesın kendını bazen ayakta bıle ınsanlar krız gecırebılıyormus babamdan onu ogrendık eğer kontrolde fark edılmeseydı ılerde yıkıcı bır kriz gecırseydi amcayı belkı kurtaramazdık erken fark edıldı dedıler çok şükür
Allahım esınede sıfa versın kalp krızı bazen ayakta bıle gecebılıyor canım anjıo zor bırsey degıl ıkı gece yoğun bakımda yatıp eve gonderıyorlar gırısımsel işlem kasıktan yada koldan damarına girip bakıyorlar , bır amelıyat vs gıbı bırsey degıl o yüzden ıhmal etmeyın
Keşke ikna edebilsek hani iletişim da kuramıyoruz telefonu falan yanında değil, hafta sonuna da denk geldi pazartesi ye kadar görüş yok
Kıyamam sana canım çok geçmiş olsun gerçekten zor süreç , en azından hastanede hanı ıyı bakarlar ıcın rahat olsun
aynen canım ya çok zor inan ki hastanede bi yerde kalmaya bile düşündüm ama evde 1 aylık bebeğim var :((
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
amin canım
Rabbim şifalar versin inşallah
amiin canım
Kayınvalidemin geçen hafta başına geldi. Aort damarı yirtilmis. Doktor acil ameliyata aldi pek umutlanmayin demişti ama sükur sağ çıktı şuan hastanede kadin. İstemiyorum demek olmaz konuş ne yapılması gerekiyorsa yapilsin
keşke ona sormadan yapsalardi valla iletişim da kuramıyoruz ki ikna edeyim
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Rabbim şifalar versin inşallah ikna edin anjiyo olsun sebebi ne bulunsun
inşallah canım ikna etmeye çalışacağız
Rabbim şifalar versin anjiyo bişey yok o damarlara bakmak için aslında hepimizin olması lazım hayatı önem taşıyor yaptırsın
aynen öyle ikna etmeye çalışacağız inşallah
Rabbim şifa versin canım sizlere bağışlasın inşallah
Allahım şifa versin inşallah 🤲
Ayy benzerini yaşadım ama öyle fenalaşmasdan boğaz enfeksiyonu için gittik sırada beklerken kalbime de Ağrı giriyo dedi onuda söyledik hemen eko çektiler kalp zarında iltihap çıktı yatırdılar hemen yoğun bakıma 4 gün kaldı 3 gün de odaya aldılar hayatımın en kötü dönemlerinden biriydi 41 fatiha oku demişti kuzenim sürekli okudum çok şükür geçti gitti inşallah sizde sağlıkla çıkarsınız oradan
Bizden de anjiyo istediler kasıktan gireceklerdi sonra ilaçlı yaptılar. İlaçlı mr gibi bişeydi
ayy canım aynı eşim 3 gündür boğazım ağrıyor diyor sabah fenalaştı kalpte iltihaplanma var dediler aldılar yoğun bakıma.
ben lohusayim okuyamıyorum da
3 gün içinde boğaz bembeyaz kapandı. İlk gün hafif tahriş gibi 2 gğn biraz beyaz gibiydi 3 gün komple bembeyaz olmuştu bu kadar çabuk ilerlemesine çok şaşırmıştım Allah büyük boğaz ağrısı diye ihmal etmemişiz ve orda ufak bi Ağrı var demese ne olurdu bilmiyorum.Yakınlarınıza da okutabilirsiniz. Perikardit deniyordu sanırım . Lohusasın günahsız gibisin sende dua et bol bol
aynen öyle canım sağol Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun..Allah'ım şifalar versin. Neden anjiyo olmak istemiyor ki .
Bilmiyorum canım korkuyordur diye düşünüyoruz başka açıklaması yok çünkü.. fazla da konuşamadık zaten hemşire sürekli çıkmamızı istiyordu
Amin canım Allah razı olsun
Allah'ım şifalar versin
Allahım şifa versin Rabbim korktuğunuz yere uğratmasın
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin size bağışlasın eşinizi inşallah
amin canım Allah razı olsun
Rabbim şifa versin inşallah canım
Amiin sağ ol canım sen hamilesin bol bol dua edermisin bizim için
Ederim canım aklıma geldikçe Rabbim tez zamanda şifa versin
Panik atak yüzde yüz kalp krizi olsa zaten anlardı doktorlar muhtemelen gittiğiniz hastahane ya özel ya da kötü bir hastahane
Özel değildi ya devlet hastanesi
Panik atak olduğunu düşünmüyorum geçen ay dayım kalp krizi geçirmiş , ilk hastaneye gittiğinde anlamamışlar anjiyodan sonra kalp krizi geçirdiğini anlamışlar . Kalp krizi herkeste aynı etkiyi yaratmıyor, kimi insan kalp krizi geçirdiğini bile anlamıyor
1,487,868 soru
24,322,020 cevap
345,352 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın