0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim ameliyat oldu cok agrim var diyor kizlar dua edermisiniz cabuk toparlanskn fitik ameliyati oldu tam bayilmak istiyordu ama doktorlara dinletememiş belden yapmışlar cok pisman olduguna kafaya takmis yanindada degilim bebem var 6 aylik annesi yaninda aklim eşimde hep ya hemen toparlanir mi doktor yarin normale donersin sana bagli demis ucak yolculugu yapicaz yarin sorun olmaz yap demis ama ben cok uzuluyorum cani aciyo diye :(:(

7 Cevaplar

0 oy
(2,362 puan) tarafından
Canım dikislerim var nasıl uçak yolculuğu yapicak sonuçta basınc felan korku onu etkileyebilir k. V ameliyat oldu am aon gün sonra gidebilirsin dedi doktor izin vermemişti bilmiyorum çok geçmiş olsun inşallah 
tarafından
Insallah canim ya cok dedim biraz erteleyelim diye yok dedi anlatamadim ki smdi cok agrim var diyo erteletsem habersiz kizicak sasirdim bende
-Reklam-
0 oy
(11,537 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ne fıtığı vardı fıtık ameliyatı genelde basit kolay geçiyor benim babamda kardesimde kasik fıtığından oldu ertesi güne ağrısı bile kalmaz... Tabi bazılarının acı eşiği düşük olur yada çok nazlı olur bilemicem.
tarafından
Kasik fitigi canim suan cok agrim var dio tabi daha yeni cikti ameliyattan 1 saat anca oldu uyukluyodu sizliyo diyo gecer yurumeye baslayinca dha iyi olursun diyorum ama bilmiormki insallah toparlar valla cok uzuluyorum yanindada degilim
(11,537 puan) tarafından
Üzülme canım ağrı kesici falan takarlar geçer ağrısı hemen inşallah
tarafından
Insallah canim
tarafından
Ay  canim pegasusy aradim carsamba sabah 6 daymis ucak ben sali saniyodum insallah o zmanada  toparlar normalde erteleticek 750 tl istediler paramda yok esime sormadan yapamam die tamam dedim ama bilet gununu soyleyince sasirdim ben yanlis biliyomusum iyiki aramisim
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah
tarafından
Amin canim Allah razi olsun hepinzden
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
tarafından
Amin inşallah canim Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Cnm sen gitseydin ya yanına kayınvaliden bakamaxmiydi çocuğa 
tarafından
Canim oglum 6 aylik ben mutfaga gitsem ardima agliyo gece benle uyuyo beni arar diye kalamadim esimde kalma sen dedi girtim hastaneye gordum ama icim rahat degil ya neblim bide yola cikicaz ben normalde yarin saniyorum aradim pegasusu  carsambaymis bilet icim rahatladi biraz
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Kuzum teşviği eline al  eşini adına ya şafi çek inşallah iyi gelir rabim eşinede şafi ismi hurmetine şifa versin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 524 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 731 göst.
+1 oy
15 cevap 453 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 256 göst.
20 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (288 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,459 cevap

336,303 kullanıcı

...