0 oy
149 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (284 puan) tarafından

Abimle kaçarak evlendiğim için yaklaşık 3.5 senedir konuşmuyoruz. Şimdi abimin nişanı var ve bizde davetliyiz. Abim gelsinler ama benden adım beklemeyin demiş. Ablamda beni sürekli arıyor ki işte biraz merkezde vakit geçirin vs. Yani beni evden uzak tutmaya çalışıyor nişan zamanına kadar. Siz olsanız ne  yapardınız anne babanızın evine gidip kalır mıydınız yoksa kalacak yer mi arardınız? 

Not: Biz gurbetteyiz aramızda 1000 kmden fazla var. Kayınvalidemlerde annemlere 2.5-3 saat uzaklıkta

4 Cevaplar

+1 oy
önce (3,885 puan) tarafından

Nişandan önce barışmayı denerdim.denerdim derken hediye alır, nişan bohçası yapar yani böyle bir hediyeyle giderdim eve. Baktım  soğuk, yüzüme bakmıyor. Ben gelemiycem bu nedenle önceden hediyemi getirdim der çıkardım.  

-Reklam-
0 oy
önce (54 puan) tarafından

Kalmazdim gide bukunur geri gelirdim onlarında zor duruma sokmazdim abimin günü de mahf etmezdim

0 oy
önce (1,371 puan) tarafından

Ben nişana gitmezdim benzer durum yaşandı babam hakkını katmasaydı asla düğününe gitmeyecektim babam hassas noktam hakkımı helal etmem dediği için düğününe gittim yoksa ne düğününe giderdim ne konuşurdum

0 oy
önce (1,658 puan) tarafından

kucuksun diye senden adim beklemis bi barismayi dene insallah barisirsiniz

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 255 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Panikmommy (70 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 271 göst.
0 oy