Arkadaşlar oğlum 5 buçuk yaşında çişini kaçırmıyor ama gündüzleri kakasını ara ara tuvalete yapıyor ara ara yarısını donuna yarısı tuvalete yapıyor bazen de donuna yapıyor önerisi olan ne yapabilirim. Oğlum kakamın geldiğini farketmiyorum diyor yaptiğini bazen ben görmeden çıkarıp koltuğun altına atıyor
Bana pek normal gelmedi, cocuk urologu mu görse acaba, özellikle koltugun altına atması hiç normal degıl benım kızımda 5 yasında cunku, dışkısından tiksinir kokar der ölse tutmaz
Benim oğlum da tiksiniyorda kızar diye korktuğu için saklıyor büyük ihtimalle kendi altını falan silerken midesi bulanıyor
Bence bi ürolog görsün eger bısey bulamazda, psıkologluk gibi, belki de son ana kadar tutuyor bıseyle ılgılenıyor sonrada dyaanamıyor
Kakadı geldiğinde genelde saklanıyor ya koltuğun altına ya başka odaya ya battaniyenin altına farkediyor aslında ama erteliyor gitmiyor
Birşeyle baglantılı bence bu durum, tabi doktor degılım ama ilgi çekmek ıcın yapıyor olabılır, ama farketmıyorum geldıgını dıyorsa ondan korkarım
Çiş olsa bir nebze anlarım ama kaka diyorsunuz bana bu durum normal gelmedi ve çocuğunuz tutamıyorum diyormuş. Doktora götürmeniz lazım bence.
Oyuna dalıyor unutuyor
Kakasının geldiğini fark etmiyor tutamiyosa bence bir doktora götürün.
Hani çocuktur oyunu bırakmak istemediği için kaçırsa normal ama geldiğini fark etmeyip kaçırması normal değil
Hep bir yerlere saklanıyor diyorsunuz bu durumda farketmiyor değil tuvalete gitmek istemiyor. Bu durum yeni mi ortaya çıktı yoksa hep var mıydı. Hep vardıysa tuvalet eğitiminde yanlış giden birşeyler olmuş olmalı. Yeni olduysa eğer birşeyler değişmiş olmalı. Güzelce konuşup korkutmadan sorun çocuğunuza sorun ne diye. Yada bir çocuk psikoloğu ile görüşün. Normal değil bu durum ishal olsa tutamasa kaçırsa neyse sürekli olan bir durum.
1,478,031 soru
24,191,976 cevap
336,951 kullanıcı