Bugün sabah okula giderken kizimin okulunda ogretmenlik yapan bayani arabayla okula birakmiş ,taniyorum bayani kiz kardesimin arkadasi ,ve bunu bana kizim soyledi anne istw şu ogretmeni gorduk bindirdik diye o kadar sinirlendim ki esime demedigimi birakmadim ,bana diyoki istw baldizin arkadasi siye yav dedim bizene kimse kim ne alaka bindiriyorsun lohusa halimle beni strese soktu hiic abarttigimi dusunmuyorum :/ asiri sinirliyim
Bende sinirlenirim böyle bir durumda. Ne münasebet. Herhangi bir samimiyeti yok bir şey yok sonuçta
O değilde biz bile seni çok iyi tanıyoruz artık eşin tanımıyor mu?? Rahatsız olduğunu bile bile yapması arabaya bindirmesinden daha çok rahatsız etti
Tamam sakin ol sen yeni doğum yaptın stres yapma kendine
Gelde strese girme zorla sokuyorlar
Tamam tepkinde haklısın ama bebeğin ve sendem daha önemli değil ya. Bindirmiş gitmiş artık. Delirsen de boş delirmesende. O yüzden sıkma canını eşinin canını oku ama kendi canını sıkma
Oyle yaptim bklm uzayacakmi
İste o yuzden soykememis ya bana,kizim anlatti
Önceleri bana abartı geliyordu ama az çok postları üst üste koyunca eşin aşırı rahatmış iyi sabretmişsin
Evet malesef cok rahat biri
bugun sabah yolda arkadasimin kardesini gordum ve arabaya aldim fazla abartiyosun
oda kardesin arkadasi ustelik adamim gittigi okulda ogretmen
Olsun ogretmen olunca ne oluyo sanki,bana ters boyke seyler sonucta hic samimiyetimiz yok ne gerek var
kocan seni aldattimi neden guvenmiyosun kocana
Hayir aldatmadi ,
neden guvenmiyosun o zaman hani yasadigin yerdeki tek karizmatik cekici olan senin kocanmi ne bilim kocana goz kayan kadinlarmi oldu yani ne olduda bukadar kafana takcak seyler yasadin
Ben ne kendim bir adamın arabasına binerim,ne de eşimin bindirmesini isterim.
Tepkinde haklısın canım.
Benmkide ilk defa yapti ama pisman ettim onu hele bidaha duyayim daha buyuk tepki vercem
Bende abartılı bulmuyorum sevmem ben böyle şeyleri şimdi diyen olablir herkes senin kocanımı bekliyor diye onunla alakası yok bir kaç gün öncede eşime iş yerinden bir kız eşiyle kavga etmiş benim eşime msj yoluyla anlatıyor eşim cvp olarak sadece doğrudur yazdı o kadar bende baya kızdım eşime bugün bile laf soktum bilir huyumu aşırı kıskanç biriyim bende yıllarca çalıştım hiçbir erkekle samimi olmadım
Bende oyleyim her zmn ciddiyet severim hayir ne alaka yani yuru defol git yolunda ne siye durup binmeyi teklif ediyorsun suan esims o kdr kizgnmki arabanin yekerlerini patlatmak istiyorum resmen
Bizim dinimize göre de doğru değil herkes bu kadar herşeyi normal gördüğü için etraf bozuldu kocasını karısını aldatan aldatana iyi niyetli bile yaklaşan karşındaki başka yöne çekebilir yada başkası görse yanlış anlayabilir
Evet heleki bizim yasadgmz yer kucuk aninda patlar boyle seyler
Kimseye güvenme bende en guvendıgım 60 yasında kadından darbe yedım
Ben seni gazlamak degıl nıyetım kadın kaynanamın komsusuydu yaslı kocam 36 yasında dedım annesi olarak goruyor bursey olmaz çocuklarıma torunum diyordu bır cıktı kocamla mesajlarını yakaladım
Yaşlı kadınla ne konuşuyor ki tövbe estağfirullah
Kadına yakaladıgım banyo yaptın mı dıye soruyordu
Ne yapacakmış sırtına kesemi yapacakmiş tövbe Yarabbim
Ayrılma asamasına geldık ben ondan sonra yasa bskmadan guvenmemeyı ogrendım
Eşinin bu tür davranışları seni bu duruma getirdi galiba yani bu kadar kısıtlamaya
Esim rahat biri bende tam tersiyim ,yillardir degistiremedim bu huyunu
Bende istemem açıkçası kimseye güven yok bu devirde haklısın esinde bu konuda geniş sanki daha önce de benzer bişey yaşamıştın sanırım
Esim rahat biri buda canimi skyor
Hakilisin dün eşim motorla gidiyordum beni bir bayan durdurdu dedi beni şuraya birakirmisin demiş bende durdum sona dona kaldim merak etme bindirmedim bile hayır deyip geçtim dedi sevindim yoksa büyük kavga cıkardı bindirdim deseydi
İyiki bindirmemis
Kadınlara bak ya ne cesaret beni bırakır misin diyor. İnsanların fazla rahat olmasi can sıkıcı
Evet eşim anlatınca gözlerimi açtım sonra bindirmedim dedi içim rahatladı yoksa kiyameti koparırdim
Kızının direkt öğretmeni olsa neyse de okulda öğretmenlik yapan bilmemkim ona neymiş yav yolda mı kalmış. Her gün gidiyor alışıktır yağmur çamur uzun yol bile olsa.
Bende oyle soykedim ne alaka yani
Madem abartiyorum neden bana sen soylemedin sakladin deseydin
Soykedim bisey demedi eve gelsin yuz yuzede konusucam
Uzatma bence gitme ustune konsma ama bi hatasini anlasin boyle seylerde sonra kadin dirdirci olmis oluyo kendi sucunu kapatip
Abartmıyorsun bende istemezdim Allâh sana sabır versin sana abartma merve dediğim günler içinde valla pişmanım kocan bunları hakediyor
Evet🥹ben kiskancligi abartmiyorm cidden esimin yuzunden ,cunku cok rahat biri markete gider kasiyerle sohbet edr,ecznye gider eczacyla sohbet eder. Her ortamda oyle
Haklısın canım bu kadarına bende delirirdim sen bir adamı okula bırak bakalım ne düşünecek yola çıkan nasıl gideceğinide hesap etsin bi zahmet valla paralardım kocamı yerini bilecek
Vala baya tepki verdim bidaha olursa daha da buyucek olay
Bizim okulda da bir temizlikçi kadın var eşim bir kaç kez onla sohbet etmiş bana anlattı kapıda karsilasip konuşmuş ben eşimle birlikte çocuğu almaya gidince kadın Cook uzak ve aşırı kalibaliktan gizli gizli bakış atıyor tuhaf yanı hissettim aşık mı oldu acaba hani hayal kırıklığı bakışı ya da keşke benim olsa bakışı 🤣Yani çok istiyorsa başlık parası ödesin vereyim üzülmesin ne olacak zaten eskidi sevaptır 🤣🤣🤣
Diğer postlarını çok abartı buluyordum. Özellikle yeğen dediğin post.
Bence burda abartığın yok. Sanki sen kıskandıkça o da daha çok havaya giriyor. Böyle olunca kendini daha değerli sanıyor gibi
Allah yardımcın olsun diyorum. Stres yapma, Çağatay, Çağrı hangisi olduğunu bilmiyorum ama kuzunu düşün
Bence senin eşine ciddi derece güvenin zedeli
Böyle durumda bende çok kızarım o ayrı ama senin eşin yapmis bisiler seni bu hale getirmis olabilir mi
Gerçi benim kocam da beni çok kıskanır olur olmadık var böyle insanlar bilemiyorum
1,493,380 soru
24,400,342 cevap
350,092 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın