+5 oy
1,225 göst.
Diğer kategorisinde (948 puan) tarafından

Bugün sabah okula giderken kizimin okulunda ogretmenlik yapan bayani arabayla okula birakmiş ,taniyorum bayani kiz kardesimin arkadasi ,ve bunu bana kizim soyledi anne istw şu ogretmeni gorduk bindirdik diye o kadar sinirlendim ki esime demedigimi birakmadim ,bana diyoki istw baldizin arkadasi siye yav dedim bizene kimse kim ne alaka bindiriyorsun lohusa halimle beni strese soktu hiic abarttigimi dusunmuyorum :/ asiri sinirliyim

16 Cevaplar

+4 oy
(8,808 puan) tarafından

Bende sinirlenirim böyle bir durumda. Ne münasebet. Herhangi bir samimiyeti yok bir şey yok sonuçta

O değilde biz bile seni çok iyi tanıyoruz artık eşin tanımıyor mu?? Rahatsız olduğunu bile bile yapması arabaya bindirmesinden daha çok rahatsız etti 

(8,808 puan) tarafından

Tamam sakin ol sen yeni doğum yaptın stres yapma kendine 

(948 puan) tarafından

Gelde strese girme zorla sokuyorlar

(8,808 puan) tarafından

Tamam tepkinde haklısın ama bebeğin ve sendem daha önemli değil ya. Bindirmiş gitmiş artık. Delirsen de boş delirmesende. O yüzden sıkma canını eşinin canını oku ama kendi canını sıkma 

(948 puan) tarafından

Oyle yaptim bklm uzayacakmi

(948 puan) tarafından

İste o yuzden soykememis ya bana,kizim anlatti

-Reklam-
+3 oy
(1,274 puan) tarafından

Önceleri bana abartı geliyordu ama az çok postları üst üste koyunca eşin aşırı rahatmış iyi sabretmişsin 

(948 puan) tarafından

Evet malesef cok rahat biri 

+3 oy
(164,072 puan) tarafından

bugun sabah yolda arkadasimin kardesini gordum ve arabaya aldim fazla abartiyosun 

oda kardesin arkadasi ustelik adamim gittigi okulda ogretmen

(948 puan) tarafından

Olsun ogretmen olunca ne oluyo sanki,bana ters boyke seyler sonucta hic samimiyetimiz yok ne gerek var

kocan seni aldattimi neden guvenmiyosun kocana 

(948 puan) tarafından

Hayir aldatmadi ,

neden guvenmiyosun o zaman  hani yasadigin yerdeki tek karizmatik cekici olan senin kocanmi ne bilim kocana goz kayan kadinlarmi oldu yani ne olduda bukadar kafana takcak seyler yasadin

+2 oy
(3,980 puan) tarafından

Ben ne kendim bir adamın arabasına binerim,ne de eşimin bindirmesini isterim.

Tepkinde haklısın canım.

(948 puan) tarafından

Benmkide ilk defa yapti ama pisman ettim onu hele bidaha duyayim daha buyuk tepki vercem

+2 oy
(7,921 puan) tarafından

Bende abartılı bulmuyorum sevmem ben böyle şeyleri şimdi diyen olablir herkes senin kocanımı bekliyor diye onunla alakası yok bir kaç gün öncede eşime iş yerinden bir kız eşiyle kavga etmiş benim eşime msj yoluyla anlatıyor eşim cvp olarak sadece doğrudur yazdı o kadar bende baya kızdım eşime bugün bile laf soktum bilir huyumu aşırı kıskanç biriyim bende yıllarca çalıştım hiçbir erkekle samimi olmadım

(948 puan) tarafından

Bende oyleyim her zmn ciddiyet severim hayir ne alaka yani yuru defol git yolunda ne siye durup binmeyi teklif ediyorsun suan esims o kdr kizgnmki arabanin yekerlerini patlatmak istiyorum resmen

(7,921 puan) tarafından

Bizim dinimize göre de doğru değil herkes bu kadar herşeyi normal gördüğü için etraf bozuldu kocasını karısını aldatan aldatana iyi niyetli bile yaklaşan karşındaki başka yöne çekebilir yada başkası görse yanlış anlayabilir 

(948 puan) tarafından

Evet heleki bizim yasadgmz yer kucuk aninda patlar boyle seyler

+2 oy
tarafından

Kimseye güvenme bende en guvendıgım 60 yasında kadından darbe yedım

tarafından

Ben seni gazlamak degıl nıyetım kadın kaynanamın komsusuydu yaslı kocam 36 yasında  dedım annesi olarak goruyor bursey olmaz çocuklarıma torunum diyordu bır cıktı kocamla mesajlarını yakaladım

(8,485 puan) tarafından

Yaşlı kadınla ne konuşuyor ki tövbe estağfirullah 

tarafından

Kadına yakaladıgım banyo yaptın mı dıye soruyordu

(1,810 puan) tarafından

Ne yapacakmış sırtına kesemi yapacakmiş tövbe Yarabbim 

tarafından

Ayrılma asamasına geldık ben ondan sonra yasa bskmadan guvenmemeyı ogrendım

+1 oy
(16,382 puan) tarafından

Eşinin bu tür davranışları seni bu duruma getirdi galiba yani bu kadar kısıtlamaya 

(948 puan) tarafından

Esim rahat biri bende tam tersiyim ,yillardir degistiremedim bu huyunu

+1 oy
(34,914 puan) tarafından

Bende istemem açıkçası kimseye güven yok bu devirde haklısın esinde bu konuda geniş sanki daha önce de benzer bişey yaşamıştın sanırım 

(948 puan) tarafından

Esim rahat biri buda canimi skyor

0 oy
(10,219 puan) tarafından

Hakilisin dün eşim motorla gidiyordum beni bir  bayan durdurdu dedi beni şuraya birakirmisin demiş bende durdum sona  dona kaldim merak etme bindirmedim bile hayır deyip geçtim dedi sevindim yoksa büyük kavga cıkardı bindirdim deseydi

(948 puan) tarafından

İyiki bindirmemis

(179 puan) tarafından

Kadınlara bak ya ne cesaret beni bırakır misin diyor. İnsanların fazla rahat olmasi can sıkıcı 

(10,219 puan) tarafından

Evet eşim anlatınca gözlerimi açtım sonra bindirmedim dedi içim rahatladı yoksa kiyameti koparırdim 

0 oy
(5,802 puan) tarafından

Kızının direkt öğretmeni olsa neyse de okulda öğretmenlik yapan bilmemkim ona neymiş yav yolda mı kalmış. Her gün gidiyor alışıktır yağmur çamur uzun yol bile olsa.

(948 puan) tarafından

Bende oyle soykedim ne alaka yani

0 oy
tarafından

Madem abartiyorum neden bana sen soylemedin sakladin deseydin 

(948 puan) tarafından

Soykedim bisey demedi eve gelsin yuz yuzede konusucam

tarafından

Uzatma bence gitme ustune konsma ama bi hatasini anlasin boyle seylerde sonra kadin dirdirci olmis oluyo kendi sucunu kapatip 

0 oy
(11,075 puan) tarafından

Abartmıyorsun bende istemezdim Allâh sana sabır versin sana abartma merve dediğim günler içinde valla pişmanım kocan bunları hakediyor 

(948 puan) tarafından

Evet🥹ben kiskancligi abartmiyorm cidden esimin yuzunden ,cunku cok rahat biri markete gider kasiyerle sohbet edr,ecznye gider eczacyla sohbet eder. Her ortamda oyle 

(11,075 puan) tarafından

Haklısın canım bu kadarına bende delirirdim sen bir adamı okula bırak bakalım ne düşünecek yola çıkan nasıl gideceğinide hesap etsin bi zahmet valla paralardım kocamı yerini bilecek 

(948 puan) tarafından

Vala baya tepki verdim bidaha olursa daha da buyucek olay 

0 oy
(992 puan) tarafından

Bizim okulda da bir temizlikçi kadın var eşim bir kaç kez onla sohbet etmiş bana anlattı kapıda karsilasip konuşmuş ben eşimle birlikte çocuğu almaya gidince kadın Cook uzak ve aşırı kalibaliktan gizli gizli bakış atıyor tuhaf yanı hissettim aşık mı oldu acaba hani hayal kırıklığı bakışı ya da keşke benim olsa bakışı 🤣Yani çok istiyorsa başlık parası ödesin vereyim üzülmesin ne olacak zaten eskidi sevaptır 🤣🤣🤣

0 oy
(2,716 puan) tarafından

Diğer postlarını çok abartı buluyordum.  Özellikle yeğen dediğin post.

Bence burda abartığın yok. Sanki sen kıskandıkça o da daha çok havaya giriyor. Böyle olunca kendini daha değerli sanıyor gibi

0 oy
(3,764 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun diyorum. Stres yapma, Çağatay, Çağrı hangisi olduğunu bilmiyorum ama kuzunu düşün

0 oy
(153 puan) tarafından

Bence senin eşine ciddi derece güvenin zedeli 

Böyle durumda bende çok kızarım o ayrı ama senin eşin yapmis bisiler seni bu hale getirmis olabilir mi 

Gerçi benim kocam da beni çok kıskanır olur olmadık var böyle insanlar bilemiyorum

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 843 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mslllll (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,529 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 857 göst.
4 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde İlk göz ağrım (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 806 göst.
22 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Rüyam (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,380 soru

24,400,342 cevap

350,092 kullanıcı

...