+1 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,281 puan) tarafından

Kızlar  dün geceden beri ishalim ama öyle böyle değil tuvalette yatıyorum karnım ağrıyo midem bulanıyo başım dönüyo kefir  muz probiyotik falan her şeyi denedim asla durmuyo hastaneye gideyim mi sizce? Yarın yola çıkacaz ya da bi öneriniz var mı çok kötü durumdayım

13 Cevaplar

0 oy
(1,281 puan) tarafından

En İyi Cevap

Tavsiye veren herkese teşekkür ederim maalesef ne yaptımsa düzelmedi en son bayılma noktasına gelince acile gittik 3 farklı ilaç karıştırıp serum bağladılar ancak öyle tıparladım

(9,079 puan) tarafından

gecmiolsun bende vc de bekliyorum belki biraz yapabilsem rahatlarim diye . sabah acliotu icmistim kar etmedi. simdi acicehre icicem isal olayim da hem rahatlim hem küp gibi gobusun insin yarina daha zayif gozukeyim diye😂 acicekre icerde ne var ne yok bosaltio on numara ishal yapio bende bu ishal olma durumunu asiri seviyorum.:)

(1,281 puan) tarafından

Yok bacım yok vallahi perişan etti beni benden uzak olsun kabızlıkta uzak olsun bu bayramı güzel geçirmek istiyorum 😅😅

-Reklam-
0 oy
(1,509 puan) tarafından

Zehirlenmis olabilirmisin 

(1,281 puan) tarafından

Onuda düşündüm aslında çünkü daha önce hiç böyle olmamıştım sıcakta beklemiş kaymak yemiştim birtek o geliyo aklıma bozulmuştu galiba

(1,509 puan) tarafından

Ezcane varmi yakında 

(1,509 puan) tarafından

Doktor bunu vermisti ishal 

imageicin

(1,281 puan) tarafından

Var eşim sabah gitti probiyotik toz çinko falan vermiş ama en ufak etkisi olmadı

0 oy
(204 puan) tarafından

Kolanın içine tuz kat ve iç ben çok faydasını gördüm... 

(1,281 puan) tarafından

Onuda deneyim faydası olur belki diye yemediğim kalmadı

0 oy
(4,017 puan) tarafından

Neden doktora gitmiyorsun da ağızdan duyma şeyler deneyip bağırsak floranı daha çok bozuyorsun? Altından belki bambaşka bir şey çıkacak belki. Bence hıç vakit kaybetmeden acile git belki serum filan takarlar daha çabuk toparlarsın. Bağırsak ve miden de enfeksiyon var muhtemelen .

0 oy
tarafından

4 kaşık hazır yoğurdun içine 2 3kaşık siyah cay koy karıstır ye bol bol su iç cay iç

tarafından

Bu harbiden çok iyi geldi bana 

tarafından

Muhtemelen sana da söylemişimdir 

0 oy
(1,500 puan) tarafından

Canım çok değişik şeyler yapıp daha çok bozma mideni. Hastaneye git serum vs yaparlar daha iyi toparlarsın. Yola çıkacakmışsın bi de, ihmal etme

0 oy
(2,209 puan) tarafından

Siyah kola birebir

0 oy
tarafından

Ayy kız bende iki gün önce oldum öyle bir serum yedim bide burdan yazdılar yogurta çay karistirdim siyah çayı yedim hemen kesti 

0 oy
(1,129 puan) tarafından

Canm biraz pahalı ama doktorlar bunu yazıyor bagrisak florasını duzneliuor ve ishali kesiyor anında geçmiş olsun 

0 oy
(1,129 puan) tarafından

image

bu cnm doktorlar yazıyor 

(1,281 puan) tarafından

Emziriyorum diye vermediler bunu ya

0 oy
(2,886 puan) tarafından

Yoğurt içine nişasta koy ye ishal için yoğurt nişasta yaz çıkar ölçüleri 

Ama bi doktora da gitseydin iyi olurdu geçmiş olsun 

0 oy
(1,496 puan) tarafından