Kızlar dün geceden beri ishalim ama öyle böyle değil tuvalette yatıyorum karnım ağrıyo midem bulanıyo başım dönüyo kefir muz probiyotik falan her şeyi denedim asla durmuyo hastaneye gideyim mi sizce? Yarın yola çıkacaz ya da bi öneriniz var mı çok kötü durumdayım
Tavsiye veren herkese teşekkür ederim maalesef ne yaptımsa düzelmedi en son bayılma noktasına gelince acile gittik 3 farklı ilaç karıştırıp serum bağladılar ancak öyle tıparladım
gecmiolsun bende vc de bekliyorum belki biraz yapabilsem rahatlarim diye . sabah acliotu icmistim kar etmedi. simdi acicehre icicem isal olayim da hem rahatlim hem küp gibi gobusun insin yarina daha zayif gozukeyim diye😂 acicekre icerde ne var ne yok bosaltio on numara ishal yapio bende bu ishal olma durumunu asiri seviyorum.:)
Yok bacım yok vallahi perişan etti beni benden uzak olsun kabızlıkta uzak olsun bu bayramı güzel geçirmek istiyorum 😅😅
Zehirlenmis olabilirmisin
Onuda düşündüm aslında çünkü daha önce hiç böyle olmamıştım sıcakta beklemiş kaymak yemiştim birtek o geliyo aklıma bozulmuştu galiba
Ezcane varmi yakında
Doktor bunu vermisti ishal
icin
Var eşim sabah gitti probiyotik toz çinko falan vermiş ama en ufak etkisi olmadı
Kolanın içine tuz kat ve iç ben çok faydasını gördüm...
Onuda deneyim faydası olur belki diye yemediğim kalmadı
Neden doktora gitmiyorsun da ağızdan duyma şeyler deneyip bağırsak floranı daha çok bozuyorsun? Altından belki bambaşka bir şey çıkacak belki. Bence hıç vakit kaybetmeden acile git belki serum filan takarlar daha çabuk toparlarsın. Bağırsak ve miden de enfeksiyon var muhtemelen .
4 kaşık hazır yoğurdun içine 2 3kaşık siyah cay koy karıstır ye bol bol su iç cay iç
Bu harbiden çok iyi geldi bana
Muhtemelen sana da söylemişimdir
Canım çok değişik şeyler yapıp daha çok bozma mideni. Hastaneye git serum vs yaparlar daha iyi toparlarsın. Yola çıkacakmışsın bi de, ihmal etme
Siyah kola birebir
Ayy kız bende iki gün önce oldum öyle bir serum yedim bide burdan yazdılar yogurta çay karistirdim siyah çayı yedim hemen kesti
Canm biraz pahalı ama doktorlar bunu yazıyor bagrisak florasını duzneliuor ve ishali kesiyor anında geçmiş olsun
bu cnm doktorlar yazıyor
Emziriyorum diye vermediler bunu ya
Yoğurt içine nişasta koy ye ishal için yoğurt nişasta yaz çıkar ölçüleri
Ama bi doktora da gitseydin iyi olurdu geçmiş olsun
Normal bi ishale benzemiyor hiç niye bekliyorsun hemen gitsene Allah aşkına
Nane limon kaynat sicak ic iyi geldi bana
1,466,890 soru
24,036,749 cevap
328,960 kullanıcı