0 oy
166 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,021 puan) tarafından

Bilgisi olan varmı yada yaptiran

3 Cevaplar

0 oy
(1,341 puan) tarafından

sanıldığı gibi sihirli bir şey asla değil mesela karbonhidrat frekansını yüklediği zaman karbonhidrat yersen direkt frekans bozuluyor hiçbir işe yaramıyor o seans yani tamamen senin kendini tutmanla yasaklarauymanla alakalı bir şey Yasaklı besinlere uymazsan eğer bir lokma cık ucundan yesen bile frekans bozuluyor mesela diyelim çocuğa çikolata ekmek yedirirken kaşıkla kalanı yalayamıyorsun tatlı frekansı bozuluyor şeker yemiş oluyorsun o seans boşa gidiyor yani özetle sadece senin elinde olan bir şey sihirli değnek dgil bioreznans

-Reklam-
0 oy
(2,130 puan) tarafından

Benim eşim gidiyor canım 3 seans aldı 3 seansı daha var doktor iradeni tutamadığında kullan dedi başta iyi bu zayıfladı 10 kilodan fazla verdi ama bu ay çok saldı geri karbonhidrat yağ şeker pirinç makarna hiçbişey yemiyodu su içmeyi artırdı baya bitki çeyları sade kahve falan yani makineye girdim diye mucize olmuyo yine iradeni güçlü tutucaksın eşim önceden canım isterdi yameyi tutamazdım ama şimdi tutabiliyorum diyodu

(1,341 puan) tarafından

o iste psikolojik etki. frekans aldim  yersem bozulur deyip

tutuyosun kendini:) aslinda yesen yenir yani. kendini tuttugu icin kilo vermis . aynn mucize degil. ben saniyordum ki boyle yemek istesen bile yiyemiceksin miden bulacak falan tarzi . yok yani ole bise kendini tutmasan hersey yenir yasakli besinleri kendini tuttugun icin yemedigin icin kilo verilio. diyetisyende ayni kendini tutunca verilio. evde kendin diyet yapincada kendini tutmak irade meselesi . yani kucize degil rezonans

(2,130 puan) tarafından

Evet ya bende eşim gelince eve zayıflamışmı diye bakmıştım nasıl bi etki beklediysem hayal kırıklığına uğradım ahahahah o paraya değermi değmez bence diyetisyene gitsen paşalar gibi ilgilenirler yani en azından sağlıklı şekilde kilo verilir böyle yine senin elinde dürten yok kontrol yok şuan kilo almaya başladı mesela eşim bi kere dayanamayıp kırdığında ucunu kaçırdı boşa gitti 

(1,021 puan) tarafından

Benim gece yemelerim var onada faydası olurmuki 

(2,130 puan) tarafından

Gece yemelerini bırakmadan makineye bağlı yaşasanda bişey olmaz herşey kendi iradenle alakalı 

(1,021 puan) tarafından

Doğru 

0 oy
(7,816 puan) tarafından

O nasıl birşey

(1,341 puan) tarafından

insan vucuduna frekans atiyolar. vucuttan 3 beyazi siliyorlar:)) o yasakli besinleri tuketmiosun frekans alinca. vucut o besinlere verdigi tepkiyi unutuyor ve kilo veriyosun. ben deniz orayada bir adet kök salmistim 3 sene once🤣🤣

(7,816 puan) tarafından

Nasıl yani tatlı yiyince haz duymuyor muyuz😀

(1,341 puan) tarafından

yok cnim duyyosunda tatli yeme istegi olmuo. diyeti bozmadan devam etmeni saglio. ve vucudun tatliya verdigi tepkiyi azaltio tatli yesende  vucut onu tokere edip kilo aldirmio eritmeyi ogrenio gibi

(7,816 puan) tarafından

Aaa ne güzel tatlı yemeği isteği yok

(1,341 puan) tarafından

aynen ama fasa fiso sadece frekans bozulmasin diye iradenle kendi kendini tutuyorsun. eger amann baslarim frekansina deersen gayette guzel istekle yenio:))) yani adam kandirmaca gibi bisey bu sistem

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 338 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 385 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (1,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 101 göst.
0 oy
1 cevap 710 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gunesgulce05 (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,383 soru

24,249,863 cevap

340,845 kullanıcı

...