0 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Kullandınız mı.kizlar?

1 cevap

0 oy
(9,081 puan) tarafından

oney kizz yeni duydum adini :) 

(63 puan) tarafından
Haziran da düğün var zayiflamam lazım o yüzden bir Umut denemek istiyorum  inşallah bende sismem
(9,081 puan) tarafından
forx5 de bulmustum ben gecen yaz cozumu. sonrasinda kisin bir iki kez aldim ama sanirim sahteydi hicbir etkisi olmadi. bugun resmi satis sayfasindan aldim direk. trendyoldan almadim. bakalim
(63 puan) tarafından
Kahve mi o
(9,081 puan) tarafından
kahvesini aldim hep ama ilk kutudan cok fayda gordum . sinra 3 kutu daha aldim ama hicbirinden mmnun kalmadim ayni saticidan almistim bide.. bu sefer hem cay hem kahvesini aldim bugun. ama ilk kutu muhtesem otesiydi asiri mantiksiz geliyordu bana kahve ile kilo vermek. burdan birkisi post acmis cok memnun kaldim diye tavsiye amacli. alim bakim dedim deneyim bende . gecen yaz . ilk gunden şok oldum resmen zorla yedim yemek . sorf ogun saatim kacmasin diye yedim. inanilmaz guzeldi. 6 kilo verdim bir ayda. zaten kilolu degilim 61 kiloydm 55 kiloya dustum. bu kiş nasil oldu anlamadim araliktan beri kilo aliyorum .63 olmusum. acil vermem lazim 56 57 civari olmam gerek
(63 puan) tarafından
Benim de doğumdan sonra bünyem değişti kilo veremiiorum önceden çok kolay verirdim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 94 göst.
0 oy
8 cevap 161 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde uykusuz anne (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 538 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.

Kategoriler

1,477,976 soru

24,191,130 cevap

336,887 kullanıcı

...