Kızlar kiracımı aradım , durumumu anlattım güzelce, önce eşimi arayayım dedi sonra döndü bana dedi ki "Sümeyye senden Allah razı olsun, eşimin birşey diyeceğinden değil haberi olsun diye aradım onu ve hiç problem etmedi , zor zamanımızda bize ilaç gibi geldin 4 sene boyunca zaten bizi idare ettin, hiç problem değil sen bize destek oldun kötü zamanımızda bizde tabiki hayır diyemeyiz bu duruma" dedi . Şubat ayından sonra 17 bin TL vereceklerini söyledi
e ne güzel, kiracın da mantıklı insanmış. hiç korktuğun gibi olmamış
Ay çok şükür Gözde ya üzerimden büyük bir yük kalktı
aynen sevindim valla iyi sorun etmediyse cok sukur
Ayy sevındım adına sukur sıkıntısız gecmıs anlayıslıymıs kiracınız🌸
Çok iyi olmuş kıymet bilen insanlarmis nankör değillermis. Allah herkesi ev sahibi yapsın kiracı olmak çok zor ya
Hayirlinolsun anlaşmanın iyi olmus
Canım cok sevindim allah karşınıza hep iyi niyetli insanları çıkarsın inşallah
Kiracı da olsa insan evladı en azından nankör değil
Bir insan nerden gelip nereye gidiyorum demeli
Ve senin tutumunu da inan cok taktir ettim
Helal süt emmişsin👏👏
17 bin çok geldi bana içim acidı yinede kendim kiracı olduğum için dır büyük şehir kirası yüksek oluyo sanırim anlasmanıza sevindim
17 bana cok az geldi yaa
Senin adına sevindim sorun etmemiş sende bir daha zam yaparken daha az yaparsın
Hala etrafta konuşarak anlaşılan ve iyilikten anlayan insanların olması ümit arttırıcı gerçekten . Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲🏻. İnşallah sizde bir an önce toparlanırsınız 🫶🏻
Allah iyilerle karsilastirsin bu çok önemli
Sevindim sizin adiniza
Herkes mutlu hayırlı olsun canım
Diğer postuna da göz attım anca . Gerçekten sizin adınıza sevindim. Çünkü iyi fiyat belirlemissiniz.
insaflı çıkmış yine, her kiracı aynı değil. seninle üstüne kavga ediyo, tehdit ediyo.
1,478,104 soru
24,192,946 cevap
337,016 kullanıcı