0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gelde basın agrimasin ..zaten deprem bölgesindeyiz evler hep hasarlı TOKİ evinburasi bunlarda fırsattan istifade ediyor resmen itiraz edemiyon bişi diyemiyon çok diyecek çıksam gideceğimiz ev hasarlı kendimi güvende hissetmiyorum artık psikolojim bozuldu ..zaten birikim yapamıyoruz gecinmemize yetiyo çocuklara bişi katamiyoruz ..

İyi kötü arabamız vardı zamanında onuda bir guzdl dolandiriciilar yedi gerçekten ağlamak istiyorum hemde bagira bagira

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sıfır evi 10 bine tutuk malesf  
tarafından
On ikj yıllık bina
tarafından
Deprem korkum  var o yüzden sıfır aradim  hem hayat çok zor biliyorum  yapacak birsey yok ev sahipleri  allahdan  korkmuyor  malesf
tarafından
Malsef kıyameti yaşadığım için evlerin içine bile giremiyorum
-Reklam-
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun kendinizi üzmeyin lütfen depremi yaşadınız depremde hepimiz en çok neyi öğrendik sukretmeyi  en pahalı en güzel eşyalar bir sarsıntı ile yok oldu gitti kalan canlar yarım kaldı giden mal olsun mülk olsun evlatlarımız yanınizda sagliklisiniz herşey yerine gelir siz kendinizj üzmeyin biliyorum istemsizce insan üzülüyor ama  değmez hiç birşey için toparlan kendine gel hadi 
tarafından
Bunu keşke az da ev sahipleri anlasa
(5,440 puan) tarafından
Allah vicdan versin insanlara bazı şeyler ders olmuyor maalesef parasız hiç birşey olmuyor ama parada herşey değil bazen sadece bir dua bir gülen bir çift  göz çok önemli malatyadan misafirlerimiz var depremden bu yana annemgilin boş evdeler  isterlerse hiç cikmasinlar yeter ki acılarını biraz olsun biz hafifletelim diye düşünüyoruz  Allah ev sahibinin hayırlısını versin
tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun 
tarafından
Amin canim amin
0 oy
(333 puan) tarafından
Sikayet edebilirsin yüzde 25 ten fazla zam yapamaz 
tarafından
Kimi nerye şikayet edecen bacım ah ah
0 oy
(1,368 puan) tarafından
sözleşmen varsa egerki ver mahkemeye 
tarafından
Varda boş canım mahkeme bekletecek o ara bu evden cik diyecek ev bulmak zor iki çocukla dediğim gibi deprem yeri heryer hasarlı daha sağlam ev bulmam mumkun degil
(1,368 puan) tarafından
öyle bişe diyemez işte aynısını yaşadık ,kira sozlesmemiz vardı 2 den birden 7 istedi vermem ddik mahkemeye versin ddi .mahkeme zaten 2 yıl sürüyor ve seni çıkaramaz o süreçte bu avukata dansn derim ben
0 oy
tarafından
Benimde aynı deprem bölgesindeyim kiralar uçtu 4 binden 10 bine 
tarafından
Aynen canim ya herkes on yapmış
tarafından
Bizim binada 15 den başlıyor neyseki yaza memlektime tasinicam buraya vereceğime gider orda veririm 15
tarafından
Hayırlısı canim

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 836 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ElizanG344 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 899 göst.
22 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Asure (60 puan) tarafından soruldu