0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından

Kizlar damak yarığı bakım yemek nasil ne zaman pureye geçeceğim 

4 yaş 

Şuan yarısı süt yarısı şu şeklinde ahız köşesinden şırınga ile beslenme yapıyorum ağızını gadgara yapıyorum

2 Cevaplar

0 oy
(1,704 puan) tarafından

e ameliyat neden ettirmiyorsunuz bebekken olsaydi daha da iyi degilmiydi. cok gecmis olsun . ama ameliyat ettirmeye engel durummu var

(253 puan) tarafından

Ettırdık kız amalıyat süreci merak ediyorum onun sordum yani beslenmesi nasıl olmalı şu an yarısı su yarısı şeklinde beslenme yapıyorum şırıngayla ağız köşesinden ne zaman pireye ne zaman katı gıdaya ne zaman taneli gıdaya geçeceğim Bunların hiçbirini bilmiyorum Hani başına gelen varsa onu sormak için ağzına dikişler var haliyle Çok da fazla yani bunu enfeksiyon kaptırmadan neler yapabilirim başına gelen annelerin yardım bekliyorum 

(1,704 puan) tarafından

he gecmisolsun ben hani o sekild evam ediyor diye dusundum. bence doktorundan bilgi al cocugun aliskanliklarini falan dr anlat ona gore

(253 puan) tarafından

DoktorDoktor daha Taha pilav ve katı gıda demedi sadece sıvı dedi hani ne zamana kadar yediriyor ediliyor Ya da nasıl koruyacağım ya da banyo yaptırırken kafasında şampuan falan sürmüyorum mesela ağzıyla yutar da enfeksiyon kapardı Hani bunların hakkında hiçbir bilgim yok daha başına gelen varsa bilgi almak için açtım o

-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından

Amalıyat oldu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 194 göst.
0 oy
7 cevap 394 göst.
0 oy
5 cevap 312 göst.
0 oy