+8 oy
547 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (6,778 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız hayırlı geceler 

Beni merak edenler olmuş şükür iyiyim ameliyatim ertelendi bağırsakta enfeksiyon varmış  bir süre antibiyotik tedavisi gördüm tekrar kolonoskopi oldum enfeksiyon kurumuş çok teşekkür kapatıla bilir dendi 

Ama başka sağlık sorunlarım nedeniyle 3 gün kadar yoğun bakımdaydim 3.4 gün oldu anneme geldim sadece yatıyorum 

Açıklamak istemiyorum ama pek iyi değilim psikolojik olarak da kendime gelemiyorum  bünyem beynim artık direnç siz kalmış artık 

Ekim 28 yatış 30 u ameliyat dendi tekrar bekliyorum 

NOLUR  KUSURUMA BAKMAYIN YAZAMIYORUM BAKAMIYORUM  BAYA SALMIŞ DURUMDAYİM KENDİMİ NİYE BÖYLE OLDUM BİLMİYORUM BİRDEN DÜŞTÜM ANLAMADIM 

TEKRAR TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 

29 Cevaplar

+2 oy
önce (717 puan) tarafından

Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah canım ❤️ Allah'ım seni evlatlarına ailene eşine bağışlasın inşallah ❤️ şifa niyetine ben senin için bugün Yasini Şerif okuyacağım canım 

Muavvizeteyn dualarını (Felak Nas ve ihlas sureleri) avucuna okuyup vücuduna sür ardindan aşağıda yazdığım süreyi oku. 

Bismillahirrahmanirrahim 

Bismillahi Allahümme dâvini bi devaike veşfini bi şifaike ve ağnini bi fadlike ammen sivâk vahzer anni ezake.

Yanında duranlara söyle sana bol bol şifa duaları okusun . Allah'ın izniyle bu günleri de atlatacaksin 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,156 puan) tarafından

Allahım şifa versin inşallah çok merak ettim Allah korusun kötü şeyler düşündüm 2 evladı var deyip durdum inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun

+1 oy
önce (701 puan) tarafından

RRabbim tez vakitte şifa versin canım dualarımız seninle

önce (6,778 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 💐 

önce (701 puan) tarafından

❤❤❤❤❤❤❤

önce (934 puan) tarafından

rabbim sifa versin kuzum . kendini psikljini saglam tut ameliyata guzel enerjilerle gir hayirlisiyla cik insallh

+1 oy
önce (8,397 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Büşra. Aklımdaydın sürekli burda da göremeyince merak ettim. Allah acil şifalar versin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun. Sen çok güçlüsün bunuda atlatırsın allahın izniyle. Salma kendini nolur 🥹 ne olursa olsun enerjini kaybetme umudunu kaybetme 

+1 oy
önce (23,515 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin dostum. İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 

+1 oy
önce (2,290 puan) tarafından

Rabbim şifanı versin 🤲🏻

+1 oy
önce (225 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 

+1 oy
önce (506 puan) tarafından

Rabbim evlatlarına bağışlasın seni canım çabuk iyileş seni merak ediyoruz ve seni seviyoruz. Neden yoğun bakıma girdin canım 

+1 oy
önce (31,166 puan) tarafından

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sıkıntılarını gidersin inşallah ❤️ 

+1 oy
önce (5,307 puan) tarafından

Çok gecmis olsun Rabbim seni 2 evladına bağışlasın inşaAllah 🤎

+1 oy
önce (8,155 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah canım. 

+1 oy
önce (344 puan) tarafından

Büşra Allah şifa versin , bırakma kendini biz anneler sohbet ailesi olarak yanındayız hepimiz anneyiz ve yanındayız 😍😍😍😍

+1 oy
önce (1,637 puan) tarafından

Canım sen benim tanıdığım en güçlü en azimli ve en güzel annelerden bi tanesisin o yüzden lütfen salma kendini Rabbim gönlüne bedenine şifa versin 

+1 oy
önce (7,098 puan) tarafından

Rabbim sana şifalar versin inşallah bunuda atlatırsın güçlü bir kadınsın sen

+1 oy
önce (62 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah rabbim şifa güç versin

+1 oy
önce (3,412 puan) tarafından

Aleyküm selam cnm. Rabbim şifanı versin. Lütfen kendini okut , özellikle erkek okusun seni. Ciddi ciddi nazara çok açık durumdaydın. Hiç şaşırmıyorum dediklerine. Neleri atlattın,bunu da evel Allah atlatırsın sen inşAllah 🤲🏻

+1 oy
önce (6,139 puan) tarafından

güzel haberlerini bekliyoruz 💙

+1 oy
önce (1,593 puan) tarafından

Canım dualarım seninle seni çok seviyorum 

+1 oy
önce (2,665 puan) tarafından

Allah şifa versin 🤲🏼 

+1 oy
önce (71 puan) tarafından

Rabbim şifa versin dualarım seninle 

İlgili sorular

+5 oy
12 cevap 675 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (460 puan) tarafından soruldu
+29 oy
34 cevap 1,517 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,180 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 852 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,845 soru

24,189,280 cevap

336,818 kullanıcı

...