+9 oy
664 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (6,778 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız hayırlı geceler 

Beni merak edenler olmuş şükür iyiyim ameliyatim ertelendi bağırsakta enfeksiyon varmış  bir süre antibiyotik tedavisi gördüm tekrar kolonoskopi oldum enfeksiyon kurumuş çok teşekkür kapatıla bilir dendi 

Ama başka sağlık sorunlarım nedeniyle 3 gün kadar yoğun bakımdaydim 3.4 gün oldu anneme geldim sadece yatıyorum 

Açıklamak istemiyorum ama pek iyi değilim psikolojik olarak da kendime gelemiyorum  bünyem beynim artık direnç siz kalmış artık 

Ekim 28 yatış 30 u ameliyat dendi tekrar bekliyorum 

NOLUR  KUSURUMA BAKMAYIN YAZAMIYORUM BAKAMIYORUM  BAYA SALMIŞ DURUMDAYİM KENDİMİ NİYE BÖYLE OLDUM BİLMİYORUM BİRDEN DÜŞTÜM ANLAMADIM 

TEKRAR TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 

30 Cevaplar

+1 oy
önce (500 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa nasip etsin 🤲 Tüm hasta olanlara zorda kalanlara güçsüz hissedenlere hastane kapılarında bekleyenlere sizede inşallah(amin ecmain)

-Reklam-
+1 oy
önce (30,266 puan) tarafından

Rabbim sifa versin 

+1 oy
önce (1,106 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Büsra cım, İnşallah tez zamanda toparlarsın kendini, böyle süreclerden geçmek kolay değil. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

+1 oy
önce (1,492 puan) tarafından

Çok Geçmiş Olsun Canım Rabbim Şifa Versin inşAllah Dualarım Seninle 🤲🤲

0 oy
önce (27,113 puan) tarafından

Sen çok güçlü bir kadınsın sakin pes etme yoruldun bunaldın belki de çok haklısın çok şeyler yaşadın çok şeyler atlattin bugünlerde geçecek dualarımız sizinle Rabbim sana şifa ailene de sağlık huzur versin ❤️ bizede güzel haberlerini ver habersiz bırakma 🌸🌹

0 oy
önce (16,056 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 

Çok güçlü bir kadınsın Rabbim yardımcın olsun 

Hayırlısıyla inşallah kolay ve güzel ameliyat olur 

0 oy
önce (3,608 puan) tarafından

Büşra rabbim sana şifa versin çocuklarına bağışlasın allah sana uzun ömür versin canım hepimiz seni çok seviyoruz ❤️ Allaha emanet ol 

0 oy
önce (74 puan) tarafından

Allah'ım şifa versin.

Ailenle beraber uzun ömür versin sana inşallah💐

0 oy
önce (4,135 puan) tarafından

Sen iyi ol da canım geç olsun güç olmasın rabbim seni eşine evlatlarına bağışlasın rabbim ameliyatın için kolaylık versin

0 oy
önce (4,979 puan) tarafından

Allah şifanı kosa sürede versin. Sen burada gördüğüm güçlü ve pozitif enerjisi yüksek olan kişilerden birisin. Üstesinden gelirsin, enerjini ve pozitifliğini yitirme. Yorulmuşsundur ondan kendini iyi hissetmiyorsundur ama az kaldı öyle düşün ve kendini resetleyip pozitifliğine dön kısa sürede. Ne zor süreçler geri de kaldı, bunu da aşacağına eminim. 

İlgili sorular

+5 oy
12 cevap 676 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (460 puan) tarafından soruldu
+29 oy
34 cevap 1,518 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,180 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 852 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,899 soru

24,189,881 cevap

336,848 kullanıcı

...