0 oy
170 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,140 puan) tarafından

Yavru bir kedi sahiplendik ilk veterinerin verdiği mamayı kullandık sonra eşim açıkta satılan bi mama almış başta iştahla yedi artık yemiyor acaba ne marka alsam iyi olur içeriği falan besleyici 

7 Cevaplar

0 oy
önce (2,290 puan) tarafından

ND royal canin bir tane daha vardı ama unuttum ya bizimkiler royal canin yiyor 

önce (2,290 puan) tarafından

Wishkas sakın alma bizim kediye parazit yaptı. Yani yorumlarda okudum da . 

Yaş mamayı fazla verirsen eğer kuru mama yemez istemez ona alışır çok arada vermen gerekiyor 

önce (1,140 puan) tarafından

Aa tamam o zaman Royal canin alayım bari

önce (594 puan) tarafından

Canım yaş mama daha çok ödül maması gibi kullanılır çok nadiren arada verilir mama da proplan kullanbilirsnz gurme olanı çok seçiyorlar 

Proplan için içeriği iyi değil diyorlar 

önce (594 puan) tarafından

Bizim britsh. Var ama biz kısır maması veriyoruz canım içeriği değişik diyet mama yiyor 

-Reklam-
0 oy
önce (2,346 puan) tarafından

Hangisi olursa yesin bir de kediye mama mi sevdircez😅

Can tabi aksini iddia etmedim zaten hastaysa bakılır tedavi ettirilir maması verilir bakımı sağlanır ama bebek gibi ince ince  ilgilenilmesi bana dogru gelmiyor.Onune koyarsın açsa  yer  evdekine mama beğendirilecegine sokakta bissuru aç kedi var onlarada imkan sağlanmalı onlarda aç can taşıyor sonucta.

+2

Ailede herkesin yiyip içtiğini gözetip aman bu da bunu yiyiversin demek benim vicdanıma dokunur açıkcası, sokaktakileri de besliyoruz :) 

Ne güzel 🩷 

Çocuğumla kediyi bir tutmam . Kediyi de doyururum ama abartmam ❤️Sevgiyle kalın .

Siz de inşaAllah ☺️

Sağolun ☺️

0 oy
önce (31,180 puan) tarafından

Devamlı iştahla yemesini bekleyemezsiniz ki zamanla sıkılıyolar mamadan ama alışıyolar büyüdükçe oturur düzeni acıkınca mecbur yiyecek evden çok bişey vermemeye çalışın düzeni bozulabilir biz molly yavru kedi maması alıyorduk şimdi yetişkin için olanı alıyoruz ilk geldiğinden beri onu yer 

Gündüz izin vermeyin uyandırın sizi de rahat bırakmaz sonra büyüyünce ses de yapmaya başlar 

+1

Yaa öyle yapayım o zaman , zaten bir oğluşum var 3,5 yaşında bazen geceleri uyanıyor , hamileyimde, bide kediyle oynamaya kalkamam gece 😄

Aynen zor olur senin için aksi takdirde çok gürültü yapıyorlar tecrübeyle sabit 🤭 büyüdükçe alışacak daha fazla uyur şuan enerjik olduğu için az uyur bizimki büyüdüğü için oynama hevesi pek kalmadı 

+1

Bazen oğlum rahat bırakmıyor gündüz hayvancık kaçacak yer arıyor 🙈 onu görünce de kuytu köşeye saklanıyor 

Aynı dert bizde de var hayvan kaçacak yer arıyo 😬

0 oy
önce (8,398 puan) tarafından

Kedim varken Purina kullanıyorduk veteriner en iyisi bu demişti o zaman 

önce (718 puan) tarafından

Purina pahalı marka gibi görünse de içinde kedileri kanser yapacak bir kimyasal rastlanmıştı

Bilmiyorum valla o kadarını. Ama buradan da veteriner Doğa vardı oda onu önermişti 

Bana da bi arkadaşım Purina önermişti eşime dedim onu al pahalı gelmiş başka bişey almış, sonradan bende okudum içeriği iyi değil diye whiskas nasıl acaba

Whiskasta iyi değil diyorlar 

Hafta bende X'de okumuştum kedi beslerken

Hamilelik nasıl gidiyor bacım iyi misin kaç haftalık oldun 

Anladım canım. Hiç bilmiyordum valla veteriner önerince aldım kullandım bende. 

30 haftalık olduk. Şu an iyi gidiyor şükür ama diken üstünde gibiyim bebeğin kesesinde amniyotik Bant çıktı o korkutuyor beni 

Ya Allah korkuttuğunuza uğratmasın inşallah sağlıkla al kucağına, bantin şuan çocuğun gelişimine herhangi bir etkisi var mı canım ?

Amin canım Allah razı olsun. Şu an herhangi bir zararı olmamış gibi. Yani doktorlar kesin konuşmuyor. Ama her an bir yerine dolanma riski çok yüksek 

Cihazları iyi bir hastaneye git baktır canım ihmal etme, Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz , normalde 2.trimesterde kaybolması gerekiyordu çok ilginç gerçekten Allah'ın hikmeti işte vardır bunda da bir hayır 

Araştırma hastanesine gidiyorum. Normal hastane kabul etmedi. Benimde aksine 2. Trimesterde çıktı ortaya. 25. Haftaya kadar doktorlar bir şey demedi 

İnşaAllah sağlıkla afiyetle kucağınıza alırsınız yavrunuzu 37 / 38. Haftalardan sonra , ilk defa duydum amniyotik bantı , bende 21 haftalık hamileyim benimde plesentada göllenmeler var şimdilik sorun yok diyorlar ya bakalım inşallah böylece tamamlarız 

Allah razı olsun canım. Şu an 30 haftalık olduk 25. Haftada doktor gördü. Ondan önce başka bir doktora gidiyordum, tesadüfen bu doktora randevu aldım gittim. İşinde iyi bir doktor o direk fark etti. Araştırmaya gönderdi gittim ultrason çekildi, Bant göründü vardı. Kontrol altında kalmaktan başka bir şey yok dediler. 

. Sanada çok geçmiş olsun canım sağ salim alırsın inşallah kucağına ♥️

Amin inşaAllah Allah razı olsun ☺️

0 oy
önce (765 puan) tarafından

Proplan iyiydi ve kedilerim severdi. Aldığınız mama tavuklu, balıklı, kırmızı etli aynı çeşitse ve yemiyorsa bayat olabilir. Yazın mesela balıklı sevmiyorlar ama havalar soğuyunca seviyorlar. 

Hmm, eşime dedim neliymiş bu bilmiyorum ki dedi kafasına göre almış gelmiş 🤦 Royal canin almaya karar verdim bakalım sever inşallah

0 oy
önce (4,265 puan) tarafından

Aman benimkiler evden birsey vereyim.diye kapıda bekliyorlar 😂

😄 veteriner yediklerinizden çok vermeyin sizi rahat bırakmaz demişti bizde vermedik hiç henüz 

önce (4,265 puan) tarafından

Benide rahat bırakmıyorlar hesaba yumurta vereyim diye bakıyorlar  tavuk balık artık et türü ne yapıyorsam mutlaka onlarında payını ayiririm 😂😂 başımın tatlı belaları 2 tane tekir 1 kopek

MaşaAllah 🤭 bende arada tavuk balık vereyim bari

0 oy
önce (4,442 puan) tarafından

Purina tavsiye etmişti vererinerimiz tavuklu vermeyin tuylerini döküyor balıklı ya da etli verin demisti haftada 1 gun de yas mama veriyorduk bi kasik evden sebze yemekl3rinden karistirip. 

Yapabiliyo4saniz evde yapin en iyisi o demisti de çalışıyordum o zaman uğraşamıyorum.

Yavru kediler için balıklı mama bulamadım hep tavuklu var yetişkinlerde balıklı var 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
0 oy
9 cevap 226 göst.
16 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Vesile hakan (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
17 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Rarara (1,140 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,885 soru

24,189,686 cevap

336,837 kullanıcı

...