0 oy
84 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,135 puan) tarafından

Yavru bir kedi sahiplendik ilk veterinerin verdiği mamayı kullandık sonra eşim açıkta satılan bi mama almış başta iştahla yedi artık yemiyor acaba ne marka alsam iyi olur içeriği falan besleyici 

7 Cevaplar

0 oy
önce (2,285 puan) tarafından

ND royal canin bir tane daha vardı ama unuttum ya bizimkiler royal canin yiyor 

önce (1,135 puan) tarafından

Onlara da bir bakayım canım teşekkür ederim, yaş mama vermeli miyim ara sıra yoksa sadece kuru mama mı

önce (2,285 puan) tarafından

Wishkas sakın alma bizim kediye parazit yaptı. Yani yorumlarda okudum da . 

Yaş mamayı fazla verirsen eğer kuru mama yemez istemez ona alışır çok arada vermen gerekiyor 

Aa tamam o zaman Royal canin alayım bari

-Reklam-
0 oy
önce (2,341 puan) tarafından

Hangisi olursa yesin bir de kediye mama mi sevdircez😅

önce (8,392 puan) tarafından

Oda bir can sonuçta. Evlat gibi tabiki sevdirecez 

+1

Onu da Allah yaratmış , hastaydı tedavi ettirip evimize aldık Allah'ın bir emaneti tabiki iyi olmasını isterim 

önce (2,341 puan) tarafından

Can tabi aksini iddia etmedim zaten hastaysa bakılır tedavi ettirilir maması verilir bakımı sağlanır ama bebek gibi ince ince  ilgilenilmesi bana dogru gelmiyor.Onune koyarsın açsa  yer  evdekine mama beğendirilecegine sokakta bissuru aç kedi var onlarada imkan sağlanmalı onlarda aç can taşıyor sonucta.

+1

Ailede herkesin yiyip içtiğini gözetip aman bu da bunu yiyiversin demek benim vicdanıma dokunur açıkcası, sokaktakileri de besliyoruz :) 

0 oy
önce (31,141 puan) tarafından

Devamlı iştahla yemesini bekleyemezsiniz ki zamanla sıkılıyolar mamadan ama alışıyolar büyüdükçe oturur düzeni acıkınca mecbur yiyecek evden çok bişey vermemeye çalışın düzeni bozulabilir biz molly yavru kedi maması alıyorduk şimdi yetişkin için olanı alıyoruz ilk geldiğinden beri onu yer 

+1

İlk zamanlar çok yiyince hep öyle yer sanmıştım hiç bilgim yok kedi bakmak hakkında, bide zayıfladı gibi geldi gözüme belki büyüdüğünden , sevmiyor değil yiyor ama azaldı yani yemesi. Evden bişey vermedik hiç sadece bir kere ufak bir parça balık vermiştim tuzsuz baharatsız

Büyüdüğü için zayıf gelmiştir gözüne ve çok hareketliyse kilo almaz kolay kolay 

+1

Gündüz uyuyor genelde geceleri oynamak istiyor 

Gündüz izin vermeyin uyandırın sizi de rahat bırakmaz sonra büyüyünce ses de yapmaya başlar 

Yaa öyle yapayım o zaman , zaten bir oğluşum var 3,5 yaşında bazen geceleri uyanıyor , hamileyimde, bide kediyle oynamaya kalkamam gece 😄

0 oy

Kedim varken Purina kullanıyorduk veteriner en iyisi bu demişti o zaman 

önce (707 puan) tarafından

Cihazları iyi bir hastaneye git baktır canım ihmal etme, Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz , normalde 2.trimesterde kaybolması gerekiyordu çok ilginç gerçekten Allah'ın hikmeti işte vardır bunda da bir hayır 

Araştırma hastanesine gidiyorum. Normal hastane kabul etmedi. Benimde aksine 2. Trimesterde çıktı ortaya. 25. Haftaya kadar doktorlar bir şey demedi 

İnşaAllah sağlıkla afiyetle kucağınıza alırsınız yavrunuzu 37 / 38. Haftalardan sonra , ilk defa duydum amniyotik bantı , bende 21 haftalık hamileyim benimde plesentada göllenmeler var şimdilik sorun yok diyorlar ya bakalım inşallah böylece tamamlarız 

Allah razı olsun canım. Şu an 30 haftalık olduk 25. Haftada doktor gördü. Ondan önce başka bir doktora gidiyordum, tesadüfen bu doktora randevu aldım gittim. İşinde iyi bir doktor o direk fark etti. Araştırmaya gönderdi gittim ultrason çekildi, Bant göründü vardı. Kontrol altında kalmaktan başka bir şey yok dediler. 

. Sanada çok geçmiş olsun canım sağ salim alırsın inşallah kucağına ♥️

Amin inşaAllah Allah razı olsun ☺️

0 oy
önce (765 puan) tarafından

Proplan iyiydi ve kedilerim severdi. Aldığınız mama tavuklu, balıklı, kırmızı etli aynı çeşitse ve yemiyorsa bayat olabilir. Yazın mesela balıklı sevmiyorlar ama havalar soğuyunca seviyorlar. 

Hmm, eşime dedim neliymiş bu bilmiyorum ki dedi kafasına göre almış gelmiş 🤦 Royal canin almaya karar verdim bakalım sever inşallah

0 oy
önce (4,239 puan) tarafından

Aman benimkiler evden birsey vereyim.diye kapıda bekliyorlar 😂

😄 veteriner yediklerinizden çok vermeyin sizi rahat bırakmaz demişti bizde vermedik hiç henüz 

0 oy
önce (4,431 puan) tarafından

Purina tavsiye etmişti vererinerimiz tavuklu vermeyin tuylerini döküyor balıklı ya da etli verin demisti haftada 1 gun de yas mama veriyorduk bi kasik evden sebze yemekl3rinden karistirip. 

Yapabiliyo4saniz evde yapin en iyisi o demisti de çalışıyordum o zaman uğraşamıyorum.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 181 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
0 oy
9 cevap 226 göst.
16 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Vesile hakan (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
17 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Rarara (1,135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,750 soru

24,187,758 cevap

336,737 kullanıcı

...