+1 oy
316 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,821 puan) tarafından

Hayirli sabahlar kizlar napiyosunuz gunaydin 

Biz sabah sabah krizle ugrastik esim geceden geldi cocugu alip markete gideyim dedi donuste parka falan ugramislar neyse geldiler bende kahvalti hazirliyorum masanin uzerinde gece turtikladigim tutku biskuvi var kalanını cocuk yesin diye biraktim esim 2 ara bi derede yemis onu sonuncusunu cocuk istedi yedi bi de bakti paket bos eyvahlar olsun sesini de cikarmadi biz sana sonra bi daha aliriz bak baska biskuviler var onlardan yersin kahvaltini bitirince falan ikna ettim cit cikmiyo ama neyse esim gitti pesinden gitti cocuk diyolilog su 

-Baba uzulmem bitti 

+Neye uzuldun 

-Baba gozlerim islandi seni goremiyorum sonrasi aglama krizi dustu sandim kostum kucagima aldim anladik olayi gittikte bi de tutku aldik sabah sabah iyi mi yaptik kotu mu yaptik bilemedim 

Bugun baska isim yok 2 bulasik var tezgahta onu halledicem baska isim yok aksama kaynanamdsyiz annemler de gelcekler eee siz ne yapiyosunuz bakalim 

5 Cevaplar

+3 oy
önce (4,037 puan) tarafından

Ağlaması üzerine gidip aldığınız için, ağlayınca oluyor demek ki diye düşünmesi muhtemel. Ağlama krizini dün gece yaşadık. Sağolsun kızım bizi çok düşünür, asla eksik bırakmaz. Tam 1 saat ağladı. 

önce (5,821 puan) tarafından

İnsaAllah canim 🤲

önce (7,446 puan) tarafından

Benimki genelde sakin bir bebekti hep. bu aralar istediğini yapmayınca ağlama krizleri başladı 😀 ben beş dk ağlamasına dayanamıyorum yeter ağlama sus artık diyorum siz nasıl sabrediyorsunuz

İki yaş sendromu mu yoksa😱

önce (4,037 puan) tarafından

Allah bu sendromları... 😤 Bazen sabahtan başlıyor, ara verip tekrar başlıyor. Sinirden ağladığım zamanlar çoktur😬 Benim kızın karakteri biraz sanırım. İnatçı, istediği olsun istiyor. 

Pakize benim oglumda oyleydi masaAllah hic nazli bi cocuk olmadi ne gaz sancisi bildim ne dis agrisi mesela bi uykuda problem vardi bi de istahsizdi uykuyu bi sekilde uyuttum istahi sa valla sikistira sikistira actim simdi iyi cok sukur yiyo masaAllah ama gercekten gecen komsunun oglu bi agladi bi agladi dedim nasil sabrediyosun Allah dagina gore kar veriyo bence 

Kesinlikle Allah dağına göre kar veriyor. Benimki Allah a bin şükür sakin 😌

-Reklam-
0 oy
önce (2,288 puan) tarafından

Günaydın ❤️ biz yeni uyandık bugün temizliğe devam 😂. Eşim öğlen işe gidecek kalkıp kahvaltı hazırlamam gerek 😅. Ama yataktan çıkamıyorum dün hamlamışım her yerim  ağrıyor valla . 

Bu arada bende gidip alırdım bu krizler bizde de oluyor sabah sabah hele hiç ağlama çekemezdim 

Dabah sabah bende kahvalti hazirlamaya cok usenirim iyiki cocuga usenmiyorum 😂 sana dedim gel ankaraya komsum ol birlikte yapardik isini gucunu 

Kiz normalde agliyo diye dedigini yapmam hatta yapacaksam da yapmam ama bi degisik agladi once sustu sustu uzuntum bitti deyin bi anda bosalincs cok icerlemis gibime geldi aldim iste 

önce (2,288 puan) tarafından

Eğer sen onun için ayırdığını ona söylediysen ve bu olay yaşandıysa ona içerlemiş olabilir . Ulaş ta öyle oluyor mesela bu senin dediğimizde biterse ama o benim di diyor bana almıştın diyor kendini birey olarak kabul ettirme aşamasında olduğu için bizden aynı reaksiyonu alamayınca  içerliyorlar kuzular . 

Bende ağlayınca çoğu şeyi yapmam ne badireler atlattım  ama eğer çekecek mentalitem yoksa yapıyorum arada  çünkü sinirleniyorum 😂

Ben kendime bile hazırlamaya üşeniyorum kahvaltı valla açıkçası hazırla kaldır dır dır dır 😂

Yok be gülüm baktim esim yiyo demedim bile muhammede ayirmistim diye ya biri aglar ya biri yiyorum diye kuser bende 2 bebek var malum 🤭 

Bende kshvalti yapmiyorum valla usendigimden 🤭

0 oy
önce (3,151 puan) tarafından

Günaydın bacıların bacısı iki gözümün çiçeği 🌸👀😅

Bak burda benim anladığım oğlun babasını özlüyor tutku bahane oldu aynı durumları yaşadığım için tahmin edebiliyorum misal bu hafta 4 gün gecesi oldu ve şuan sabah geldi uyuyor 1 2 givi kalkar o da uyku sersemi olur yani bugünde yok gibi olur 5 gün düşün işte ben bile kocamı özlüyorum evde olsun diyorum geceye gitmesin diyorum bu çocuklar ne yapsın eşimi özlediğim için onunla tartışmışlığım var yani o konuya gerilip üzülüp hıncımı çıkartmışlığım var senin oğlanda baba ne kadar ilgilense yetmiyor işte daha fazlasını istiyor oğlum da öyle

Gidip alma konusunda bende alırdım vallahi hemde abartırdık fazla fazla alırdık o yüzden bu çocuk tepemize çıktı gerçi orayı karıştırma bacım😅😅😅

Benim bir. Sürü işim var ama yapacak adam yok dün bi hızlıca sil süpür yaptım yok ya. Dayanmıyor temizlik ve cam kapı halı perde yapmadım ya hala o yüzden temiz görünmüyor. Bu çocuk ne zaman alışacak tam anlamıyla tuvalete😟😟 alışsada evi temizlesem yaa bu temizlik bitmeden rahat değilim kendimi demet vardı ya onu gibi hissettim her yerde temizlik yapacam diyorum ama yapmıyorum 😅😅😅😅 ama benim bahanem çocuk tuvalet eğitimi alıyor 😅

Oh oh aydınlansın hava yeterince kapalı zaten 🤗

Ne bileyim canım toprak babasını özleyince çok hırçınlaşır belki o sebep oldu dedim ☺️ valla bende gece çalışmasını hiç istemiyorum ama ekmek parası napcak birde bu işi yapmış hep başka ne iş yaparım bilmiyorum diyor 

Hahaha valla demet herkesi bıktırdı bende her konuştuğum kişiye evi temizlemem lazım diyorum o yüzden dedim 😅

Bugün hava soğuk ya bende tam soğumadan yapmam lazım işte onun sıkıtısı ina girdim alışsa biran önce çümlü şuan halıları yıkasam arada kaçırdı sildim temizledim ama aklım hep oralarda yıkanırsa halı bir daha yaparsa kışın ortasında gönderemem de😟

Ne durumda toprak alismaya basladi mi gece nasil 

Sbaha bazen kuru bezle uyanıyoruz hemen tuvalete koşuyor bazende yapıyor gece bezliyoruz yani çünkü uyanıpta çişe götürmem imkansız yapmaz denedim ağlaya ağlaya mahvoldu yatırdım bezledim altını gün içindede gidiyor arada kaçırıyor 

Off ayniyiz ya muhammedde gece yapardi valla dolu dolu bezle uyanirdi bazen kuru bezle kalkiyodu uyandirmayi deneerdim basina gider seslenir seslenir duyuramazdim en son ya ben pes ederdim ya da cocuk sinirlenir cok aglardi vazgecerdim napiyim gecen gun kuru kalkti aferin sana 5 parmagimi goster bugun bezine isemedin 1 gun oldu 5 gun isemezsen butun parmaklarimi isemeden kapatirsan sana ciciler almaya gitcez dedim gercekten de yapmadi 1 haftayi grcti yapmiyo ama ihtiyaten bi sure takcam cunku tam hastalik zamani evdeki bezler bitene kadar takayim bitince bi daha almam diyorum gunduz kacirmalarini da cok yapardi ben isterdim ki kendisi geldi desin o da hic demezdi nadir derdi illaki azcik bisey akitirdi bi kere amcasi gelecekti kilodu kalmamis napcan simdi amcan pipini gorcek dedim gercekten de yoktu agla agla pisman oldu bi daha da yapmadi yani isteseler yaparlar cokda guzel toprakda yapar bence ama bazen cocuklara bi dank noktasi gerekiyo 

Aynılar vallahi 😅 anlaşırlar umarım Toprak oyun sanıyor yaa bugünde 2 kere yaptı biri halıya biri üstü uzun kalındı çıkmadı alt komşumun çocukları bende onlar gülünce o da iyi birşey yaptığını düşünüp gülüyor devam ediyor kızmak hiç istemiyorum korkar diye şimdiye kadar hiç kızmadım da hnai hep dikkat et oğlum tuvalete yapman gerekiyor neden halıya yaptın evimiz çok pis oldu felan filan ama nafile bazende beni çıldırtmış oluyır tüm gün kızıyorum kızıyorum daha çok kızayım diye gözümün içine bakıp gülerek yere yapıyır o zaman biraz sesimi yükselterek konuşuyorum ama o da nafile bir çaba işte ne yapcam bilmiyorum 

0 oy
önce (14,763 puan) tarafından

Tünaydın 🌸

Oğlum erken kalktı 8 gibi aldım odasından salona yere yorgan attım uyudum oynadı oyuncakları le kızım kalktı on gibi kahvaltı verdim beraber oynadılar yine kestirdim 

Araoğun yedirdim küçüğün burnunu yıkadım kıza öksürük şurubu verdim uyudular 

Mutfağı toplayacağım bklm 

Sınır kirizi yaşadığı zaman sebepsiz yere ise düşmediyse canı yanmadiysa ağlamasına izin veriyorum bekliyorum başka şeylere odaklanıyorum az sakinleyıp ağlaması azalınca alıp kucağıma anlatıyorum orta yolu buluyoruz 

Bu kız için geçerli zaten nadir olur 

Oğlan iki yaş sendromu yaşıyor glba istediği olmadıkça anırıp ağlamaya alıştı bi kaç gündür ama öyle bir ağlıyor ki kayınvalidem bi yerı ağrıyor ağrı kesici calpol fln verelim derdını söyleyemıyor dedı 

Derdıde çarşıya inmek markete girdık çarşıya inmedik diye ağladı mesela 

Kimliklerini keşfediyorlar karakterlerini bulmaya çalışıyorlar büyümenin evrelerı 

Allah kolaylık versin hepimize 

Off sirin cok dertli anlatmissin bende diyorum oh kurtuldu buyuttu diye efe wcye alisti mi 

Ahahah bana sorsan tatlı dertler 😃

Başlamadım sünnet ettirmem lazım ayiyla bi kanıya varamıyoruz 

Saklanıp çömelip yapıyor afedersin 

Oyle tabiki tatli dertler ama benim kafam artik cocuk sesi goturmuyo mesela 

Bizde ettirmedik daha ama 2 7 yas arasina devlet musade etmiyomus ancak ozelde yaptirabilirsin dediler bana sebebi de cocugu psikolojik olarak en cok o yaslar arasi etkiliyomus ne kadar dogru bilmiyorum 

Iyi sukur defne de cabuk alismisti 

Evet bende ikiye girmeden bu günlerde özelde yaptırma peşindeyim 

İnşallah sünnet olup bezi bıraksa bi şey kalmayacak geriye 

0 oy

Gözlerim ıslandı 😀yı da ilk defa duyuyorum

Ay bende bi de seni goremiyorum demesi 🤭

Bu çocuklar ayrı bir alem😂🥰

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 668 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 595 göst.
1 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 321 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,822 soru

24,188,779 cevap

336,789 kullanıcı

...