0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım 18 aylık üstünü değiştirmeyi hiç sevmiyor bir kalktım üstü sırılsıklam terlemiş  değiştireyim dedim kıyamet koptu. Sabah sabah duyan valla çocuğa bişey oldu sana öyle ağlama krizine girdi. Konuşuyorum dikkatini dağıtmaya çalışıyorum yok en son sabrım tükendi bağırmaya başladım daha da korktu kızlar öyle çok bağıran bir insan değilim çok nadirdir bazen sabrım hiç kalmıyor inanın çığlık çığlığa yıktı ortalığı nasıl aşacağız bu durumu çok moralim bozuldu bağırdım diye de çok üzüldüm ağladı diye ayrı üzüldüm  korktu diyede bazen sabrım kalmıyor diye üzüldüm. Analık ne kadar zormuş ya :(

3 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
O dönem zor geçiyor uykudan uyanmış ve huysuz olmasıda normal. Sen kendini sakinleştirmelisin bu durumu kabullen. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu duruma alışmak zorundasın zamanla geçecektir emin ol 

Bende oğlumun altını değiştirirken öyle bir kaçıyor ki 
0 oy
(537 puan) tarafından
O öyle gider maalesef zor olur değiştirmek benim yegenimde öyle hâlâ öyle sevmiyor ama benimki şükür öyle huyu yok hiç yapmadı yapmazsa herhalde

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 323 göst.
15 saat önce Diğer kategorisinde KuranAsigiHatun (5,822 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 595 göst.
1 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 321 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,055 göst.
18 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,838 soru

24,189,121 cevap

336,801 kullanıcı

...