0 oy
203 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,317 puan) tarafından

Ne yazıkki aynı binada yaşyorz eltimin her 2 lafndan beri paramıx yok der halbuki bir çocuğu var kaynım rabbim daha çok veren 2 iş yapyo ve 2 arabası var ben hiç bir zaman para konusunu konuşmayı sevmem ama eltim her fırsata paramız yok su faturasını dahi geç ödicem diyo dün akşam bna geldi ve dediki bu ay çok sıkıştık ne bende ne kocam da para yok napçam bilmiyorum dedi bugün bi baktm pahalı kuaföre gidip saçlarını boyatmış kestirmiş  geçen haftafa 1 arbasını sattılar  bna dedi ki araba parası hepsi borca gtti aradan 3 gün geçti sattıkları arabanın üst modelini aldılar 

Sanki ben kem gözlüyüm nazar etçem sürekli paramız yok diyo  siz olsaydınız tavrınızı nsl koyardnz içimden selam dah vermek gelmiyo böyle yapınca 

7 Cevaplar

0 oy
önce (3,444 puan) tarafından

Kaynanamda aynısını kızları için der ay sonunu zor getiriyorlar diye.

Kendileride para yok borç çok diye ağlarlar.ama sırf yemek yemeğe 3 saatlik şehire giderler.açıkçası umrumda olmuyorlar.varken benlemi yiyorlarda yokken bana ağlıyorlar duymazdan gwliyprum her seferinde

önce (1,317 puan) tarafından

Zaten parası olmayan bunu dile getirmeye utanır parası olan hep aç gözlü olur 

önce (910 puan) tarafından

bir yuzune bidaha paramiz yok dediginde . seninkide amma laf e daha gecen kuafre gttin parasi olmayan gdebilirmi yada arabayi aldiginda piyangodanmi cikti habi borca gitmisti ben kem gozlumuyum niye boyle diyosunki varyada yok kimseye bisey ispatlamak durumunda degilsinki deyip bur yuzune para yok dediginde. lafi gelince yani. yok yok diyosunda mubarek hic yok gormesek yok sanacaz yani

-Reklam-
0 oy
önce (4,426 puan) tarafından

Bazı insanların konusma tarzi bu ben de cok sinir oluyorum bence bi iki kere gerekeni söyleyin 

Ztn artk tahammülüm kalmadı söylicem

0 oy
önce (1,224 puan) tarafından

Bu durumdan banane demen gerekirdi, yiyen içen borcu yapan ben değilim sizsiniz herkes kendi ektiği toprağın ağacını budasın. Benim eltim ve kaynim da para yok diye ağlar pahalı yerlede kahve içerler gezmelerinden yemeklerinden giymelerinden eksik etmezler. Ama nazınıda bize yaparlar. Keyif borcunuzun derdini dinlemekte bana mi kaldı dedim sesini kesti konuşmadı artık ciddi manada sıkıntılılar..

0 oy
önce (29 puan) tarafından

bende de görümcelerimin ve eltimjn durumu iyi kirada değiller evleri arabaları var çalışanları var Allah daha da versin gözüm yok ama hep iki göz iki çeşme ağlarlar evimizde bişey yok borcumuz çok diye esim düğünü tek yaptı işinden iflas etti bı ton borçla çok şükür diyorum sağlık olduktan snra asla geri gelir evde kuru ekmek yer insan ama dile getirmez bunlarda öyle bişey yok var yemezler bı de üstüne ağlarlar bende anlamadım hâlbuki şükretmek lazım 

0 oy
önce (1,655 puan) tarafından

benim anlamadigim yok dedikce cogaliyo paralari bizde yok dedikce borcumuz cogaliyo artik yok demeye dilim varmiyor sanirim borc para istersin diye onunu kesiyor

0 oy
önce (1,781 puan) tarafından

Belki seninle alakalı değildir 

Huyu öyledir . Samimi olma 

Herkesin herşeyini araştır konu onlar olunca sus pusu oynar

0 oy
önce (24,567 puan) tarafından

Borç isteriz diye mi ağlıyorsun nazar ederiz diye mi korkuyorsun derdim ben açık açık bunu dedikten sonra da mesafe koyardım genel itibariyle böyle konuşan insanlar enerjimi sömürüyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 441 göst.
+3 oy
8 cevap 391 göst.
+3 oy
7 cevap 596 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Karabasan (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 366 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Meleksone (2,423 puan) tarafından soruldu

Kategoriler