+3 oy
351 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (151 puan) tarafından

Daha önceden de yazmştm benm eşim annesyle tartıştılar annesi oğlunu evden kovdu gidin burda kaynanam ameliyat olmştu elinle bn bakıyordm ona kızmda çok hastaydı tartıştıklsrı akşam ateşi çktı wşim de kızını öyle ateşler içnde görünce sinrlendi birdha evden çıkmycam herks hasta herkse buşlyo böyle dedi diye kaynanam gidin evmzden bizde gittik bu sefer tüm suçu bnm üstüme attı sen gtmycktn diye sonra kaynanam da eltimi aramiş bnm dedikodumu yapmşlar eltimde demiş ki bn olsam teyzemi öylece bırakıp gitmezdim bir gün daha idare ederdm bnde bunu duyunca mesj attım madem öyleyse sen gelip baksaydın sennde kaynanan diye biz tartşttk şimdi ise bana laf sokucu durumlar atıp iki yüzlü diyorlar oysaki arkamdan konşan onlar ama bn suçlu oldm böyle takmamaya çalşyom gerçekten bu Dünya da nasl insanlar var 

8 Cevaplar

+2 oy
(4,641 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

salla gitsin. Koy mesafenin hiççççç takma... daha rahat olacaksın. Sana gün doğdurmuşlar.  Ohhh miss... kendi dünyanda  takıl dur. Onlar düşünsün şimdi.... neden mi böyle diyom artısı var eksisi yok yaşadım aynısını neredeyse... ama benim elimle bir sıkıntım yok o da benden yana zaten. Bizim dertte kaynanaydı  aldı mesafe kartını şimdi çabalayıp duruyor ama nafile.... insanın önce dengesini bozup sonra normal davranmasını bekleyemez kimse... onlar kötü diye de sen kötü olmazsın... Ne kadar çabalarsan çabala ,ne kadar iyi olursan ol birilerinin hikayesindeki kötü olacaksın... selametle...:)

(151 puan) tarafından

Ne güzel yazmışsınz ... Teşekkür ederim.... Haklısınız 

-Reklam-
+1 oy
(151 puan) tarafından

Kusra bkmayn çok uzun oldu ama artık böyle kendimi çok çaresiz hissediyorum bu mübarek günlerde bnim üzerime iftiara attılar daha dünen en iyi gelin bnken hiç bir suçum olmadan kötü oldm oda umrumda değil bana bunları yapan teyzm kaynanam hala aklım almyo sizce kızlar bn yanlş me yapıyorm siz bnm yerimde olsanız ne yaprdnx tavrınıx ne olrdu

(162 puan) tarafından

Vlla cnm insanoğlu nankör  ne yapsan boş  annemin de kaynanası teyzesi olur senden beter durumda yengem bin kat yabanci 5 çocuğu var 5 çocuğuna da anca gece kalkıp emzirmistir hep babaannem bakmıştır temizliği olsun herseyi yaşlı haliyle yapar annem sezeryanliydi öz teyzesi olduğu halde gelip bi çorba yapmadı ama annem çok şükür onların hakkından geliyor oyuzden pek sevmezler Rabbim anama güç kuvvet versin sende onları çok takma üstüne düşünemduseni yapmışsın o durum paylaşıyorsa seni çok taktıklarındandir onları sona al durumunu izleme bile içinde dert olsun 😅

(151 puan) tarafından

İçimi o kadr rahtladınız ki vallahi tüm samimiyetimle söylürum bunları içim o kadar darlamştı ki

(151 puan) tarafından

Teyxe anne yarısı derlermiş ama bu herks içn geçerli değil malesef onu anladm 

(162 puan) tarafından

İçini boş insanlar için karartıp hayatını mahvetme üç günlük dünya için üç kuruşluk insanı takmağa gerek yok Rabbim yardımcın olsun cnm, dediğim gibi ne kadar uzak durursan okadar iyi olcak , sizin için paylaşılmış laflarmiş amaaan cahile verilecek en güzel söz susmaktır ,sen sessizliğinle terbiye et onları.Öylelerin ar damarı catlamis sen afedersin kendini yrtsanda yine bi fayda etmez…

(151 puan) tarafından

Cvbnz için teşekkür ederim Allah razı olsun sizden çok haklısınız ar damarı çatlamiş insandan ne beklenir ki 

+1 oy
(682 puan) tarafından

Herkesle arama mesafe koyardım eltilerr de yılan ya valla ne biçim insanlar bunlar bende de var bir tane düşman başına

(151 puan) tarafından

Yılan onların yanında masum kalır vallahi 

(151 puan) tarafından

Numaralarını falan sildim bnm elitmde gelri bnm yanmda kaynanamı kötüler laflarını getirir.ama yağcılıkta bir numara 😄zamnında kaynanamı evinden kovdu şimdi ise can ciğer kuzu olmşlar 

+1 oy
(19,933 puan) tarafından

Böyle insanlar için strese girip de kendini yıpratma uzak dur gitme çağırma mesafeli ol istediği kadar durum atsın bu onun ayıbı ki durum atmak taa ne zamanda kaldı eltin saçmalamış 😁 öyle birşey yapsa bana birisi çok gülerdim haline habire düşünüp düşünüp çıldırsın durum atsın boşver durumlarına da bakma kendi kendine atsın dursun ne takıyon böylelerini 🥰

(151 puan) tarafından
+1

Cvbnz için teşekkür ederim ama napim hani.öyle bir yapıyorlar ki bn kendimden şühpe ettim diyom gerçekten bn mi haksızm diyom hani bnm kalkıp laf atmam gerekirken iki yüzlü demem gerekirken onlar diyo onlar arkmdan knşyo ama bn suçlu olyom bn ne anladm bu işten

(19,933 puan) tarafından

İşte bunları duymamak için uzak duracaksın arama sorma evine gitme ne yaparlarsa yapsınlar sen umursadıkça onların hoşuna gider bu durum huzurunu kaçırdıkları için mutlu olurlar tam tersini yap ki onlar sinir olsun asla umursamadı diye 

(151 puan) tarafından
+1

Bn onların evine gitmem ki gidersm kendime olan değerim ne olcak dediklerinz de çok haklsnz öyle de yapcam 

+1 oy
(4,053 puan) tarafından

Silsene canım numaralarını . Durumlarını ne diye takip ediyorsun. Onlar da kontrol ediyordur gördün mü diye . Görünce de mutlu oluyorlardır. 

(151 puan) tarafından

Sildim numaralarını aynen haklsnz 

+1 oy
(363 puan) tarafından

Sana karşı işlerine geldikleri gibi hareket ediyorlar.umursama diğer eltin gitsin baksın o zaman.sen kötüysen senden beklemesinler.insani enayi yerine koyuyorlar resmen.

(151 puan) tarafından

👍aynen öyle ama onlarda blyo geçim yapmycklar içn gitmediler üsütnede arkmdan knşdular

+1 oy
tarafından

Ya canım yanliş anlama ama kim olursa olsun milletin ne dediği ne düşündüğünü takacak kadar boş vaktin mi var yok benim dedikodumu yaptı yok bana yan baktı yok bunu dedi yok şunu yaptı çok mu önemli ne deyip ne düşündükleri kim onlar kaç paralık insanlar ki hayatını zehir edıyorsun kendine elalemin ne dediğini taktıgın sürece elalem seni yönetir başkalarının hayatını yaşama kendi hayatını yaşa

(151 puan) tarafından

Ne yalan söylim taktım kafama bian şöyle düşündüm acaba bn mi yanl bişey yaptm sonra eşimle knşyom yoo diyo sen yanll bişey yapmadn bırak diyo patlasınlar onlar patladığı içn sana laf sokuyorlar umrnda olmazsn ama bn. Bişyleri çok kafama takarm öyle böyle değil 

tarafından

Bu takıntılı hallerin sana ve ailene zarar verir mutlaka bi uzman yardımı almalısın yarın öbür gün çocuguna iftira niteliğinde uyuşturucu kullanıyorlar derlerse sen bu takıntılı halinle çocuguna zarar verirsin lütfen bi uzmandan yardım al takıntılar basit görünür ama insanın beynini ruh sağlıgını yer bitirir

(151 puan) tarafından

👍

0 oy
(198 puan) tarafından

Allahım ben razı değilim sende olma de. Bu herşeye bedeldir 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 374 göst.
+1 oy
4 cevap 224 göst.
0 oy
10 cevap 308 göst.