+2 oy
401 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (460 puan) tarafından

Okumuş insanlar ya neden bu kadar egoist ve örnek veriyorum şu doktorların yanındaki sekreterler ya bir kendini bir şey sanıyorlar yüksek yüksek konuşmalar ya doktorlar bile öyle değil yani anlamıyorum hepimiz insanız yani bu ego bu hava kime ya bu durumu sizde yaşıyor musunuz 

ya sizli bizli de konuşmuyorlar gel diye bağırıyor kulaklarım sağır değil aşırı sinirim bozuluyor

23 Cevaplar

0 oy
önce (572 puan) tarafından

Sen dua et askom ben atanayim valla herkese 32 dış olacam,kolonya lokum tutacammm🤣🤣🤣🤣 bende sekreterlik okuyorum şu an😅😅😅

önce (689 puan) tarafından

İİkinci üniversite hakkıyla sınavsız mı tercih yaptın canım yoksa sınavla mı kazandın? Ben de sınavsız ikinci üni için açıktan kayıt yapacaktım bu sene ama çocuklar daha küçük bir yıl daha bekleyeyim dedim artık. Lisans mı ön lisans mı bir de? 

-Reklam-
0 oy
önce (5,800 puan) tarafından

Off sorma en sinir oldugum sey diyebilirim bi kere hastanedeyim boyle doktor saat 14 oldu yok hala hastalar disarda soylenmeye basladilar hele biri soylendi soylendi kapi onundeki kadin en son sekreter girip cikiyodu doktor ne zaman gelcek dedi benim randevum 1deydi saat 2 oldu falan dedi sekreter bi bozuldu buna toplanti mi varmis neymis doktor da ordaymis o gaza getiren cok soylendi dedigim kadin varya bu sefer sekreterden yana olmasin mi aaa oyle denir mi isi vardir ki gelmemistir diye cok zor tuttum kendimi sonra doktor geldi sekreter cikti benim randevu saatimmiydi artik neydi ilk beni aldi benimle birlikte sekreterle atisan kadini da aldi doktora anlatmis doktor beni bashekimlikten cagirirlarsa ben napabilirim diye sovunma yapti kadin diyo ki doktor hanim biz sadece sorduk doktor nerde dedik asistan hanim cok abartti dedi neyse kadini geri cikarttilar sekreter hala tripli doktorda takma ya bosver demesin mi 😂😂 

0 oy
önce (2,364 puan) tarafından

Kızımın doktorunun sekreteri gerçekten cok Güler yüzlü yardım sever bütün sorulara güzelce cevap verir devlet Hastanesi'nde bu sekreter ve bi kere bile suratsızlık yada ego yaptığını görmedim hepde dua ederim onun için maalesef bazıları cok egolu cok suratsız Öylelerine Allah bildiği gibi yapsın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,647 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 323 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 436 göst.
7 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilanlatim (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,663 soru

24,186,854 cevap

336,693 kullanıcı

...