+2 oy
418 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (461 puan) tarafından

Okumuş insanlar ya neden bu kadar egoist ve örnek veriyorum şu doktorların yanındaki sekreterler ya bir kendini bir şey sanıyorlar yüksek yüksek konuşmalar ya doktorlar bile öyle değil yani anlamıyorum hepimiz insanız yani bu ego bu hava kime ya bu durumu sizde yaşıyor musunuz 

ya sizli bizli de konuşmuyorlar gel diye bağırıyor kulaklarım sağır değil aşırı sinirim bozuluyor

23 Cevaplar

+3 oy
önce (1,227 puan) tarafından

Bende tıbbi sekreterim. Kimi iyidir kimi egoist gerçekten. Çoğu dediğiniz gibi malesef. Bende gebeliğimde perinatolojiye gitmiştim. Doktorla tartıştık bir sebepten. Sekreter bana bağırarak odadan kovmuştu. Tabi ikisini de şikayet ettim sonrasında. Ama sonuç olarak orası eğlence merkezi değil herkes hasta olduğu için geliyor. Biraz daha anlayışlı davranmalılar. 

önce (461 puan) tarafından

ay kusura bakmayın ama gittiğim tüm polikliniklerdeki doktorların sekreterleri böyle hiç iyi birine denk gelmedim ya tabi siz farklısınızdır bilemem orasını

Haklısınız çoğu öyle. Ama ben de dahil azınlık da olsa işini hakkıyla yapan sekreterler de var 😊

önce (4,036 puan) tarafından

Ayy bana hep güler yüzlü olanı denk geliyor 

Çoğu dediğini anlamasam bile tekrardan sabırla anlatıyor 

Gülerek hoşgeldiniz der 

Nasilda seviniyorum var ya

Nasılda dua ediyorum içimden 

Şans o zaman sendeki velinimet 🤣

-Reklam-
+2 oy
önce (31,140 puan) tarafından

Devlet'e sırtını dayayınca bi halt oldum sanıyorlar boşver çoğu böyle bunların 

+1

öyle sanırım 

+2 oy
önce (5,351 puan) tarafından

Sende aynı dilden davranırsan anlarlar

+1 oy
önce (6,661 puan) tarafından

Ve denk geldiklerimin hepsi aynı 

Benim de öyle gerçekten hiç iyi birine denk gelmedim bir de hamileyken o hormonlarla hani onları dövesim geliyordu 😅

+1 oy
önce (6,125 puan) tarafından

haketmeden bir yere gelenler 

aşağılık kompleksi olanlar böyle oluyor genelde

dişini tırnağına takıp, deli gibi çalışıp o işi gerçekten hakeden insanlarda bunu göremezsin. ama tepeden inme kim varsa, torpille bir yere gelmişlerse onların kibri çok fena

+1 oy
önce (7,083 puan) tarafından

Olmaz mı bide doğum hastanesindeki kadınlar yok mu . Doktorlar bile onlardan daha mütevazi 

+1 oy
önce (7,079 puan) tarafından

Doktorun yanındaki sektererler genelde saygısız oluyor ama okumuş değil eskiler lise mezunu yenilerse açık öğrettim de uyduruk bir bölüm okumuş çalışıyor iyi bir şey okuyanı azdır benim eşimde hastanede sağlık personeli doktor yanında ultrason yada rötgende çalışanlar var kimi ortaokul mezunu taşeron olarak başlayıp kadro almışlar

+1 oy
önce (7,425 puan) tarafından

Genel olarak hastane çalışanlarının bir kısmı öyle , çoğunluk olmadıklarını umuyorum

+1 oy
önce (114 puan) tarafından

Geçen sene hastaneye gittim içeri bakayım dedim baktım bizim komşu kızı oda sekreter suratı mal gibi Of pof edip duruyor beni görmedi sonra içeri girdim pardon sonuçlarım çıktı mı dedim aaaa canım napiyosun falan dedi iyi canım sen dedim falan bana içeri gel bakalım dedi Allah'tan zaten benim siramdi şaşırmıştım yani o kadar iyi güler yüzlü kız nasıl bu kadar kendini bir *** zanneder anlamadım adamına göre muamele demekki o kız ezik biriydi işe girince devlette bir *** olmuş afedersiniz 

+1 oy
önce (4,967 puan) tarafından

Gecen banada oyle davrandi sektlreter, enabizda ki puanlamada belirttim puani dusuk verdim. Sanırsın doktor kendisi, asagilik kompleksli zavallı

+1 oy
önce (819 puan) tarafından

Onlara da her cesit insan geliyor tipe kiyafete göre adam seçiyorlar 

+1 oy
önce (2,019 puan) tarafından

Ya ya ya ya ya ya Dan başka bir şey okuyamadım. 

0 oy
önce (26,919 puan) tarafından

Onlara haddini çokta güzel bildiriyorum şuan gittiğim hastanedekiler çok iyi ama devlette gittiğim kız aşırı iticiydi kızıma bağırdı bir kere bırakacak kimsem yoktu yanıma aldım . Hayırdır sana bu yetkiyi kim veriyor dışarda elime gecme parçalarım seni dedim ağzı açık kaldı onlara kimse sesini çıkarmamis dotleri kalkmış o kaba davranıyorsa sende öyle davranacaksın ki anladığı dilden konuş

0 oy
önce (6,445 puan) tarafından

Hemşireyim hastanede bir sekreterler bir de hasta bakıcılar. Bak bunlardaki hava civa başhekimde yok😏 kraldan çok kralcılar. 

Ego tatmini yapıyorlar ☺️

0 oy
önce (23,506 puan) tarafından

Hastane yönetiminin eksikliğinden hep.  Yönetim işini sıkı tutsun. Talimatlarını net düzgün versin. Görev ve sorumlulukları düzgün belirleyip iletein. Ve denetimlerini yapsın. Bak bakalım o zaman bunlar olabiliyor mu.denetlenme uyarılma hatta işlerini kaybetme riskleri olsa böyle davranamwz büyük bir kısmı. Zaten ülkedeki en büyük sorun denetleme ve yaptirimlarin yetersizliği. 

0 oy
önce (1,652 puan) tarafından

Zaten bu sekreterlerdeki hava doktorlarda yok

0 oy
önce (482 puan) tarafından

Yoğun bakım hemşiresi vardı Allah bin kere razı olsu bizimle çok güzel konuşuyordu babam için her gittiğimiz zaman çok mutavazilerdi hepsi Allah iyiye denk getirsin yoksbo egoistler burda bile var ...

0 oy
önce (1,999 puan) tarafından

Her yerde böyle insan var meslekten olduğunu düşünmüyorum bende hemşireyim mesela , cogu arkadaşım cok iyidir, bazıları gıcıktır cevremizdekiler gibi,  bende devlette muayaneye gittim, sekretere bişey sordum ben ne bileyim hanfendi diye tersledi, aslında düzgünce yönlendirmesi gerekir o an ben de afalladığım için hayırdır falan diye cevap veremedim aslında tersleyip hakkından gelmek gerekiyor öyle insanların 

0 oy
önce (6,021 puan) tarafından

Boyle insanlari kim olursa olsun direk bozuyorum. Gerekirse tartisiyorum da.

0 oy
önce (11,588 puan) tarafından

Bu bütün hastanelerde böyle sanırım. Üslup sorunu var geçen bende başhekime ve sağlık bakanlığına şikayette bulundum kadın doğum uzmanin yanında ki hanfendi ile ilgili. En azından belki uyarı alır 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,647 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 324 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 437 göst.
7 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilanlatim (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,743 soru

24,187,650 cevap

336,732 kullanıcı

...