Kızlar selam cümleten iyisiniz inşallah.
Bugün eşimin teyzesi aradı hamile o da konuştuk muhabbet ettik biraz sonra konu benim ikinci çocuğu yapmama geldi. Aramızda ki sorunlara az da olsa aşinalar.
Yeğeninin nasıl sorumsuz duygusuz biri olduğunu az çok biliyor.
Ama oğlunu düşün diyor bana anne baba kendi bencilliği yüzünden çocuğu yalnız kalmaya muhtaç bırakması doğru değil.
Dedim ki sen yeğenini biliyosun ben ve oğluma bile sorumluluk almaktan kaçınıyor düzeni rahatı rutini asla bozulsun istemiyor ben bu şartlarda ikinci çocuğu yapmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum dedim .
Ya bu adam ne yapıyor diyor . Aldatmıyor seni evine çocuğuna bakıyor evine bağlı daha ne istiyorsun diyor.
Ben normalde anlatmazdim ama bikac şey söyledim aileme ağıza alınmayacak küfürler hakaretler ediyor beni istemiyor ben bir başka çocuğu da kendimle rezil mi edeyim dedim.
E sen ne bakıyorsun ona erkekler zaten 40 yaşından sonra oluyor dedi ben yıllarımı vermişim dile kolay 17 yıl bu kadar yılda abartmıyorum tek bir sevgi saygı eş yerine insan yerine konmamışım. Bu saatten sonra da olacağını düşünmüyorum dedim.
Baktım hala diyor ki pozitif yanlarına bak eksilere bakarsan şeytan seni tabi ki kandirir diyor .
Daha uzatmadim konuyu kapadim .
Ben anlamıyorum niye insanlar benim olması gerekenin aziyla yetinmem için beni ikna etmeye çalışıyor. Tabir yerinde olursa eğer neyine yetmiyor aç değilsin sokakta değilsin diyorlar. Bu insanlara açıklama yapmıyorum artık ama konuyu benim hayatkma getirip iyisin iyi demeye getiriyorlar. Bunu bana diyenler de hep tuzu kuru olanlar ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum.
Oğlumun özel eğitim alması gerektiğine daha bir kaç gün önce karar verdi doktor eşim bunu bile kabul etmezken ben kime halimi nasıl anlatayım