işte nadir değil hep olmalı. tek senin çocuğun değil o. nadir olan çocuk eğlenmek onun komşunun ergen çocuğu bile yapar yeri gelirse, babanın görevi en az anne kadar çocuğunun bakımını üstlenmektir. bırakın heriflere çocuklarınızı daha küçücükken. adamlara sorumluluk vermiyorsunuz onlar da istemiyor işte.
ben şu an 3 gün evden uzak kalsam gözüm arkada kalmaz, kimseye de götürmez kendi bakar. çünkü en başından her işi birlikte yaptık, hep eşimi de çağırdım gel banyo suyunu hazırla, yok kıyafetleri hazırla, yemeği sen yedir bu sefer, hadi markete gidin ben kafamı dinleyeyim.
ben böyle dedikçe eşim de alıştı daha küçücükken bile işten gelince koyuyordu kanguruya, bi yarım saat geziyorlardı öyle gelip yemek yiyordu.
erkekler, valla ayıp falan değil ama aynı köpekler gibi komutla hareket ederler. biz onların aklına gelsin düşünsün yapsın isteriz ama yok onların aklına gelmez.
otur, kalk, makineyi boşalt, çamaşırı topla gibi komut vermek gerekiyor. bizi rahatsız eden şey onları rahatsız etmiyor o yüzden demek gerekiyor.