0 oy
306 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,404 puan) tarafından

Gerçekten ihtiyacınız olduğunda eşiniz size bakıyor mu Allah korusun ciddi bir rahatsızlık geçirseniz gözüm kapalı güvenirim diyebiliyor musunuz

Dün belim ağrıyordu acile gittik geldik iğne yaptıkları için kızımı emzirmemem lazım.. Eşime dedim kızımı koy salıncağa sallayayim uykusu var . Normalde çoğu zaman emerek uyur. Eşim oturttu salıncağa sonra kızım dedi ineceğim eşime dedim indir. Eşim kızıma bağırdı otur yerinde dedi. Bana da dedi her dediğini yapma. Ben her dediğini yapan bir anne değilim. Eşim oturdu maç izledi kızımla ilgilenmedi. Benim amacım eşim kızımla ilgilensin ki süt istemesindi ama umrunda olmadı ben ona bağırdım o bana bağırdı. Çok üzüldüm dedim demekki sana muhtaç olsam bana bakmayacaksın

19 Cevaplar

+3 oy
önce (4,222 puan) tarafından

Evet güvenirim bakarda hasta olsamda ulaşımı elime kadar getirir dogum yaptim çok güzel.ilgilendi allah korusun yatalak olsam bile bakar

önce (7,404 puan) tarafından

Ne güzel Rabbim daim etsin

-Reklam-
+2 oy
önce (6,107 puan) tarafından

eşlerinizi siz bu hale getiriyorsunuz. kimse kusura bakmasın. erkek ev işinden ne anlar, erkek çocuk bakmaktan ne anlar diye her şeyi kendiniz yapıyorsunuz, sonra lazım olduğunda da yapmıyorlar işte. çünkü bilmiyorlar nasıl yapılır

bi kere vermemişsinşz, o uyutsun, bi kere çorba pişirsin, bi kere açsın evş süpürsğn. yok izin vermiyorsunuz beceremez diye. onun da işine geliyor işte

Yok ya gerçekten böyle değilim . Eşim yapar az da olsa evde birşeyler. Kendi ütüsünü yapar çöpleri her zaman o döker. Misafir gelecek olsa evi süpürür. İlk iki yıl falan eşim hep süpürge yapardı. Hatta camları sildirmisligim bile var. Çamaşır serer nadir de olsa

önce (26,793 puan) tarafından

Çok haklısın eşime her iside söylene söylene yaptırıyorum kızı da uyutuyor dün gece uyuttu yatakları da topladı sabah hiç demeden sofrayı kurdu kaldırdı Mevlüt var oraya gitti gelince de balkonu yıkiycak gebeliklerimde yapmaya başladı doğumdan sonra da baya desteği olur tam düzelene kadar sonra biraz çeker kendini ama tamamen de çekmez çalışırken çok yoruluyor sadece o zaman ister istemez gelir gelmez yemek yiyip yatıyor yoksa yapma etme vs desem elini sürmez erkeğe biraz çene şart hayat müşterek çocukla hayat zor destek vermesi şart 

o zaman çocuğu hiç vermedin eline. hiç yalnız kalmadılar

hiç altını değiştirmedi, hiç yıkamadı, hiç yemeğini yedirmedi 

Hayir ya bunları da yaptı alt değiştirme  yıkama hariç :(  çok götürmüştür parka yemeğini de yedirdiği oluyor nadir ama oluyor 

işte nadir değil hep olmalı. tek senin çocuğun değil o. nadir olan çocuk eğlenmek onun komşunun ergen çocuğu bile yapar yeri gelirse, babanın görevi en az anne kadar çocuğunun bakımını üstlenmektir. bırakın heriflere çocuklarınızı daha küçücükken. adamlara sorumluluk vermiyorsunuz onlar da istemiyor işte.

ben şu an 3 gün evden uzak kalsam gözüm arkada kalmaz, kimseye de götürmez kendi bakar. çünkü en başından her işi birlikte yaptık, hep eşimi de çağırdım gel banyo suyunu hazırla, yok kıyafetleri hazırla, yemeği sen yedir bu sefer, hadi markete gidin ben kafamı dinleyeyim. 

ben böyle dedikçe eşim de alıştı daha küçücükken bile işten gelince koyuyordu kanguruya, bi yarım saat geziyorlardı öyle gelip yemek yiyordu. 

erkekler, valla ayıp falan değil ama aynı köpekler gibi komutla hareket ederler. biz onların aklına gelsin düşünsün yapsın isteriz ama yok onların aklına gelmez. 

otur, kalk, makineyi boşalt, çamaşırı topla gibi komut vermek gerekiyor. bizi rahatsız eden şey onları rahatsız etmiyor o yüzden demek gerekiyor. 

+2 oy
önce (1,911 puan) tarafından

Zaature olduğumda 10 gün eşim bakmıştı bana her hasta olduğum da sen yat ben hallederim der ikinciye hamileyim doğumdan sonra da eşim ben bakarım diyor o konuda güvenirim 

+2 oy
önce (3,870 puan) tarafından

Bakar ya Allah razı olsun

+2 oy
önce (990 puan) tarafından

Yani kısmen oluyor gibi 

+2 oy
önce (2,988 puan) tarafından

İki hafta yerlerde emekledim de bir kere kolumdan tutup kaldırmadı diyeceklerim bu kadar. Normalde 6 da eve gelen adam hasta olduğumda hep mesaiye kaldı. 

+2 oy
önce (24,556 puan) tarafından

Ben güvenirim evleneli bir aydı hastanelik oldum balayında düğün gününün ertesi akşam da hastanelik oldum karaciğer safra kesesi ile ilgili hastalıklarım var ailem gelemedi kayinvalidemin de anası gelsin baksın dediğini duydum ama sağolsun Allah bin kere razı olsun hayatımda annemden sonra bulduğum en iyi refakatçi idi eşim. Hala da Migren tuttuğunda öyledir genel itibariyle merhametli bir adam 

+2 oy
önce (585 puan) tarafından

Minik bir operasyon geçirdim geçenlerde üç gün ise gitmedi ayakta olmama rağmen sabah kızımı okula hazırladı küçüğüne baktı basım Ağrısa acile götürür hemen iyilikte herkes olur yanimzda iş ihtiyacimiz varken yanimzda olmaları 

+2 oy
önce (687 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ben ikinci sezeryanımı olduğumda kızım on altı aylıktı. Annem evde kalıp kızımla ilgilendi çok küçük olduğu için. Hem de evle ilgilendi. Eşim de benim rafakatçimdi. Sezeryanlı birine refakatçilik eden birisi bilir. Her şeyimle o ilgilendi. Hasta olduğumda da birebir hep ilgilenir. Çocuklarla da. Allah razı olsun. 

+2 oy
önce (234 puan) tarafından

Çocuklar im doğduklrndn beri birlkte bakyrz , şimdi de gebeyim banyolarini vs çoğunlukla yine o yapıyor 

Sadece yemek yapmayı bilmz , çay kahvaltı vs de yardm eder , ama çoğunlkla çocuklara çok iyi bakar , önceden de ev işlerini yemeği bı kenara bak çocukları ihmal etme derdi , işten gelir yemek hazır değil se bile kendi çayı koyar yardmlaşa sofrayı kurardk 

+1 oy
önce (15,302 puan) tarafından

Bakar,lohusayken bakımımı da o gördü hastanede ve evde. Çocuklar zaten onun da çocuğu aksine o daha sabırlıdır çoğu kez

+1 oy
önce (3,596 puan) tarafından

Eşimin aksi huyları vardır ama hastalandığımda allah razı olsun bakar bende ona bakarım 

+1 oy
önce (102 puan) tarafından

Bakmaz asla güvenmiyorum ona malesef 

+1 oy
önce (24 puan) tarafından

Benimde ikinci gebeliğim ve daha yeni olduğu için midem aşırı bulanıyor ve üstüne nezle oldum canım acıyor midem bulanıyor dedim bana dediği kelime allahtan bi bebek getirecek dedi gözümüzü çıkardın dedi bana faydası dokunmadığı halde 😒

Kolaysa sen getir deseydin

Erken doğum sezaryen ilk gebeliğimde 40 çıkmaya yakın eve geldi gurbetteydı

😂

+1 oy
önce (7,150 puan) tarafından

Bana birsey olsa eşim kafayi yer kisaca o sekil diyeyim

Benimkide öyle aslında ama kayınvalidemle yaşıyorum 10 tane cocuğu ebesinin getirdim diyor eşimde onun lafından etkilenir 

+1 oy
önce (5,688 puan) tarafından

Benim eşimde bakmaz 

Ha bi iki bakar sonrasında sıkılır 

Adam yeni doğum yaptigimda bile hastaydim kalktı işe gitti 

Yani o konuda Rab'bim kimseye muhtaç etmesin 

Çocuklara bile doğru düzgün bakmaz 

+1 oy
önce (2,772 puan) tarafından

Asla güvenmem.benm iki doğumum kötü geçti heleki ikinci doğumum normaldi ama parça yoğun kanamadan bileklere kadr koydular aşırı dikisim vardı ayağa kalkamiyorum destek alıyordum bir hafta sonra eve geçtim bebeğim gece yatmazdi sürekli gazdan dolayı ağlar kızıma yemek yapmıyordum eşime ne zmn desem odadan çıkıp diger odada telefonla oyun oynardı gece ben o halimle ağlayarak bebeği salardim ve asla unutmam halada yüzüne vururm 

Kendisi hasta olsa şuan su bile vermiyorum bana destek olmayana zorda ben hiç olmam

+1 oy
önce (389 puan) tarafından

Doğum yaptım bebek bakıyor gibi baktı geçen sene kürtaj oldum bakmadı 3. Günü benle tartıştı annesigile gitti kendi dişini çektirdi ben sürekli çorba yapıp çok iyi bi şekilde bakıyorum 

+1 oy
önce (571 puan) tarafından

Bakıyor Allah razı olsun💞Geçen sene kışın hasta oldum sagolsun "senin terlemen lazım ki üstünden hastalığı atabilesin dedi bay doktor😅😅

Getirdi nerde ne kadar yorgan battaniye varsa beni içine soktu koca bir tencere şu kaynatti onu da leğene koyup verdi yanıma içeri cehennem on fragmanı sanki😅😅😅 Allah için çıkar diyorum yok senin kalman lazım terleyene kadar diyor. kaldı başımdan da gitmiyor en son sucuk gibi oldum çıkardı sabahına hakikaten daha iyiydim😅😅 Bi daha da hasta olmadım sanırım aynı şeyi yasicam diye vücudum hasta olmaya korkuyor🤣🤣🤣

Ama kürtaj olduğum zaman da hiç destek olmamıştı,belki kendi morali de bozuktu nasıl tepki vereceğini bilemedi bilmiyorum ama o zamanı da unutmam mesela🥲

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 185 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde pandayyysssss (167 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 270 göst.
30 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesii (1,179 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 260 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 186 göst.

Kategoriler

1,477,605 soru

24,185,950 cevap

336,622 kullanıcı

...