0 oy
662 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,867 puan) tarafından

Gerçekten ihtiyacınız olduğunda eşiniz size bakıyor mu Allah korusun ciddi bir rahatsızlık geçirseniz gözüm kapalı güvenirim diyebiliyor musunuz

Dün belim ağrıyordu acile gittik geldik iğne yaptıkları için kızımı emzirmemem lazım.. Eşime dedim kızımı koy salıncağa sallayayim uykusu var . Normalde çoğu zaman emerek uyur. Eşim oturttu salıncağa sonra kızım dedi ineceğim eşime dedim indir. Eşim kızıma bağırdı otur yerinde dedi. Bana da dedi her dediğini yapma. Ben her dediğini yapan bir anne değilim. Eşim oturdu maç izledi kızımla ilgilenmedi. Benim amacım eşim kızımla ilgilensin ki süt istemesindi ama umrunda olmadı ben ona bağırdım o bana bağırdı. Çok üzüldüm dedim demekki sana muhtaç olsam bana bakmayacaksın

30 Cevaplar

+3 oy
(4,918 puan) tarafından

Evet güvenirim bakarda hasta olsamda ulaşımı elime kadar getirir dogum yaptim çok güzel.ilgilendi allah korusun yatalak olsam bile bakar

(7,867 puan) tarafından

Ne güzel Rabbim daim etsin

-Reklam-
+3 oy
(7,141 puan) tarafından

eşlerinizi siz bu hale getiriyorsunuz. kimse kusura bakmasın. erkek ev işinden ne anlar, erkek çocuk bakmaktan ne anlar diye her şeyi kendiniz yapıyorsunuz, sonra lazım olduğunda da yapmıyorlar işte. çünkü bilmiyorlar nasıl yapılır

bi kere vermemişsinşz, o uyutsun, bi kere çorba pişirsin, bi kere açsın evş süpürsğn. yok izin vermiyorsunuz beceremez diye. onun da işine geliyor işte

(63 puan) tarafından

Kız diyorum ya yaptırmaya calısyprum diye. Ama mesela aynı şeyi dört gün yaptırdım. Beşinci gün kendi isteği ile yapmaz. Delirtiyor beni bu durum. Yani ben de ana evindeyken bişi yapmazdım annem dokundurtmazdı bize okuyoruz çalışıyoruz diye de. Evlenince mecbur yaptık ama bi insana da sürekli sürekli bunu yap şunu yap bun’u kaldır demek yoruyor 

(7,141 puan) tarafından

işte sen isteyeceksin her seferinde. maalesef onlar akıl edip yapmaz. bunu bekleme. erkeğin yaratılışında yok bu.

Allah onları bu düşünceden yoksun yaratmış, yapacak bir şey yok

(63 puan) tarafından

Ay lkahkaha attım. Tamam Allah başımızdan eksin etmesin ama Zaten tek bildikleri şey işe gidip para kazanmak 😄 keşke bi de erke eğitim kurumu olsa da. Milletin büyütemediğini biz büyütmeye çalışmasak

(7,141 puan) tarafından

gerçekten öyle ama kadınların beynindeki kıvrım erkeklerden daha çok. biz bir olayın altından girer üstünden çıkar, eskilerle bağlantı kurar deli gibi çıkarım yaparız. erkek düzdür, olay yaşanır ve biter.

biz istediğimiz bir şeyi bazen kıvranarak bazen de naz yaparak lafı dolandırarak söyleriz ya, anlamazlar. anlamıyorlar. düz mantık, adama istediğin şeyi net bir şekilde diyeceksin. o düşünüp yapamaz.

aşkım kapışmak ı bu adamlarla ilgili olan tespitlerini muhakkak dinle, işte bu benim herif dersin😂

bak en iyisi bile. 

bi sosyal medyada sürprizler yapan erkekler falan onlari geç, hepsi bie kadın yönlendirmesi ile oluyor.

teferruatlı sürprizli evlilik teklifleri bile 😂 

tarafından
+2

Canım ben 6 yaşında ki oğluma şimdiden herseyi öğretiyorum bunun kadını erkeği yok ki yaşın başında önemi yok o yüzden biz doğru yoldayız canım 

+2 oy
(1,991 puan) tarafından

Zaature olduğumda 10 gün eşim bakmıştı bana her hasta olduğum da sen yat ben hallederim der ikinciye hamileyim doğumdan sonra da eşim ben bakarım diyor o konuda güvenirim 

+2 oy
(3,921 puan) tarafından

Bakar ya Allah razı olsun

+2 oy
(1,008 puan) tarafından

Yani kısmen oluyor gibi 

+2 oy
(3,295 puan) tarafından

İki hafta yerlerde emekledim de bir kere kolumdan tutup kaldırmadı diyeceklerim bu kadar. Normalde 6 da eve gelen adam hasta olduğumda hep mesaiye kaldı. 

+2 oy
(25,135 puan) tarafından

Ben güvenirim evleneli bir aydı hastanelik oldum balayında düğün gününün ertesi akşam da hastanelik oldum karaciğer safra kesesi ile ilgili hastalıklarım var ailem gelemedi kayinvalidemin de anası gelsin baksın dediğini duydum ama sağolsun Allah bin kere razı olsun hayatımda annemden sonra bulduğum en iyi refakatçi idi eşim. Hala da Migren tuttuğunda öyledir genel itibariyle merhametli bir adam 

+2 oy
(704 puan) tarafından

Minik bir operasyon geçirdim geçenlerde üç gün ise gitmedi ayakta olmama rağmen sabah kızımı okula hazırladı küçüğüne baktı basım Ağrısa acile götürür hemen iyilikte herkes olur yanimzda iş ihtiyacimiz varken yanimzda olmaları 

+2 oy
(807 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben ikinci sezeryanımı olduğumda kızım on altı aylıktı. Annem evde kalıp kızımla ilgilendi çok küçük olduğu için. Hem de evle ilgilendi. Eşim de benim rafakatçimdi. Sezeryanlı birine refakatçilik eden birisi bilir. Her şeyimle o ilgilendi. Hasta olduğumda da birebir hep ilgilenir. Çocuklarla da. Allah razı olsun. 

+2 oy
(288 puan) tarafından

Çocuklar im doğduklrndn beri birlkte bakyrz , şimdi de gebeyim banyolarini vs çoğunlukla yine o yapıyor 

Sadece yemek yapmayı bilmz , çay kahvaltı vs de yardm eder , ama çoğunlkla çocuklara çok iyi bakar , önceden de ev işlerini yemeği bı kenara bak çocukları ihmal etme derdi , işten gelir yemek hazır değil se bile kendi çayı koyar yardmlaşa sofrayı kurardk 

+2 oy
(10,541 puan) tarafından

Kızımla ilgilenmesi için hasta yada allah muhafaza yatalak olmama gerek yok zaten ilgilenmek bana yardımcı olmak zorunda 

(12,352 puan) tarafından

Olması gereken bu 🫶🏼

+1 oy
(15,582 puan) tarafından

Bakar,lohusayken bakımımı da o gördü hastanede ve evde. Çocuklar zaten onun da çocuğu aksine o daha sabırlıdır çoğu kez

+1 oy
tarafından

Eşimin aksi huyları vardır ama hastalandığımda allah razı olsun bakar bende ona bakarım 

+1 oy
(212 puan) tarafından

Bakmaz asla güvenmiyorum ona malesef 

+1 oy
(33 puan) tarafından

Benimde ikinci gebeliğim ve daha yeni olduğu için midem aşırı bulanıyor ve üstüne nezle oldum canım acıyor midem bulanıyor dedim bana dediği kelime allahtan bi bebek getirecek dedi gözümüzü çıkardın dedi bana faydası dokunmadığı halde 😒

(7,867 puan) tarafından

Kolaysa sen getir deseydin

(33 puan) tarafından

Erken doğum sezaryen ilk gebeliğimde 40 çıkmaya yakın eve geldi gurbetteydı

(33 puan) tarafından

😂

+1 oy
(7,207 puan) tarafından

Bana birsey olsa eşim kafayi yer kisaca o sekil diyeyim

(33 puan) tarafından

Benimkide öyle aslında ama kayınvalidemle yaşıyorum 10 tane cocuğu ebesinin getirdim diyor eşimde onun lafından etkilenir 

+1 oy
(5,856 puan) tarafından

Benim eşimde bakmaz 

Ha bi iki bakar sonrasında sıkılır 

Adam yeni doğum yaptigimda bile hastaydim kalktı işe gitti 

Yani o konuda Rab'bim kimseye muhtaç etmesin 

Çocuklara bile doğru düzgün bakmaz 

+1 oy
(2,926 puan) tarafından

Asla güvenmem.benm iki doğumum kötü geçti heleki ikinci doğumum normaldi ama parça yoğun kanamadan bileklere kadr koydular aşırı dikisim vardı ayağa kalkamiyorum destek alıyordum bir hafta sonra eve geçtim bebeğim gece yatmazdi sürekli gazdan dolayı ağlar kızıma yemek yapmıyordum eşime ne zmn desem odadan çıkıp diger odada telefonla oyun oynardı gece ben o halimle ağlayarak bebeği salardim ve asla unutmam halada yüzüne vururm 

Kendisi hasta olsa şuan su bile vermiyorum bana destek olmayana zorda ben hiç olmam

+1 oy
(470 puan) tarafından

Doğum yaptım bebek bakıyor gibi baktı geçen sene kürtaj oldum bakmadı 3. Günü benle tartıştı annesigile gitti kendi dişini çektirdi ben sürekli çorba yapıp çok iyi bi şekilde bakıyorum 

+1 oy
(578 puan) tarafından

Bakıyor Allah razı olsun💞Geçen sene kışın hasta oldum sagolsun "senin terlemen lazım ki üstünden hastalığı atabilesin dedi bay doktor😅😅

Getirdi nerde ne kadar yorgan battaniye varsa beni içine soktu koca bir tencere şu kaynatti onu da leğene koyup verdi yanıma içeri cehennem on fragmanı sanki😅😅😅 Allah için çıkar diyorum yok senin kalman lazım terleyene kadar diyor. kaldı başımdan da gitmiyor en son sucuk gibi oldum çıkardı sabahına hakikaten daha iyiydim😅😅 Bi daha da hasta olmadım sanırım aynı şeyi yasicam diye vücudum hasta olmaya korkuyor🤣🤣🤣

Ama kürtaj olduğum zaman da hiç destek olmamıştı,belki kendi morali de bozuktu nasıl tepki vereceğini bilemedi bilmiyorum ama o zamanı da unutmam mesela🥲

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 210 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Aysss (181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 289 göst.
30 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesii (1,193 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 265 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 193 göst.

Kategoriler

1,483,330 soru

24,261,954 cevap

341,557 kullanıcı

...