Selam canlar yarın 2. Yılımız evliligimizin ama kutlamak falan istemiyorum sebebide eşim. Herhafta sonu olduğu gibi bu haftada boş geçmedi yine kalbimi kırdı kavga kıyamet. Yarın biliyor evlilik yıldönümü inadına yapıyor sanki. Yarın eve gelmicem beni arama falan dedi aramam dedim. Çok kırıldım ağladım konu temizlik kavgası yine boş saçma şeylerden kalp kırıyor sonra hicbisey olmamış gibi gelip sarılmak istiyor bende kaç kere dedim temas etme bana dokunma oda sinirlendi yatmaya gitti. Öküz hemde ne öküz bir sarılmayla herşey geçecek zannediyor. Geçen sene pasta bile almıştım güzel yemekler yapmıştım ama Yarın yapmak istemiyorum siz olsaydınız yapar mıydınız
Ben 8. Yıla girmek üzereyim bir kere bile adamın aklına gelmedi bende bosverdim sende öyle yap ne uzuyorsun kendini bak erkeklere kafalarına bişey takıyorlar mı
Valla öyle sürekli bağırması canımı sıkıyor asla beni anlamıyor sanıyor ki ben evde hiç iş yapmıyorum çocuğa bakamıyorum hep yatıyorum
Benimki de öyle napiyosun akşama kadar dana gibi yatıyorsun bilmem ne şimdi hiç umrumda değil Kendi kendine konuşuyor kendimi uze uze bir hal oldum
Kutlama be ne kutlayacann öküze okuzluk yapacan afedersin
Yapmazdım kırık kalplede yapamazdim yani
Hicbisey yapma bazı şeyler hak edene yapılır herşeyi bo.k edene değil.
Kendinide üzme malesef ama bı sure sonra sende ona onun gibi davranmaya başlayacaksın ozaman anlayacak ama çok köprünün altından çok sular almış olacak boşver senin çocukların en sevdigi yemeki neyse yap onlarla gırgır şamata yee gitsin onada yüz verme☺️
Yapmazdım önce kendime değer veririm sonra ona, yapmak istiyorsa onun içinde evlilik yıldönümü o düşünsün bu yılda derim :)
Tartışmann üstüne kutlama yapmazdim o kdr hayat dolu dgilim😁
Bizim de bir kaç gün önceydi eşimi çok seviyorum sorunumuz yok ama bizde özel bişey yapmadık bu sefer. İçinden gelmiyorsa uğraşma hiç kocan akıl etsin gönlünü alsın
Ayyy bak nişanım, düğünüm ve doğumum. Hepsinde bana gelecek gülü kaynanam ve eşimin kuzeni seçti. Ben sevdiğim gülüde, demetin fofosunu atsamda onlar dediğini aldı hep. Ucuz şeyde deyil aldıkları. Ama gözümde kıymeti bile yok ben sevdiğim güllün tek bir tanesi o demette yoksa. Şimdi ikinci doğuma gideceğim. Hiç gül almaması için onu ve evdeki herkesi herkesi uyarcam. O kadar paraya yazık. Demete bakıyorum bakıyorum benim sevdiğim bi tanede gül yok içinde. Sinirlenib ağlamak istiyorum bu sefer
imkanın varsa kendi sevdiğin yemekleri yap tek başına ziyafet Çek film izle güzelce eğlen hiç moralini bozma hatta kocana şöyle de " biraz para ver yarın sevdiğim yemekleri yapıp eylenicem gelme sen " . bırak o düşünsün gamsız olucan biraz
Hıc bisey yapmazdım aramazdımda zaten kedı gıbı kendısı gelır pişman olup
1,487,042 soru
24,309,933 cevap
344,684 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın