0 oy
320 göst.
önce Diğer kategorisinde (494 puan) tarafından

Selam canlar yarın 2. Yılımız evliligimizin ama kutlamak falan istemiyorum sebebide eşim. Herhafta sonu olduğu gibi bu haftada boş geçmedi yine kalbimi kırdı kavga kıyamet. Yarın biliyor evlilik yıldönümü inadına yapıyor sanki. Yarın eve gelmicem beni arama falan dedi aramam dedim. Çok kırıldım ağladım konu temizlik kavgası yine boş saçma şeylerden kalp kırıyor sonra hicbisey olmamış gibi gelip sarılmak istiyor bende kaç kere dedim temas etme bana dokunma oda sinirlendi yatmaya gitti. Öküz hemde ne öküz bir sarılmayla herşey geçecek zannediyor. Geçen sene pasta bile almıştım güzel yemekler yapmıştım ama Yarın yapmak istemiyorum siz olsaydınız yapar mıydınız 

10 Cevaplar

0 oy
önce (1,095 puan) tarafından

Ben 8. Yıla girmek üzereyim bir kere bile adamın aklına gelmedi bende bosverdim sende öyle yap ne uzuyorsun kendini bak erkeklere kafalarına bişey takıyorlar mı 

önce (494 puan) tarafından

Valla öyle sürekli bağırması canımı sıkıyor asla beni anlamıyor sanıyor ki ben evde hiç iş yapmıyorum çocuğa bakamıyorum hep yatıyorum 

önce (1,095 puan) tarafından

Benimki de öyle napiyosun akşama kadar dana gibi yatıyorsun bilmem ne şimdi hiç umrumda değil Kendi kendine konuşuyor kendimi uze uze bir hal oldum 

-Reklam-
0 oy
önce (263 puan) tarafından

Kutlama be ne kutlayacann öküze okuzluk yapacan afedersin

0 oy
önce (999 puan) tarafından

Yapmazdım kırık kalplede yapamazdim yani

0 oy
önce (474 puan) tarafından

Hicbisey yapma bazı şeyler hak edene yapılır herşeyi bo.k edene değil.

Kendinide üzme malesef ama bı sure sonra sende ona onun gibi davranmaya başlayacaksın ozaman anlayacak ama çok köprünün altından çok sular almış olacak boşver senin çocukların en sevdigi yemeki neyse  yap onlarla gırgır şamata yee gitsin onada yüz verme☺️

0 oy
önce (4,475 puan) tarafından

Yapmazdım önce kendime değer veririm sonra ona, yapmak istiyorsa onun içinde evlilik yıldönümü o düşünsün bu yılda derim :)

0 oy
önce (1,988 puan) tarafından

Tartışmann üstüne kutlama yapmazdim o kdr hayat dolu dgilim😁

0 oy
önce (26,859 puan) tarafından

Bizim de bir kaç gün önceydi eşimi çok seviyorum sorunumuz yok ama bizde özel bişey yapmadık bu sefer. İçinden gelmiyorsa uğraşma hiç kocan akıl etsin gönlünü alsın 

0 oy
önce (3,870 puan) tarafından

Ayyy bak nişanım, düğünüm ve doğumum. Hepsinde bana gelecek gülü kaynanam ve eşimin kuzeni seçti. Ben sevdiğim gülüde, demetin fofosunu atsamda onlar dediğini aldı hep. Ucuz şeyde deyil aldıkları. Ama gözümde kıymeti bile yok ben sevdiğim güllün tek bir tanesi o demette yoksa. Şimdi ikinci doğuma gideceğim. Hiç gül almaması için onu ve evdeki herkesi herkesi uyarcam. O kadar paraya yazık. Demete bakıyorum bakıyorum benim sevdiğim bi tanede gül yok içinde. Sinirlenib ağlamak istiyorum bu sefer

0 oy
önce (74 puan) tarafından

imkanın varsa kendi sevdiğin yemekleri yap tek başına ziyafet Çek  film izle güzelce eğlen hiç moralini bozma hatta kocana şöyle de " biraz para ver yarın sevdiğim yemekleri yapıp eylenicem gelme sen " . bırak o düşünsün gamsız olucan biraz

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Hıc bisey yapmazdım aramazdımda zaten kedı gıbı kendısı gelır pişman olup

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 237 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Prensess06 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 812 göst.
16 Haziran 2021 Moda kategorisinde Karadenizin incisi (11,583 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 382 göst.
11 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 689 göst.
16 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Külliyen yalan (344 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,708 cevap

336,680 kullanıcı

...