0 oy
251 göst.
önce Diğer kategorisinde (955 puan) tarafından

Kızlar herkes zayıflamak ister ben kilo almak icin çabalıyorum 1 haftam gitti geceleri yatmadan 20 bebe bisküvisi 1 şu bardağı süt 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi bir muz ve 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp yiyorum şu an 50 kiloyum hedef 60 dua edin kızlar kilo alayim biraz giydiğim yakışmıyor psikolojim bozuldu

10 Cevaplar

+2 oy
önce (1,095 puan) tarafından

50 kilo ideal değil mi sence ben 50 olmak isterdim valla keşke kilo verebilsem

önce (2,304 puan) tarafından

Benim de 168 50 kilo olsam göbek atarım yani bilemedim 

önce (1,095 puan) tarafından

Yani bence de ama tabi senin kendini nasıl gördüğün önemli biz ne desek boş:)

önce (955 puan) tarafından

Kiz kollarımı görsen bebek kolu gibi

önce (4,488 puan) tarafından

1.68 boyum var. Doğumdan sonra 68 lerden 73 e çıktım. Öyle bir diyete girdim ki 1 ay dolmadı 65 leri gördüm şükür. Gerçekten 50 az duruyor. Hani şu an bile yeter hedefim 65 ti ama 60 da göz kirpmiyor değil bakalım 😄 inşallah post sahibi kilo alırsın sen de

Insalla canim 

-Reklam-
+1 oy

nis gibi kilo derdin ne . brnimde hedef 49 mesela. suan sinirden geberiyorum cunku bugun fazla kacirdim yatin sabah bir kilo fazla cikacagim bu sabahki kilomdan. yani bir gunde bir kilo almisim. kilo almk kadar basit ve igrenc birsey daha yok kainatta

Ay bana da vermek kolay alamıyorum bünye yakıyor canın ya görsen çubuk kraker gibiyim sinir bozucu 

önce (8,421 puan) tarafından

Tam hedefindeyim :)

Sen kaçsın ki şuan?

50 canim

+1 oy
önce (1,822 puan) tarafından

Cnm o bebe bisküvileri şekerli oluyor .dikkat et sağlığından olma

Arada normal petiborle yapiyorum canım 

önce (1,822 puan) tarafından

Hamur işi de kilo yapar mesela krep gibi şeyler. Onu da dene 

Benim evde 5 kilo un 2 haftada bitiyor canim poğaça kek börek hep yapıyorum canim 

+1 oy
önce (3,729 puan) tarafından

Ne yiyorsun mesela gün içerisinde merak ediyorum nasıl alınmıyor bana da su içsem yarıyor da 😃

önce (216 puan) tarafından

Sanırım biraz genetik gerçekten çok zor kilo almak sen kaç yaşındasın ve yaşlada alakalı ben tam ekmek yediğim var öğünde bende 160 58 kiloyum 65 olmak istiyorum mesela bende de hiç göstermiyor zayıf duruyorum 

önce (216 puan) tarafından

Kız sonuç alırsan bizde söyle

@Sananee bacım bence sen iyisin böyle daha almak isteme ben 165cm şu anda 63kg oldum tekrar 58 60 ideal kilom diye düşünüyorum 50 zaten hiç görmedim kendimi 

@Tansugoc maşallah Bence buna mutlu olmalısın ya benim gibilerin hayatı diyet yapmak aç gezmekle geçiyor şu anda saldım kendimi 1 ayda 3 kg aldım 

Ay keşke bir ben alabilsem 3 kilo yok bacım yok hamilelikte bile en fazla 58 gördüm 55 kilo kalmıştım sonra kendi kendine eridi gitti yine kilolar

+1 oy
önce (799 puan) tarafından

Canım bı diyetisyen eşliğinde kilo alsan aslında daha sağlıklı olur hic gittin mi diyetisyene 

Ay bir kere gittim 

+1 oy

Ben diyetisyene gidip almıştım ve hiç kilo alabilen biri değildim gerçi şuanda öyleyim ama neyse.

Kiz onu verdikleri ile bile doymuyorum ben 

Nasıl doymazsın kız benim yemekten midem bulanıyordu artık her dakika yiyordum resmen onun sayesinde bu kilodayım yoksa hala 39 40 kilo ile gezerdim.

+1 oy
önce (23,527 puan) tarafından

Dostum bu kadar şeker yiyeceğine hastalanmayan çocuk hesabında bı atom tarifi var. Ben kızım kilo aldın diye yaptım. Ama yiyen yok malesef. Tadı efsane bişey. Kilo almaktan korkmasam oturur hepsini yerim. İcinde faydalı kuruyemişler tahin ve bal var. Bı incele istersen. 

Benim kiz 27 aylık daha geçen gün 10 kg oldu diye sevinçten ağladım nerdeyse 

önce (242 puan) tarafından

Ben iki kardeş arasındaki farktan delırıyorum bılıyomusun, duru 5 yaşında 27 kg suan, ama 2. Kızım hilal 19 aylık 10.500 yeni oldu o da özel mamayla, katiyen yemıyor ya

Benim oğlum da az yerdi ya. O da 5 yaş şimdi . Şükür iyi yine boyu kilosu hiç kötü olmadı.. ama kızım hep geri kalıyor. Sen eski kullanıcı misin peki 

Benii tanımadın mıı, gozdedurumery ben 

Ben de senden suphelenmistim zaten ondan sordum 😃 Tam eski ismini de hatırlayamadım ama o an 😃 Bahadır gozukmuyordun

+1 oy
önce (27 puan) tarafından

Biz istiyoruz kilo vermek sende almak istiyorsun 170 boyum 87 kiloyum hep doğum kiloları sütün olsun ye ye dediler bilinçsizce yedim ve şuan ne etsem veremiyorum

Ay doğumda sonra iyiydim kiz dis dönemine girdik bebek hep kucak istedi uyku yok derken gitti hep kilolar 

0 oy
önce (30,269 puan) tarafından

Almayinca almiyor insan ne yaparsan yap zor ya 

Ay almıyor canın gerçekten bakalım 1 2 hafta deneyeceğim belki 1 2 kilo olsun aldirir

0 oy

bu tarifle ben 10 kilo aldım bak 20 bisküvi çok fazla zararlı olur 

6 bebe bisküvisi

1 bardak tam yağlı süt 

1 yemek kaşığı fıstık ezmesi şekerli veya şekersiz 

Bir tatlı kaşığı kakao 

Bal isteğe bağlı ama ben kullanmadım 

Cevizde koyabilirsin içine 

Blenderden geçir soğuk günde iki defa ara öğünde tüket 

Sabah kah sonrası 1 saat sonra olabilir 

Gece yatmadan 2 saat önce bol kilolar 

Ay deniyorum canim inşallah alırım iraz canim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 588 göst.
9 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 593 göst.
21 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde DIDO (2,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 262 göst.
0 oy
9 cevap 386 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,029 soru

24,191,933 cevap

336,946 kullanıcı

...