0 oy
129 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,051 puan) tarafından

İki ay kadardır annem bağırsaklarından rahatsız bişey yiyor aradan biraz zaman geçiyor hemen tuvalet ihtiyacı duyuyor birkaç kere doktora gitti ama düzelmedi sizce niye böyle hangi doktora gutursem daha iyi canım çok sıkkın inşallah kötü bişey yoktur 

7 Cevaplar

0 oy
önce (1,051 puan) tarafından

Kizlarrrrrrrrr

-Reklam-
0 oy
önce (1,655 puan) tarafından

genel cerrahiye gitmistim  gobek fitigim vardi benimde

0 oy
önce (2,516 puan) tarafından

Gastroentoloji gitmesi  gerekiyor

0 oy
önce (1,154 puan) tarafından

Bizde de tam tersi var tuvalet ihtiyacı hissetmiyo annem dahileye götürdük gastroenteroloji ye alan açtım dedi memleketten dönünce gideceğiz nasipse endoskopi kolonoskopi istedi

0 oy
önce (6,688 puan) tarafından

Aynı şeyi bende yaşıyorm safram yok benim mesela şıan yemek yiyorm yemek tabağımın yarısına gelmeden direk tuvalete gidiyorm her zaman yemek bitti bulaşıkları makineye atarken gene geliyor gene gidiyorm çok kötü birşey inanki . Benim safra olmadığı için ben genel cerrahiye gitmiştim oraya yönlendirmişlerdi beni

0 oy
önce (93 puan) tarafından

Gastroentolojiye gıdeceksınız canım 

0 oy
önce (1,716 puan) tarafından

Bende oyleydim yedigim cikardi surekli.tuvalet kolonoskopi yapildi temiz cikti cok sukur zamanla da gecti ama aylarca yasadim bu sorunu.Benim babamda boyle ama onun yapisal biraz.Dahiliye bolumune gideceksiniz o sizi yonlendirecek.Iyi ya da kotu doktora mutlaka gidin siz.Kolonoskopi yapilsin bir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
0 oy
2 cevap 189 göst.
1 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mucizemoldu (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
+1 oy
1 cevap 65 göst.

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,700 cevap

336,680 kullanıcı

...