0 oy
357 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,640 puan) tarafından

Kızlar arkadasım hat bulmus kocasının cebınde ben telefona tak dedım ama takıp bırsey cıkmazsa baska ne yapabılır fıkır verın okuyacak yorumları wp o numara ıle gırıs yapsa bırseyler cıkar mı yada arama olur mesaj cıkar mı

4 Cevaplar

0 oy
önce (931 puan) tarafından

tel takip baksin sim kilidi yoksa hattin operatoarunu. online islemler menusune girsin tek kullanimlik sifre alarak. orda hat kullanim seyleri var hangi nolar aranmis kac dk hangi saatlerde hat kullanilio ona bakar.

önce (3,640 puan) tarafından

Hat galıba vodofon ben arattım fotoyu oyle dıyor ondan cıkar mı benım turkcell dedıklerın oluyor

benim vdfon ondada oluo. her opertorde olur online islem

bu arada hattin numarasini alip instgram facebok tiktok falan sifre girishatirlatma baksin o hatta kayitli belki sosyal medyalarda vardir

Tesekkur ederım insallah sacma ***** sey ıcın almamıstır hattı bak sana resım atıcam bu hat demi 

image

Bak bu
önce (185 puan) tarafından

Ya ama dikkat edin bak geçen feyza sana anlattım mesela hat benim ama eski kullanıcı adıyla Facebook Instagram falan var adam gercekten kendi mi acmis emin olun 

Sevgi bilmiyorum ya kıza hiç iyi davranmıyor ilk önce bı baksın nedır bu hat ona gore yapsın cebınde bulmus kocasının suan evde degıl gıtsın okuyacak yorumları

hat tabi canim .artik e sim denen bisey var . kendi telefonu ipadi falan varsa esinin belki sim kartini e sim yaptirmistir iyi yonden de dusunebilirz. bu hattin arkadisainda numara yazmiomu nosu yada pik pik muk musteri hizmetlerini arayip ogrenebilir

Ama kendı hattı varmıs gayet kullanıyormus aımdı takmıs hattı dedıklerınızı uygulayacak sımdı

önce (23,512 puan) tarafından

Bence adam numarasını değiştirmek için başvuru da yapmış olabilir. Çünkü hat yerinden çıkarılmamış gibi. Ben de yeni geçtim Vodafone a. 3 gün sonra geçiliyor. O zamana kadar belki bekletiyordur. Ağzını arasın bı operatör degistirmeyle alakalı 

Adam şaibeli konuşmuş ilk basta demıs benım eski hattım sakla lazım olur sonra demiş ben turkcellden vodofane gectim umuyorum ki yeni aldıgı hat olur onca şeyden sonra bıde bu cıktı kızcagızın basına 

önce (23,512 puan) tarafından

Adamın sabıkası da varsa akla tabii ki ilk olarak kötü şeyler geliyo. İnşallah korktuğu gibi değildir. 

Hiç oyle bırsey yapmamış aılevı sorunları cok o yuzden dedım 

-Reklam-
0 oy
önce (3,601 puan) tarafından

Tele taksın baksın 

Ya kayıtlı bırsey yoksa ıste baska ne yapabılır cunku zamanı kısıtlı ona gore bakıcak

önce (3,601 puan) tarafından

Hat hangi operatöre aitse arayıp numara kme ait diye sorabilir 

Soyledım hat yenıymıs kullanılmamıs 

0 oy
önce (8,148 puan) tarafından

Taktı mı merak ettim

Evt taktı ama dıyo sankı yenı alınmıs gibi kullanılmamıs gıbı eşine sormuş neyın nesı dıye kendıme hat almısım o eskı hat yedek olarak kalsın dıyeymıs 

önce (8,148 puan) tarafından

Sormasaydı keşke bakalım söylermiydi 

Bılmıyorum ya dayanamayıp soylemıs hareketlerınden yalan oldugunu anlarım dıyo bakalım ne olcak 

0 oy
önce (6,714 puan) tarafından

Hattı eğerki adam kendi üzerine aldıysa eğer e devlette çıkar . E devletten bakabilir hattı aldığı tarih bile çıkıyor 

Cıkıyor mu soyleyeyım dırek baksın 

önce (715 puan) tarafından

Ne yaptı cnm merk ettim baktımi birseyelr

Dönüş yapmadı daha bende merak edıyorum 

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 292 göst.
+1 oy
3 cevap 162 göst.
+1 oy