Kızlar arkadasım hat bulmus kocasının cebınde ben telefona tak dedım ama takıp bırsey cıkmazsa baska ne yapabılır fıkır verın okuyacak yorumları wp o numara ıle gırıs yapsa bırseyler cıkar mı yada arama olur mesaj cıkar mı
tel takip baksin sim kilidi yoksa hattin operatoarunu. online islemler menusune girsin tek kullanimlik sifre alarak. orda hat kullanim seyleri var hangi nolar aranmis kac dk hangi saatlerde hat kullanilio ona bakar.
Ama kendı hattı varmıs gayet kullanıyormus aımdı takmıs hattı dedıklerınızı uygulayacak sımdı
Bence adam numarasını değiştirmek için başvuru da yapmış olabilir. Çünkü hat yerinden çıkarılmamış gibi. Ben de yeni geçtim Vodafone a. 3 gün sonra geçiliyor. O zamana kadar belki bekletiyordur. Ağzını arasın bı operatör degistirmeyle alakalı
Adam şaibeli konuşmuş ilk basta demıs benım eski hattım sakla lazım olur sonra demiş ben turkcellden vodofane gectim umuyorum ki yeni aldıgı hat olur onca şeyden sonra bıde bu cıktı kızcagızın basına
Adamın sabıkası da varsa akla tabii ki ilk olarak kötü şeyler geliyo. İnşallah korktuğu gibi değildir.
Hiç oyle bırsey yapmamış aılevı sorunları cok o yuzden dedım
Tele taksın baksın
Ya kayıtlı bırsey yoksa ıste baska ne yapabılır cunku zamanı kısıtlı ona gore bakıcak
Hat hangi operatöre aitse arayıp numara kme ait diye sorabilir
Soyledım hat yenıymıs kullanılmamıs
Taktı mı merak ettim
Evt taktı ama dıyo sankı yenı alınmıs gibi kullanılmamıs gıbı eşine sormuş neyın nesı dıye kendıme hat almısım o eskı hat yedek olarak kalsın dıyeymıs
Sormasaydı keşke bakalım söylermiydi
Bılmıyorum ya dayanamayıp soylemıs hareketlerınden yalan oldugunu anlarım dıyo bakalım ne olcak
Hattı eğerki adam kendi üzerine aldıysa eğer e devlette çıkar . E devletten bakabilir hattı aldığı tarih bile çıkıyor
Cıkıyor mu soyleyeyım dırek baksın
Ne yaptı cnm merk ettim baktımi birseyelr
Dönüş yapmadı daha bende merak edıyorum
1,477,690 soru
24,187,138 cevap
336,710 kullanıcı