Selam kızlar neler yapıyorsunuz☺️
Ben evdeki işlerimi halletim kısmen eşim gece nöbetine gidecek uyuyordu uyandı oğlumun doğum günü diye bi gezmeye çıkartmak istedi oğlum uyudu ama olsun 😍
Oh mis
İyi eğlenceler
Arkadaki yakışıklıyada 😙
Dedesi bisiklet almışKardeşiyle az sürmeye çalıştılar küçüğü kaynanam götürdü uyutmaya bende kızı getirdim uyumasını bekliyorum
Masallah defne gıt gıde dahada guzellesıyor😍
Teşekkür ederiz☺️☺️ yakışıklı dede gibi uyuyor 😅
Güle güle kullansın kazasız belasız inşallah dedesinin kesesine bereket 🤗 inşallah güzel güzel uyurlar 😘😘
Azıcık isirsam yesemmmmm seni maşallah Süphanallah rabbim korusun çok cirkinsin☺️
Anneye benziyor maşallah 😍
Teşekkürler teyzeleri🙏🥰
İyi gezmeler 🌸
Oğlum hasta huzursuz biraz onunla ilgileniyorum bende
Çok geçmiş olsun bizde 10 15 gün oldu hasta olduk ama öksürük geçmedi oğlumda hem öksürük hem burun akıntısı kaldı kötü değiliz ama tam iyileşme de olmadı 😟
Sağolasın 🫶🏻 size de çok geçmiş olsun❤️ hava değişimi etkiledi çocukları hep
Teşekkürler canım❤️ evet ya oğlum birde alerjik herşeye hasta oluyır maalesef kış geldi yandık 😟
İyi gezmeler 🤩
Eşim bugün evdeydi bir anda tugaydan acil toplan dediler evde kaldık yemek yapmaya başlayacağım başlamadan önce bir kahve içeyim dedim ☺️
Çok teşekkür ederiz 😍
Sanada afiyet olsun canım bende eve gidince yeşil fasulye pilav yapcsm inşallah 🤗
Teşekkür ederim 💜
Size de şimdiden afiyet olsun 😌
Teşekkürler ayrıca mutfağın net değil ama çok güzel görünüyor maşallah ☺️❤️
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim canım ❤️❤️
Aleyküm selam canım bizim de yarın doğum günü partimiz var bi yandan hazırlık yapıp bir yandan da küçükle ilgilenmeye çalışıyorum
İyi ki doğmuş yakışıklı paşa
Büyük kızım olur kendileri bu prensesin doğum günü
Oyy maşallah kaç. Yaşına girecek prenses 😍 sende Ankaradasın canım değil mi ben Etimesguttayım
4 yaş oldu evet cubuktayım bende
Maşallah Allahım bağışlasın 😍😍😍🤲
Amin canım hepimizin çocuğunu inşallah
Ilk defa gordum senı daha buyuk sanıyordum senı ıyı keyıfler bende cayın kaynamasını beklıyorum
Hayırr ruh eşimiz yası aynıı oyle düşün🥹❤️
Önemli olan da bu bizim için 🫶
Tabıkıde cıcegımmm🌸🥰
Canımsın 🤗❤
Sendeee🥰❤️❤️❤️
İyi gezmeler iyiki doğmuş yawruuuu eşim baklava istedi yaptım fırına verecektim elektirik gitti bebeleri yedirdim küçüğü uyutacaktim geldi, 🤣 tatlıyı fırına versim küçük bebemi uyutuyom sonra ödev ama evde savaş alanı kış temizliği içindeyim😥
Teşekkür ederizzzz❤️😍 oyy baklava hemde ev baklavası çok severim ellerine sağlık 🤗 bende kış temizliğine gircem ama oğlumu tuvalete alıştırmaya çalışıyorum tam alışıyor ertesi yine fire veriyor bakalım nereye kadar gidecek 😅
İyi kötü yapiyom ama kesimi sıfır🤣🤣şükür bizim bitti darısı basina
Olsun o da olur 🤗 ayy inşallah ya bunaldım 😅
Bizim bir hafta sürdü bazen oynadık bazen ağladık bazende çıldırdık🤣🤣
Benim düzenli olmadı ya 15 gün felan oldu hala devam 😅
Sakarya buyur gel sildim resmi cani çeken olur diye gebisler varya
İyi yapmışsın canım ❤️ bende Ankaradayım ama Sakarya bayağı soğuk oluyor yaa ☺️
Bilmiyorum artık bu yıl oldu taşındım buraya geçen sene doğum taşıma felan derken anlamadım bu sene bakalım
İnşallah iyi geçer her yılın 🤲🤲❤️❤️
Asa Allah razı olsun inşallah urfadan kurtuldum Allah'a şükür şuan baraka olsa bile çok şükür çok çok şükür ediyorum 🤗
Urfada çok sıcaktır yaa değil mi
Baya sicak ama nem yok hamileyken oradaydım aman Allahım yatmak kabus olmuştu
Tahmin edebiliyorum canım orda yaşıyanlara Allah sabır versin bende Malatyalıyım
Aaa ankaranin neresi
Malatyalı çok komşum vardı İstanbul'da hepside iyi insanlardı kulakları çınlasın
@Rojinn6506MT kız senle daha önceden konuştuk ya Etimesguttayım sende mamakta değil miydin🙄
Genelde iyi derler Malatyalıya canım memleketimmm😍
Kız benin bebeler öyle yapmışlar herşeyi unutuyorum Karapürçekteyim ben
He yakın birbirine 😅😅 bende arada öyle oluyorum burda da denk geldi konuşuyoruz sonra kime ne anlattım bilmiyorum bir daha soruyorum bir daha anlatıyorum😅😅
Kocamın doğum gününü kutlayalım dedik adam şok olacak pastasını almaya gidiyorum görseli bu 🥳 nasıl
Yaaa doğum günü kutlu olsun çok güzel olmuş 😍
Nereye gidiyonuz kiz Allahim topragin agzina yicem cocukkk bu ne guzellik kiz masaAllah iyi eglenceler
Bizde napalim esim yatiyo hala temizlik yaptim bi yatak odasi kaldi sofra kuruyorum kalkar birazdan
Botanica cafe var bilirsin belki oraya geldik oyun alanı var ya orda oynadı şimdi dönüyoruz ☺️sırt üstü yatınca ağzı açık hep 😅 benimde eşim şimdi yatacak eve gidince yemek yapcsm 5 olur saat yeşil fasulye pişer değil mi saat 8.30a a kadar düdüklüde değil ama tencerede normal 😅 afiyet olsun bacım kolay gelsin ❤️❤️❤️
Pismistir heralde fasulye 😂
Pişti yedik eşim işe bile gitti😅😅
Axık konuşmak gerekirse acık birini canlandırdığım gozumde.... İlk kez gordum iyi eğlenceler
Nasıl yani post sahibinin aylardır profil resmi var canm dikkat etmemişsin demekki 🌸
2020de kapandım çok olmadı daha birde adımdan dolayı genelde açık sanıyorlar teşekkür ederim ☺️
Evet bayağıdır resmim var ☺️☺️❤️
Harbiden he..🫣k.bkma kahrolası önyargılar öyle dusunmusdum
Önemli değil ☺️
1,477,857 soru
24,189,407 cevap
336,825 kullanıcı