0 oy
246 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,848 puan) tarafından

Anlık alan oldumu bilmiyorum ama ben göremedim alayım dedim bacıkolar❤️ 

Nasılsın gününüz nasıl geçti ☺️ ben bitiklerdeyim 3 yaş ve 2.5 aylık bebeklerimle günü geçirmeye çalışıyorum birde ufak bi taşınma işimiz var 1.5aydır kayınvalidemdeydim artık birlikte yaşayacaktık nasip olmadı vefat etti 😔 bende burda yaşayacam diye evden alabildiğim kadar eşyamı aldım ve evi darmadağın bıraktım çok ani oldu buraya gelmemiz o yüzden düzenli tertipli eşyamı hazırlayamadım şuan gözümde o kadar büyüyorki hem kayınvalidemin kendi eşyalarını dağıtacaz yani evi boşaltacaz komple hem kendi eşyalarımı eve taşıyacaz hemde evimi toparlayacam tabi bunlar kısmetse pazar günü olacak yarın kendi eşyalarımın çoğunu eşimle eve göndercektim o da hastalandı kötü götürebilir mi bilmiyorum yani herşeyde olduğu gibi yine herşey iç içe girdi ama olsun be bu da geçer deyip bi Türk kahvesi yaptım sigarayla içiyorum☺️ sizler neler yapıyorsun nasılsınız

image

7 Cevaplar

+1 oy
önce (2,679 puan) tarafından

Başınız sağolsun.Allah kolaylık versin.

Bende bebelerimi uyuttum uzanıyorum öyle.afiywt olsun sanada

önce (2,848 puan) tarafından

Benimde oğlum uyudu şuan çok şükür çok kuduruyor bu ara beni haklıda düzeni bozuldu onunda oyuncakları eşyaları çoğu evde ve ben evimi Allah ters getirmesin inşallah güvenli hale getirmitim balkonda file vardı pencerelere demir yaptırmıştım burda yok ikidebir dur yapma dur diye diye bunaldı çocuk

Sanada iyi istirahatler❤️

-Reklam-
+1 oy
önce (17,407 puan) tarafından

Afiyetler olsun canım 🌸 🥰 Ben yardıma gelen dedim ama sanaaa🤭😁Eşimi bekliyorumm iki gündür Migren zikkimi beni salladiii yaaa🥴

Allah razı olsun canım yaa valla yapmış kadar oldun❤️❤️❤️ inşallah birgün gün yapmaya gelirsin ☺️☺️ ay migren çok kötü ya geçmiş olsun bacım 

+1 oy
önce (15,658 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin 

Bende bugün temizlik yaptım çocuklar yeni uyudu hemen bir kahve yaptım namaz kılarak yatak oda dolabını sileceğim  ve ebeveyn banyosunu temizleyeceğim 😏

image

Allah razı olsun canım 

Of temizle valla temizlik imandandır ☺️☺️ ellerine sağlık Allah kabul etsin ❤️🤲 afiyet olsun 

+1 oy
önce (9,642 puan) tarafından

Şimdi hastaneden geldim açlıktan bayılmak üzereyim yemekleri dışarda unutmuşum apar topar gidince bozulmuş kocamı bekliyorum yemek getirsin diye

Hayırdır geçmiş olsun 

önce (9,642 puan) tarafından

Teşekkür ederim kızım rahatsız iki gündür kusma ishal ateş . Boğaz enfeksiyonu olmuş sabah götürdük ilaç verdi , saat 5 gibi çok ateşlendi 41 i gördük düşmedi bir türlü aldım gittim iğne serum derken bu saat oldu 

Ayyy çok geçmiş olsun canım benimde eşim ishal kusma ateş oldu bende ishal oldum sadexe çocuklar olmasın diye gözlerinin içine bakıyorum. 

Ateş çok kötü ya hani diğerlerinde kötü tabiki ama ben ateşten korkuyorum oğlum geçen sene havale geçirdi o yüzden ateşi olduğu gibi tribe giriyorum. İnşallah çabucak toparlar çocuğun iyileşir zor valla 

+1 oy
önce (3,121 puan) tarafından

Afiyet olsun  Allah rahmet eylesin  Bn de mutfağı topladım uzanıyorum uyucam  inşallah 

Ohh en güzeli iş bitince bişi kalmayınca insan rahat ediyor ellerine sağlık güzel istirahatler ❤️

önce (3,121 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
önce (5,033 puan) tarafından

Afiyet olsun cicegim ♥️ valla gozum yollarda hep seni aradi bugun 😍

Sabahtan halilar gitti sozde dun aksam butun halilari supurup kapi onune dizmistim hizimi alamayip evi de temizlemistim halisiz ev cok kirleniyo ya halilar tutuyo kiri gercekten bi kahvalti hazirladim diyene kadar heryer kirinti oldu ayagimiza yapisani eve dağıttık kocayi yatirdim yemekleri yaptim bi de sinek belasi tuttu kac tane yakaladim bilmiyorum sirkeli asperoxlu bi su yaptim cekcegin ucuna bezi sikip sikip taktim butun evi onunla cektim sukur temiz oldu sinekte gelemdi bi daha aksam uzeri bi carsiyo dolandik geldik ah ah Rabbim kalbimi biliyo esim diyoki yola baksana binalara niye bakiyon diyo 🤭 neyse eve geldik yemek yicez bi pbakalim noldu yemekten sinek cikti olacagi belliydi hepsi cop oldu ac kalktik sofradan Allah affetsin simdi oglusumu uyuttum bilmiyorum neler yapcam 

Ayyy çok büyük bir umut oldu bu dediğin bacımm gerçekten zor durumdayım başkasının çocuğuna vuruyor kahroluyorum birde neden böyle neyi beceremedim diye sorguluyorum

Gecer bacisi benimki yeni yeni birakiyo hatta bazen hala yapiyo gerci arkadasina yasitina yapmaz bana babasina vuruyo benimki ama sen napman gerektigini biliyosundur aninda sakin mudahale edersin elini havada yakalyip ama vurmuyoruz arkadasa oyle olmaz bi sorun varsa konusalim de zamanla duzelir bi de bende cok yaptim mesela kendine zarar verecek bisey yaptiginda mesela prizleri falan sokmustu o zamanlar eline vurdum kucuk bisey ama ogreniyolar iste ha bi de bana vurunca ama cok acidi falan deyip aglamis gibi yaptim ondan sonra daha cok yapti 

Acıyo yapma deyince gülüyor dahada yapıyor benim oğlumda hiç vurma huyu yoktu bi arkadaşımın çocuğu sürekli gün boyunca vurdu orda alıştı dahada bırakmadı hep dozu arttırdı şaştım kaldım valla yok eline vursam poposuna vursam ne çare vallahi denedim canı acırsa belki anlar yapmaz diye hep dahasını yaptı şuam ne desem kar etmiyor seviyesindeyiz ne yaparsm şiddeti artırıyor 

Valla bilemedim kuzum ya 

Bende bilmiyorum umarım düzelir

+1 oy
önce (1,119 puan) tarafından

image

dışarı çıktık, değişiklik olsun diye. Çocuğun uykusu geldi eve geldik şimdi 

Hahaha bayağı değişik olmuş 😅😅 bu çocuklar hep böyle yaa 😍😍

İlgili sorular

+1 oy